Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא משיווק/שירות אז לגבי תנאים עתידיים אין לי מושג, אבל המכשירים עצמם בסיסיים מאוד, כאשר אני אישית הייתי הולך על ה660, בגלל הצורה (אנטנה פנימית). לא זכור לי הבדל קריטי בתכונות שלהם, אבל עבר כבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי עם אחד מהם.

רק הייתי הולך עליהם אם הם האפשרות היחידה שקיימת.

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יבין אני חייב, מצטער :-D.

לאור כל מה שכתבת בהודעה אחת לפני אחרונה שלך כאן,

מה בכל זאת כל כך טוב בCDMA? הרי מדובר בבדיחה לשמה.

אם צריך לבנות מכשיר מחדש, צריך להזמין לפחות 250000 מכשירים, ואם הוא לא תואם כמעט לשום רשת בעולם, אז מה למען השם כל כך טוב בה? הטכנולוגיה? מה זה עוזר לי אם אי אפשר לעשות איתה כלום!

ועוד אומרים שאני הולך נגד הזרם, אני לפחות עושה את זה בקטנה, באופן אישי, אבל לא יכול להיות שחברה בגודל של פלאפון תחליט שהיא הולכת נגד הזרם למרות שהיא מבינה שזה פשוט לא עובד.

ואולי היא לא מבינה? ואם היא לא מבינה - פה התפקיד שלך בתור עובד החברה, קח איזה סמסונג, זרוק על המנכ"ל ותגיד לו שזה לא עובד, ושארז שלח אותך לעשות את זה.

לא יכול להיות שמשנת 95 אני שומע על הרשת וכמה היא מתוחכמת ואחרי 12 שנה אני עדיין שומע את אותם סיפורים ועל איך לא מנצלים אותה ובלה בלה בלה, לא קונה את הסיפורים האלה, מישהו דפוק במערכת הזאת וזה או החברה עצמה או הCDMA.

הערכה שלי? שניהם, באותה מידה (ובמידה גדולה יש לציין).

עם כל הכבוד, לפלאפון יש רשת באמת גרועה מבחינת המשתמש, ומכשירים גרועים מבחינת המשתמש, בתאוריה הכל נורא מתוחכם ומתקדם, בפועל שום דבר לא עובד.

פורסם
יבין אני חייב, מצטער :-D.

פה התפקיד שלך בתור עובד החברה, קח איזה סמסונג, זרוק על המנכ"ל ותגיד לו שזה לא עובד, ושארז שלח אותך לעשות את זה.

.

ארז ,אני לא בטוח שהמנכ"ל יוכל לשמוע אחר כך ,אתה יודע כמה שוקל סמסונג?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ארז. כמעט ונפגעתי.:wink:

אין ספק שיש צדק מסויים בדבריך. אין לי כוח לשבח את ה-CDMA כרגע (אני מספיק עושה את זה בעבודה לצעירים שלנו...)

לפי דעתי, פלאפון עשתה צעד חכם במעבר ל-UMTS, והניסיון שלה ב-CDMA (שכפי שנאמר, דומה עד מאוד לUMTS) ייתן לה יתרון, ברגע שהרשת תיושם.

כמו שכבר אמרתי לך בדיונים קודמים, דווקא הרשת כן מתקדמת (קצבי הורדה יותר מכפולים מאשר הרשתות האחרות, לדוגמא) ואם אתה רק נוסע לארה"ב/אוסטרליה/דרום אמריקה (ועוד כל מיני מדינות שאני לא זוכר), לא תצטרך לדעת שקיים GSM. אם היינו גרים שם, איפה שהשוק חי ונושם, ייתכן והיינו מרגישים אחרת.

אבל, שוב, אני לא עובד/לקוח שמתעניין יותר מדי באספקט השירותי/כלכלי/תמחורי של החברה בה אני עובד. כמשתמש בטלפון מספיק לי שהוא יפה, שיש לו GPS, וששומעים אותי.

כעובד, מספיק לי שהמשכורת נכנסת בראשון לחודש.

מה שאני כן מעריך זה את הטכנולוגיה, רק חבל שהיתרון לא יוצא לאור (גם ככה לא כולם יבינו).

ולגבי המנכ"ל - הוא בחור די קטן, מספיק שאני אזרוק עליו את הסוללה :-).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יבין

לא טענתי לרגע שאתה לא מבין.

זה בלהט הויכוח.:-)

לגבי היתרונות של ה CDMA

אפשר רק לאמר שהעולם לא עבר לCDMA בגלל עלויות.ולכן המקומות שבהם יש CDMA הם בעיקר, המזרח הרחוק-שם הגאדג'טים זה מצרך כמו חלב ולחם ובצפון אמריקה.

ה GSM הוא תקן ישן דיגיטלי משנות ה 70 אם אני לא טועה.

ה CDMA היה אמור להחליף אותו אבל העלות היתה גבוהה כך שרוב המפעילים נשארו עם GSM. היום עוברים ל UTMS שזה CDMA מדור מתקדם יותר.

כשפלאפון עמדו בפני מעבר לרשת דיגיטלית, הם התחילו מ 0 ללא ציוד קודם חיפשו את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר שקיימת, וזו היתה הCDMA.

פורסם

יש לסמסונג מכשירי סמארטפון עם Wifi

למה פלאפון מסרבת להביא אותם?

אין שוק למכשירים כאלה? ( שמוכרים יופי בסלקום ואורנג' )

אני לקוח של פלאפון, וכל הזמן מנסים לשכנע אותי לשדרג מכשיר ( יש לי SK5000 )

אין מכשירים, שתהיה הנדידה אני עוזב

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
ארז. כמעט ונפגעתי.:wink:

אין ספק שיש צדק מסויים בדבריך. אין לי כוח לשבח את ה-CDMA כרגע (אני מספיק עושה את זה בעבודה לצעירים שלנו...)

לפי דעתי, פלאפון עשתה צעד חכם במעבר ל-UMTS, והניסיון שלה ב-CDMA (שכפי שנאמר, דומה עד מאוד לUMTS) ייתן לה יתרון, ברגע שהרשת תיושם.

כמו שכבר אמרתי לך בדיונים קודמים, דווקא הרשת כן מתקדמת (קצבי הורדה יותר מכפולים מאשר הרשתות האחרות, לדוגמא) ואם אתה רק נוסע לארה"ב/אוסטרליה/דרום אמריקה (ועוד כל מיני מדינות שאני לא זוכר), לא תצטרך לדעת שקיים GSM. אם היינו גרים שם, איפה שהשוק חי ונושם, ייתכן והיינו מרגישים אחרת.

אבל, שוב, אני לא עובד/לקוח שמתעניין יותר מדי באספקט השירותי/כלכלי/תמחורי של החברה בה אני עובד. כמשתמש בטלפון מספיק לי שהוא יפה, שיש לו GPS, וששומעים אותי.

כעובד, מספיק לי שהמשכורת נכנסת בראשון לחודש.

מה שאני כן מעריך זה את הטכנולוגיה, רק חבל שהיתרון לא יוצא לאור (גם ככה לא כולם יבינו).

ולגבי המנכ"ל - הוא בחור די קטן, מספיק שאני אזרוק עליו את הסוללה :-).

בתור מנהל פיתוח בחברה המוכרת מוצרים למפעילות הסלולריות, ואחד ששוחה בתחום הזה,

ה UMTS לא כזאת החלטה טובה לרשת פלאפון.

למה?

כי כאשר אין קליטת UMTS ברשתות מבוססות GSM כגון אורנג' וסלקום, אז המכשיר יודע ליפול אחורה ולעבוד ב GSM ללא הפיצ'רים של הדור השלישי והלקוח בכלל לא מרגיש או חווה ניתוק.

לעומת זאת, רשת פלאפון שלא מבוססת GSM ,ברגע שלא תהיה בה קליטת UMTS , הלקוח ייפול לתהום.

למרות מה שפלאפון רוצה להאמין, מכשירי ה UMTS הם מבוססי GSM וכוללים כמובן SIM CARD כך שהם לא יהיו תואמים לרשת הנוכחית שלה.

כלומר פלאפון תצטרך להרים רשת קרוב למושלמת, בפרישה ארצית מלאה, על מנת שהלקוחות לא ישרפו לה את המשרדים.

בקשר ל CDMA, על הנייר מדובר בטכנולוגיה הטובה ביותר בנמצא, אבל בפועל, כל מי שנכנס לתחום הזה מוכר את נשמתו ל QUALCOMM בעלת הפטנט שתופסת את כל היצרנים בביצים.

שלא לדבר על זה שמי שנכנס לרשת הזאת, מתחתן עם המכשיר,בניגוד למכשירי מבוססי SIM.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

CEYAL - :mm_yeah: אתה די צודק.

אייל - אין ספק כי המעבר יכלול כמה קשיים, אבל זה בהחלט עדיף לפלאפון מאשר התקדמות ל-EVDO Rev.A. בהתחשב באופציות הקיימות, השיקול הוא בהחלט נכון.

בנוסף, כיום יש מכשירים עם טכנולוגיה דואלית (GSM+CDMA). אני לא יודע אם קיימים כאלו בUMTS, אבל הם יכולים להוות נק' התחלתית טובה. אחת הבעיות, בכל מקרה, עם מכשירים כאלו, זה הצורך לבחור ידנית באיזה רשת רוצים לעבוד.

ואכן, Qualcomm היא מונופול לא קטן. מספיק לראות איך נוקיה וויתרה על מאמציה לתכנן טלפוני CDMA כדי להבין את זה.

בכל אופן, יש אמת במה שאתה אומר, ומזל שאני לא צריך לתכנן את הרשת החדשה.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...