Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראת בחוזה שלך מה קורה אם הוראת קבע לא מכובדת מכל סיבה שהיא? אוטומטית נוספים לך 1000 ש"ח לחוב וזה קיים רק בפלאפון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם תרצה אני מוכר כמה דגמים של מכשירי SK שכבר לא מוכרים בפלאפון, מכשירים בלי יותר מדי שטויות, רק מסכים צבעוניים וזהו יש מכשיר מתקדם אחד םם מצלמות נגנים ובלאגנים, כולם קו רגיל עם תהיה מעוניין ה"פ.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

א. אם תרצה סמסונג 822 (נדמה לי שi) ישן תקין עם "מספר ברזל" במתנה, אתה מוזמן לשלוח ה"פ. היה לי אחד כזה, ולדעתי הוא עדיין אצלי באחת המגירות. באמת אחלה מכשיר.

ב. ההמלצה שלי לגבי מכשיר חזק היא הLG 8300. מכשיר מעולה, עמיד ולא שביר, ממשק משתמש סביר ביותר (לא נוקיה, אבל מעולה בשביל קוריאנים), קליטה טובה, מצלמה סבירה ונגן MP3 עם כרטיס זיכרון חיצוני. באמת מכשיר מעולה, רק חבל שהמחיר שלו קצת יקר. אולי יעשו לך הנחה לכבוד המעבר ממכשיר מיושן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני מוכן להיפטר תמורה כמה שקלים ממספר מכשירים של פלאפון (SK-7400, הטלית הראשון עם המצלמה) כולם קו רגיל.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הבעיות של חברת פלאפון (ואני מנוי שלה כבר 10 שנים) הן כמה.

1. שירות גרוע. בנושא הזה הם טיפלו בשנה האחרונה וכעת יש להם שירות מעולה.

2. מכשירים גרועים מאד. וזה לא קשור לטכנולוגיה, מאחר ויש המוני מכשירים ל CDMA שפלאפון לא טורחים להביא ולהתאים. ואת אלו שהם כן מביאים, הם משחררים אחרי שנה וחצי או שנתיים של בדיקות, מה שגורם למכשיר להיות עתיק עוד לפני שהוא הגיע.

3. ראש מרובע שחושב יותר על האירגונים הגדולים ופחות על האדם הפשוט.

התוצאה היא שלחברות הגדולות מקבלות תנאים שאתה בתור לקוח פשוט יכול רק לחלום עליהם בלילה.

(אין דמי מנוי, אחריות מורחבת וביטוח חינם, מחירים של 27 אגורות לדקה לכל היעדים לפני מע"מ ועוד מנעמים)

לכן, ליפול הם לא יפלו, אבל אם הם לא יתעוררו מהר, קרוב היום שהם יהפכו לחברה לעובדי המדינה.

פורסם

אז זהו שאני לקוח דרך קיבוץ .

אני משלם בערך 20 אגורות לדקה לפלאפון...

נו אין מכשיר אחד נורמאלי בחברה הזו?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היי, סתם ככה על קצה המזלג סיבה להיות בפלאפון

3 יעדים ב0 אג' אין הגבלת זמן (אם עושים יעד מחוץ לרשת משלמים רק השלמת שיחה)

בתוך הרשת 23 אג' משהו כזה

מחוץ לרשת 46 אג' משהו כזה

אני משלם 22 ש"ח בחודש, ביטוח תיקונים/גניבה ומקבל גם דיבורית לרכב על כל מכשיר שיש לי בדיל הזה

מה יוצא ?

יש לי LG630 שזה מכשיר ממש פשוט ברמה של נוקיה 5120 לא יותר, אבל סבבה הוא לא מאכזב בכלל

מדבר 2500 דקות בחודש, משלם 120 ש"ח על 2 מכשירים (כלומר רק 44 ש"ח על המכשירים עצמם).

שווה :)

(אהה כן, אין את המבצע הזה לכל אחד)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
היי, סתם ככה על קצה המזלג סיבה להיות בפלאפון

3 יעדים ב0 אג' אין הגבלת זמן (אם עושים יעד מחוץ לרשת משלמים רק השלמת שיחה)

בתוך הרשת 23 אג' משהו כזה

מחוץ לרשת 46 אג' משהו כזה

אני משלם 22 ש"ח בחודש, ביטוח תיקונים/גניבה ומקבל גם דיבורית לרכב על כל מכשיר שיש לי בדיל הזה

מה יוצא ?

יש לי LG630 שזה מכשיר ממש פשוט ברמה של נוקיה 5120 לא יותר, אבל סבבה הוא לא מאכזב בכלל

מדבר 2500 דקות בחודש, משלם 120 ש"ח על 2 מכשירים (כלומר רק 44 ש"ח על המכשירים עצמם).

שווה :)

(אהה כן, אין את המבצע הזה לכל אחד)

מת על המבצע הזה :) אתה יודע שהיום כבר אין אותו .. הפכו את זה ל 13 אג' לדקה במקום 0 :)

מזל שכבר הספקתי לעשות לחצי משפחה :)

פורסם

CEYAL כתב:

הבעיות של חברת פלאפון (ואני מנוי שלה כבר 10 שנים) הן כמה.

1. שירות גרוע. בנושא הזה הם טיפלו בשנה האחרונה וכעת יש להם שירות מעולה.

2. מכשירים גרועים מאד. וזה לא קשור לטכנולוגיה, מאחר ויש המוני מכשירים ל CDMA שפלאפון לא טורחים להביא ולהתאים. ואת אלו שהם כן מביאים, הם משחררים אחרי שנה וחצי או שנתיים של בדיקות, מה שגורם למכשיר להיות עתיק עוד לפני שהוא הגיע.

אני לא אכנס לרוב הסיבות שבגללן המכשירים כבר "מיושנים" כשהם מגיעים, אבל המשפט שלך לגבי הזמן עד שהמכשיר משוחרר הוא שטות מוחלטת - אני במקרה, רק במקרה, חלק מהגוף שאחראי על בדיקות ההתאמה ואישור המכשירים, מרגע כניסתם, ועד יציאתם מהחברה. נדיר מאוד שמכשיר יבלה אפילו שנה בבדיקות (במקרים רבים מדובר על חצי ואפילו פחות מהזמן הזה).

מלאי מכשירים? אכן, יש מכשירים רבים שלא מגיעים לארץ, אבל לא בגלל חוסר רצון. כמות המכשירים שפלאפון מזמינה לא מדגדגת לרוב היצרנים, ככה שמכשירים שלא יימכרו בכמויות, פרט למכשירי נישה, אינם כלכליים בכלל.

נ.ב

אומי5 - קיבלת המלצה על ה-LG8300. אם אתה אוהב את הצורה שלו (אני אישית לא), אז זהו בהחלט עוד מכשיר ששוה לבדוק.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

פלאפון - ח** של חברה,כמו שחלקכם יודעים בטח אני מתגייס עוד מעט, לרוב מחבריי יש דור 3 באורנג' עם שיחות וידאו... אמרתי יהיה נחמד לראות את החברים שאני בצבא וכו', יש לי דור 3 (סמסונג) של פלאפון שאין לו שיחות וידאו... ניגשתי לברר אם יש מכשיר עם שיחות וידאו ונעניתי בשלילה, אז בעצם מה עוזר לי דור 3 בלי זה?

דבר שני בלוטוס מוגבל בחצי מהמכשירים! אני לא יכול להעביר כלום אלה רק לחבר אוזניה לפלאפון! כשכולם מסביבי מעבירים צלצולים ומשחקים אני לא יכול כי החברה ה***** הזאת הגבילה את הבלוטוס לטובת הרבחים שלה!

בכל מקרה נתראה בקרוב באורנג' :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני לא אכנס לרוב הסיבות שבגללן המכשירים כבר "מיושנים" כשהם מגיעים, אבל המשפט שלך לגבי הזמן עד שהמכשיר משוחרר הוא שטות מוחלטת - אני במקרה, רק במקרה, חלק מהגוף שאחראי על בדיקות ההתאמה ואישור המכשירים, מרגע כניסתם, ועד יציאתם מהחברה. נדיר מאוד שמכשיר יבלה אפילו שנה בבדיקות (במקרים רבים מדובר על חצי ואפילו פחות מהזמן הזה).

מלאי מכשירים? אכן, יש מכשירים רבים שלא מגיעים לארץ, אבל לא בגלל חוסר רצון. כמות המכשירים שפלאפון מזמינה לא מדגדגת לרוב היצרנים, ככה שמכשירים שלא יימכרו בכמויות, פרט למכשירי נישה, אינם כלכליים בכלל.

אוקי

מסכים איתך ששנה וחצי שנתיים זה מוגזם זה היה לצורך הכתיבה בלבד.

אז למה לPOZ לקח שנה להכנס?

למה למוטורולה V3 לקח למעלה משנה

איפה הנוקיה שהבטיחו?

למה פלאפון חוסמת את ה BT במכשירים?

מה הבעיה להביא מכשיר עם WIFI?

פלאפון לא מבינה שהיא יורה לעצמה ברגל

מצד אחד, מתמחרת יקר את הגלישה בדור 3

אבל מצד שני חוסמת אפשרות לגלוש בדרך אחרת, כך שהרבה לקוחות עסקיים פוטנציאלים שצריכים משרד נייד, הולכים למתחרות.

גם אני כלקוח שבוי מספר, כנראה אעבור לחברה אחרת ברגע שאפשרות נדידת המספר תאושר.

לא כי פלאפון גרועים

לא בגלל השירות

ולא בגלל שהם "חארות" כמו שכל מיני טפשים אומרים.

פשוט, הם מגבילים אותי ומחייבים אותי לעבוד בצורה יקרה ואין לי ברירה אלא לעבור. ואני מצטער על זה = אבל זה מה יש.

ואיך תסביר לי שבסלקום ואורנג' לוקחים כמה חודשים בממוצע מיציאת המכשיר מהיצרן ועד נחיתתו בארץ עם עברית?

לגבי מלאי המכשירים. אני לא חושב שפלאפון שונה מסלקום ואורנג'. אם סלקום ואורנג' מביאים מבחר עצום של מכשירים, אני לא רואה מה הסיבה שפלאפון לא.

כלכלי?

נו באמת.

כולם יודעים באיזה מתח רווחים החברות הסלולאריות מוכרות את המכשירים שלהם.

מספיק להסתכל באתרים בחו"ל ולראות שמכשיר שנמכר ב 500 דולר בחו"ל מגיע כאן ל 5600 ש"ח.

וחוץ מזה את הכסף הגדול החברות הסלולאריות עושות מהשיחות ומהציוד הנלווה.

חשבתי שאתה אמור לדעת את זה.

פורסם

כל המכשירים שדיברת עליהם, מרגע כניסתם לבדיקות ועד ליציאתם לקח הרבה פחות משנה. זה שראית מכשיר שמשווק בחו"ל, ומיד הנחת שהמכשיר הגיע לארץ, זו הטעות.

הV3, שאני בדקתי אישית, לא לקח שנה.

לגבי הנוקיה - נוקיה החליטו ששוק הCDMA לא בשבילהם והפסיקו לייצר מכשירים התומכים בטכנולוגיה (פעם האחרונה שבדקתי, הם שקלו Outsourcing).

לגבי הגבלת המכשירים - אתה צודק, גם אותי זה מעצבן.

בסלקום ובאורנג', ובשוק הGSM/UMTS בכלל, רמת ההתאמה הנדרשת לכל מכשיר היא אפסית. בCDMA, למעשה, יוצרים מכשיר חדש לגמרי - כל האפליקציות, כל התפריטים, כל הגדרות הרשת. הכל.

בגלל שנדרשת התאמה אפסית, והשתתפות מינימלית של היצרן בהתאמה זו, העלויות נמוכות יותר, ואין בעייה להביא כמעט כל מכשיר.

ב-CDMA, כמות ההתאמה היא עצומה, ולכן היצרן חייב להשתתף עם החברה בפיתוח המכשיר. כשחברה כמו ווריזון מזמינה 250,000 מכשירים, היצרן מתאמץ קצת יותר מאשר כשפלאפון מזמינה 25,000. כתוצאה, יש מכשירים שפשוט לא ניתן להביא לארץ.

גם המכשירים שפלאפון מוכרת, מסובסדים. הרווח על המכשירים הוא באמת לא כזה גדול, ולעתים, גם יש הפסדים על המכשירים. זאת גם הודות לעובדה שככל שמזמינים פחות מכשירים, העלות לכל מכשיר עולה, ולכן מחיר של מכשיר בארץ אינו זהה לזה בחו"ל.

הרווחים מהשיחות - מה חשבת? שפלאפון/אורנג/סלקום הן לשכות הסעד?

גם יצרני מדפסות מרוויחים יותר כסף על הדיו מאשר על המדפסת, וגם יצרני הרכב מרוויחים לא רע על חלפים.

מסתבר שאני כן יודע (קצת).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אז ככה ,הם מציעים לי באותו מסלול שיש לי עכשיו :

סמסונג 880 ו660.

איך הם בעמידות?

אם אני מחליף תוך שלוש שנים,כמה קנס זה?

ואם כבר יש אנשי פלאפון ,אולי אתם יודעים אם המכשירים האלה יהיו עדיין המכשירים "חינם" ללקוחות עיסקיים בעוד שלושה חודשים ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...