Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה המכשיר הנוכחי שלי הוא סמסונג 822 .

יש שיטענו שזו סיבה מספיק טובה לשדרג.

לא אני.

זה פלאפון חזק ,פשוט ,בלי שטויות שיכולות להיתקלקל בקלות ,ועם קליטה לא רעה.

יותר מזה אני לא באמת צריך.

אמאמה ,חברת פלאפון גזרה גזרה נוראית והם הודיעו שמחליפים את כל המכשירים האלו (אחותי קיבלה מהם SMS, אני עוד לא).

מה אתם ממליצים?

אני רוצה מכשיר חזק (תחלס חזק שלא ישבר מכל אפצ'י ולא מכל נפילה מהיד ).

ממשק נוח של ספר טלפונים והודעות .

קליטה טובה.

וזהו .

אם יש מכשיר טוב עם מצלמה אני אקח ,אבל זה לא חשוב לי .

לא רוצה משחקים ,מוזיקה ,עמדת הפעלת טילים בליסטיים , כל זה לא מעניין .

(אני נשאר בפלאפון כי שם רוב מי שאני מדבר איתו)

בנתיים אני דוחה את הקץ (עד שהם לא מנתקים אותי אני לא מחליף.....)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המכשיר טוב?

תישאר איתו.

אף אחד לא יוכל להכריח אותך להחליף.

בזמנו כשפלאפון עברו מהעידן האנלוגי לדיגיטאלי, אני הייתי הבעלים המאושרים של האלפא - מכשיר בגודל של טלפון ציבורי ממוצע.

אבל מאחר והוא היה אמין ולא נטה לעשות בעיות, נשארתי איתו.

קיבלתי משרות הלקוחות שלהם עשרות שיחות במהלך הזמן.

אבל מה, רוב ההצעות הנדיבות שלהם היו תלויות בכך שאני אשלם כך וכך זוזין ואשנה את המסלול שלי.

לא הסכמתי

עד שבסופו של דבר הם נשברו והחליפו לי את המכשיר בSAM הקוסם (זוועה בפני עצמה אבל זה כבר עניין לשרשור אחר..)

בלי כסף ובלי לשנות את המסלול.

הצחיק אותי שהם טענו שהמכשיר האנלוגי שלי תופס להם רוחב פס של 10 מכשירים:lol:

פורסם

על פניו הליין של פלאפון לא ממש מפתה.

מבחינת דרישת העמידות (גם כשהם נופלים אין שום סימן והמכשיר לא מתפרק / נכבה) והקליטה אוכל להמליץ בלב שלם על הדגמים של מוטורולה, לעומת ה"צעצועים" הקוריאניים. עם זאת, הממשק של מוטורולה אינו ידידותי (ההבדל צורם כשמשווים לנוקיה אך לא בטוח שזה ישנה בהשוואה לקוריאניות) אבל לאחר תקופה קצרה מתרגלים די בקלות. יש לי שני V3 מהדור הראשון מאז שהם הגיעו ארצה (כשנתיים?) ועד היום (ושישאר כך) לא הזדקקתי לשום שירות ואינני רואה כל צורך לשדרגם ביחס למכשירים הנוכחיים בשוק (אלא אם נוקיה יעשו מכירת חיסול ל8600 או שיזדמן לי להשתדרג ל-VERTU :rolleyes:).

פורסם

822 ?!?!?!?!?!?! לפחות היה לך את ה822i

חחחח , אתה קצין לשעבר שלא מוותר על המכשיר שלו ? :)

היה לי כזה , הדבר הזה יותר חזק מבלוק , אחרי שהשגתי מכשיר יותר חדשני אז הדרך היחידה שלי להרוס אותו הייתה לשבור אותו ואז לשרוף אותו , היה לי משעמם :)

בעקרון אם אתה אוהב טנקים , מוטורולה V3X הוא טנק , עבר אצלי הרבה נפילות ושום דבר לא קרה לו

אבל בעצם אני מבין לפי המכשיר שאתה בפלאפון , אז המלצה ראשונה שלי , תעבור מהם .

ותשיג מסלול FIX שהתעריף בו זהה לכל הרשתות ואם אתה קונה חבילת דקות אז לך בכלל משתלם

אני עשיתי חבילה של 200 דקות , יוצא לי 39 אגורות לדקה לכל הרשתות..

וזה הוזיל לי את החשבון בלפחות 50 שקל לחודש.

אל תקנה סמסונג כי אלה זבל של פלאפונים , כנ"ל לגבי הLG ...

לנתק לך את הקו הם לא יכולים , אני עם מסלול חיילים מלפני משהו כמו 5-6 שנים , בלי התחייבות , 5 יעדים נבחרים ב20 אגורות ועוד 5 יעדי SMS נבחרים ב10 אגורות להודעה ..

המלצות בפלאפון קשה לי לתת לך , אולי הK3

האמת שאני לא אובייקטיבי כי אני חסיד של מוטורולה מאז הימים של הLITE , ELITE , סטארטק אנלוגי , דיגיטלי , מילניום , וV3X ..כל אלה היו אצלי והV3X עדיין אצלי ואני מרוצה ממנו מאוד !

אמין ,חזק ולא שביר , צלצול חזק ,איכות קול טובה ממשק נוח ..

אחרי שמתרגלים למוטורולה העסק יותר פשוט מכל מכשיר

02-05-07_2009.jpg

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הם אולי לא יכולים לנתק אותי ,אבל כן להפסיק לתקן ,ומה לעשות הקשיש שלי מתחיל לעשות בעיות.

אני במסלול מאוד זול בתוך פלאפון ,ורוב השיחות שלי לפלאפון ,ככה שאני כנראה אשאר בחברה הזו ,רק צריך למצוא מכשיר...

וזה 822I למי ששאל.

אגב יש לי אותו הרבה לפני שזה נכנס לצבא (היה לי גם 811) .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לדעתי אל תמהר. אם יש לך ביטוח למכשיר הם יהיו חייבים לתקן אותו או להחליפו על חשבונם למכשיר עם תכונות דומות. כשיבואו להחליף לך אז תתחיל להתמקח בהתאם לאופציות שיהיו זמינות באותה עת ללא תוספת תשלום מצידך.

למעשה רק השידרוג האחרון שלי בסלקום היה בתשלום (אני איתם כבר 8 שנים ותמיד השידרוגים היו יזומים מציעדם) וגם הוא כי הטלפון היה עונה לבד כשהוא היה בכיס והיתה נכנסת שיחה ובהמשך גיליתי שהוא היה עונה ל SMS שהיה נכנס בלי ידיעתי.

אני שידרגתי ל V3I ואני מאוד מרוצה מהמכשיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, הם לא חייבים לתקן כלום.

אם ישנה אחריות, ואין את החלקים אז יקרה אחד מהדברים הבאים:

1. הוא יצטרך לחכות עד שיביאו חלקי חילוף ממפ"א אחרת

2. יקבל מכשיר משומש ששוחזר (פורק לחלקים והורכב מחדשים על פלסטיקה "חדשה"

3. יחליפו לו מכשיר לאחד ה TELIT לאחר שיקבעו את מותו.

גילוי נאות: הכותב עבד בחברת פלאפון בשנתיים וחצי האחרונות.

פורסם

את זה הם יעשו אם אתה לא תילחם.

אתה משלם ביטוח והם חייבים לעמוד בתנאי הפוליסה שהם עצמם הוציאו וגובים עליה תשלום.

אישית לא מתקרב לפלאפון. ברחתי מהם בגלל שירות בתקופה שהם היו הגדולים ביותר וכשהם ניסו לעניין אותנו בלחזור אליהם לפני כמה שנים קריאה של החוזה שלהם הבהירה לי שהם לא השתנו בכלום.

פורסם

כפי שכבר נאמר, האופציות בפלאפון מבחינת מכשירים הן לא רבות.

מכשיר שאני די אוהב הוא המוטורולה K1 - כמו V3 קטן, רק עם אופציות משופרות בתפריט (לדוגמת נגן MP3), והרחבת זיכרון (שלא קיים ב-V3c).

אחרי שמתרגלים לתפריט הוא לא כזה נורא, אך הוא רחוק מלהיות אינטואטיבי ונוח.

גילוי נאות 2: גם אני עובד בפלאפון (ולא, לא בשירות לקוחות/תיקונים/מוקד).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

(אני נשאר בפלאפון כי שם רוב מי שאני מדבר איתו)

על מה אתה מדבר? אין יותר דברים כאלה, ברוב המקרים יש מחיר (שהם קוראים לו FIX) שהוא קבוע לכל היעדים.

המשפט הזה היה נכון בשנות ה90.

בכלל אין שום סיבה להשאר בפלאפון, אתה יכול לקבל גם מכשירים נורמליים בחינם בכל חברה אחרת.

תן לחברה הזאת להכחד כמו ערוץ 1. (ולתדיראן, פז ועוד כמה חברות שנתקעו בשנות ה80)

עריכה, יבין הקדים אותי קצת, אז שכח ממה שאמרתי על פלאפון יבין :-D

פורסם
את זה הם יעשו אם אתה לא תילחם.

אתה משלם ביטוח והם חייבים לעמוד בתנאי הפוליסה שהם עצמם הוציאו וגובים עליה תשלום.

אישית לא מתקרב לפלאפון. ברחתי מהם בגלל שירות בתקופה שהם היו הגדולים ביותר וכשהם ניסו לעניין אותנו בלחזור אליהם לפני כמה שנים קריאה של החוזה שלהם הבהירה לי שהם לא השתנו בכלום.

אתה שוב מדבר לא לעניין, שום דבר ממה שאמרתי לא פוגם בתנאי הפוליסה, הם או יעקבו אותך עד שיגיעו חלפים (זב"ש..) או שיחליפו לך למה שיש כרגע (זב"ש שוב)

חוץ מזה עברו 6 שנים (לפי הפוליסה) שהם צריכים להחזיק חלפים למכשיר מסויים.

מזל שלא רצית לבוא עם דולפין או עלית ..

ארז - החברה הזו לא תיכחד, יש לה כמות לקוחות מטורפת, המון עסקים מאוד מאוד גדולים וכו'

אין שום סיכוי להכחדות בזמן הקרוב\רחוק

פורסם

גם אם עברו 100 שנים אם הם מוכרים ביטוח הם צריכים לעמוד בתנאי הפוליסה.

הם יכולים לתת מכשיר חלופי זמני עד שיגיעו חלפים או לתת מכשיר אחר אבל הם לא רשאים להחליט עבורי על ויתור בנושא של תכונות שקיימות במכשיר שלי ועליהן שילמתי כשקניתי אותו (ושילמתי שוב כשביטחתי אותו).

עם כל הכבוד ללקוחות הגדולים אחת הסיבות לאי החלפת ספק בארגונים גדולים היא נושא המעבר עם המספר. ברגע שזה יפתר אתה תראה נדידה גדולה בין כל החברות אבל בגלל שלפלאפון אין מה להציע חוץ מחוזה דרקוני סביר להניח שהיא תסבול מהגירה שלילית קשה.

פורסם

EREZ כתב:

עריכה, יבין הקדים אותי קצת, אז שכח ממה שאמרתי על פלאפון יבין :grin:

טוב בסדר, אבל רק הפעם :wink:

שי - אומנם אני לקוח של פלאפון כבר 6-7 שנים, ואף פעם לא הייתי לקוח של חברה אחרת, אבל כל פעם שהלכתי לעשות "סקר", לא שמתי לב להבדל ענקי בתנאים לטובת אף אחת מהחברות - לכל אחת יש תנאים שמשתלמים לאנשים מסויימים. מה שכן, לסלקום ואורנג' יש מבחר מכשירים עדיף, כרגע.

לטעמי, הסיבה היחידה להעדפת חברה מסויימת (מעבר למכשירים, והמצב הזה ישתנה בקרוב) הוא נושא הנדידה לחו"ל.

בעתיד (ארז, אתה פטור מההרצאה הזו, כבר העברתי לך אותה :wink:), פלאפון עוברת ל-UMTS, הטכנולוגיה שבשימוש אצל מתחרותיה כרגע (נ.ב - הטכנולוגיה היא פיתוח של CDMA, הטכנולוגיה העדכנית של פלאפון, ככה שכנראה שסלקום ואורנג' לא מושלמות בהכל, אם הן החליפו לטכנולוגיה שונה לחלוטין).

ברגע שיושלם המעבר הזה, פלאפון תציע יכולות שעוקפות את אלו של ה"חברות" שלה, ואז באמת תהיה תחרות.

אם כיום, כשפלאפון כל כך "גרועה", כפי שרבים חושבים, ועדיין יש לה כמות לקוחות עצומה, מעניין מה יהיה כשהיא תציע את כל מה שמתחרותיה מציעות, אבל ברמה אחת מעל?

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...