Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 RC נגד סיוויק Type R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי מבחן אמיתי צריך לחכות ל טופ גייר או ששני המכוניות יגיעו לארץ ומגזין אוטו יבחן אותם

הם מספיק ידעו איזה רכב עדיף.

אוטו? :? אוטו? :shock:אוטו?! :lol:

מה אתה מזלזל יש להם ניסיון על מכוניות ומבחנים הרבה זמן ואני אישית תופס מהם תותחים

מה בגלל שהם ישראלים זה עושה אותם לסתם אהבלים.

צודק מייאה פי ל'מייאה!

למגזין אוטו יש יותר נסיון מל-CAR!

הם תותחי עולם, וכמה שמגזינים בחו"ל יכתבו שטויות, מה שבאוטו כותבים לוקח!

עופר - צא מהבועה!

:wink:

פורסם
לגבי מבחן אמיתי צריך לחכות ל טופ גייר או ששני המכוניות יגיעו לארץ ומגזין אוטו יבחן אותם

הם מספיק ידעו איזה רכב עדיף.

אוטו? :? אוטו? :shock:אוטו?! :lol:

מה אתה מזלזל יש להם ניסיון על מכוניות ומבחנים הרבה זמן ואני אישית תופס מהם תותחים

מה בגלל שהם ישראלים זה עושה אותם לסתם אהבלים.

זאת אומרת שאתה לא סומך על קאר, אוטוקאר, איוו, עיתונים שבוחנים מכוניות עם תקציב וצוותים מקצועיים פי 1000. אתה מעדיף לסמוך על עיתון מצ'וקמק בוחן-הלנטיסים של ישראל שחצי מהבוחנים שלו הם ילדים בלי הכשרה והחצי השני סתם עסוקים בלספור תקצוב מיבואנים שאוהבים לקנות כתבות.

צא, צא מהסרט :lol:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

אז כנראה שלא הבנתם אותי ברור שכל המגאזינים שהזכרתם הם לא רואים את אוטו ממטר

אבל המגזין אוטו יכול להגיד לכם איך שני המכוניות ישתלבו בכבישי הארץ ומה הם מעדיפים יותר ולמה. כנראה שלא הבנתם אותי או שאני לא הסברתי את זה כמו שצריך. אבל בגדול ברור שאוטו זה מגזין שנועד לארץ ולא בקנה מידה עולמי כמו פלייבוי אהההה סליחה EVO :lol:

• תוכן חדש...