Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסנן דלק במאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהאוטו הזה לא קשור לפה אבל אני צריך לדעת בדחיפות איפה נימצא פילטר דלק במאזדה לנטיס 323 99

1800

תודה

פורסם
בלאנטיס 1600 הוא נמצא בטנק דלק, לא יודי איך זה ב1800, יכול להיות אותו דבר.
ומאיפה מגיעים אליו? מתחת לאוטו? מתחת למושב האחורי?

מהפג'ש?

מורידים את המושב האחורי, פותחים את מכסה מיכל הדלק, מוציאים את המשאבה ועליה יושב המסנן הקטן.

פורסם

לידע כללי המסנן,המצוף והמשאבה בלאנטיס הם כולם אותה היחידה.

אם מתקלקל אחד מהם צריך להחליף את הכל..... :x

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
לידע כללי המסנן,המצוף והמשאבה בלאנטיס הם כולם אותה היחידה.

אם מתקלקל אחד מהם צריך להחליף את הכל..... :x

:mm_yeah:

למיטב זכרוני, הפילטר -כן- ניתן להחלפה.

מסנן הדלק בלנטיס 98 ומעלה ממוקם צמוד למשאבת דלק, בתוך מיכל הדלק. דורש החלפה כל 80 אלף ק"מ

אגב, לכל החאפרים שניסו לנחש - בפעם הבאה, תעשו לעצמכם, לי ולשאר המשתמשים טובה, אל תנסו לנחש...לא יודעים ? לא עונים.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
:mm_yeah:

למיטב זכרוני, הפילטר -כן- ניתן להחלפה=זתומרת שאם אני רוצה להחליף פילטר דלק אין צורך בהחלפת המשאבה והמצוף גם כמו שכתוב בהודעה האחרונה?

מסנן הדלק בלנטיס 98 ומעלה ממוקם צמוד למשאבת דלק, בתוך מיכל הדלק. דורש החלפה כל 80 אלף ק"מ

אגב, לכל החאפרים שניסו לנחש - בפעם הבאה, תעשו לעצמכם, לי ולשאר המשתמשים טובה, אל תנסו לנחש...לא יודעים ? לא עונים.

איציק

מצטער שהעלתי הודעה ישנה כל כך... פשוט לא רציתי לפתוח שרשור חדש

... אני שואל ת'שאלה כי כבר קניתי את הפילטר ואני רק צריך לעשות את ההחלפה... אף פעם לא החלפתי פילטר דלק ברכב הזה... יש טיפים? דגשים מיוחדים בקשר להחלפה?

תודה רבה מראש!!!

בן-עמי

פורסם

חבר'ה? שחף? אני ממש זקוק לתשובה... אני עכשיו חוזר מהאוטו פירקתי את כל המושבים האחוריים והשטיחים של תא המטען כולל השטיח של צד שמאל(הטנק דלק בלאנטיס בצד שמאל) ואני פשוט לא מוצא את הגישה לטנק דלק ולפילטר דלק... אני מתחיל להתייאש ואין מצב שאני הולך למוסך של מאזדה... אז בבקשה... מישהו יכול להגיד לי איך אני מגיע לפילטר דלק וכמו כן לאשר שאין צורך על הדלק להחליף גם את המצוף והמשאבה (כי כתבו פה שזה מחובר ביחד מה שלא נראה לי הגיוני)

בברכה

בן-עמי

• תוכן חדש...