Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה לכולם על התגובות.

לאחר קצת חיפושים באינטרנט, נראה כי אכן השכרת רכב למי שמתחת לגיל 24 בעייתית ביותר...

כנראה שאני אצטרך למצוא רעיון לטיול אחר אחרי הצבא.

בכל מקרה, הנה אתר נחמד שמצאתי במסגרת החיפושים:

http://www.drivetravel.com

יש בו המון קישורים לחברות השכרה והוא מציג את הרכבים שיש לכל אחת.

שבוע טוב לכולם

רכב ספורטיבי לתקופה שרצית עולה הרבה כסף, גם אם היו משכירים לך.

במקום, לך על קורס נהיגה מתקדמת ארוך ברמה גבוהה. לא קורס נהיגת מסלול, קורס נהיגה מתקדמת. לחובב נהיגה זו החוויה האולטימטיבית שתלמד אותך מה ההבדל בין לדעת לנהוג לבין לחשוב שאתה יודע לנהוג...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה בדיוק מה שאני מחפש. בחודש הבא אני בנסיעת עבודה בברלין ואשתי מצטרפת אלי.

מכיוון שהיא בהריון וכבישים מפותלים לא יעשו לה טוב ומכיוון שבנורבורגרינג כבר הייתי בנסיעה הקודמת, נראה לי שהכי מתאים לשכור זוללת אוטובאנים כמו SL.

יש לך המלצה על חברות השכרה מסויימות?

בטח. בSixt העולמי תמורת 850 יורו לשבוע ישמחו להשכיר לך SL350 או מקבילה לה בקבוצה. המחיר הנ"ל כולל את כל הביטוחים

וללא הגבלת קילומטרז' תוכל לבדוק פרטים בwww.sixt.com ... את ההשכרה תבצע תחת Holiday car (מחיר מוזל ותנאים

מעולים לכאלה שמזמינים פר שבוע).

יש גם את Europcar שמציעים בערך באותו מחיר ואולי אף ב-50 יורו פחות את הSL350. יש להם גם 645 במחיר סביר מאוד.

תהנה

Lexus CT200H

פורסם

Lexus12:

ארה"ב לא כזו זולה. הדלק כבר לא זול כמו שהיה פעם והמחירים היום נעים בממוצע של 3.30-3.40 לגלון. אז נכון, זה יותר זול מבארץ כמובן, אבל אפילו כשמזדה 3 סטנדרטית מגיעה עם מנוע 2.3 ... אתם יודעים מה התוצאה. לגבי לינה, אפשר למצוא מוטלים ב-30-35 דולר ללילה, אבל לא הייתי ממליץ על זה. לעומת זאת יש את רשת America ExtendedStay ששם תוכל למצוא אחלה חדר, עם אחלה תנאים ואפילו מטבחון קטן באזור של בין 60ל-80 דולר ללילה. שווה את זה.

ואגב, ארוחה במקדולנדס ממש לא עולה 4 דולר. ארוחות ברשתות המזון המהיר עולות בין 7 ל-12 דולר, תלוי כמובן גם באזור. בניו יורק למשל המחירים גבוהים יותר. בקליפורניה הדלק יקר יותר. מה שכן, הרעיון מאוד נחמד ואכן ייצא לך יותר זול כאן מאשר טיול באירופה, אבל שלא תחשוב שכאן לא תצטרך להוציא גם הרבה כסף.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

למה שלא אולי ....מאחר ואתה עדיין צעיר

לפעמים משתלם לקנות רכב יד שניה

כמה דוגמאות באנגליה אני מניח שהמחירים דומים בשאר אירופה

יגואר אקס גיי 6 במצב טוב באיזור 1200 לירות

פורשה 944 2000 לירות

bmw m3-מצב נחמד 3000 לירות

ואם בא לך לעשות את זה בסטייל

יגואר xjs אחת נחמדה תעלה לך 2000 לירות

כמובן תמכור את הרכב בסוף הטיול תתפלא איזה מציאות תוכל למצוא ואיזו כמות מבחר תהיה לך

כמו כן תוכל למכור את הרכב במחיר מאוד קרוב למחיר הקניה אם לא שווה לא ואם מעט תעוזה אף גבוה ממנו

תתפלא כמה מהר תמכור את הרכב שלך

אני מכרתי כבר 3 רכבים בחול

כל אחד בפחות מ6 ימים

אני יודע שזה קצת מסורבל אבל זה שווה את זה...

Porsche 944 turbo

פורסם

באנגליה הוא פחות יהנה מטיול של נהיגה ספורטיבית,מהסיבה הפשוטה.............הנבלות נוסעים בנתיב הנגדי.

נכון,זה לא נורא,כי בנסיעה מנהלתית מתרגלים לעניין די מהר,אבל בנסיעה ספורטיבית זה קצת מפחיד,כי לפעמים אתה לא ממש בטוח לאן אתה צריך לנסוע..........

לי לקח שבוע להתרגל לרעיון שהידיות איתות והידיות של הווישרים הפוכות.....בכל פנייה הפעלתי ווישר,ובכל לכלוך בשימשה הפעלתי איתות......זה די מצחיק אפילו.

אבל מעבר לזה,אני לא יודע מאיפה הבאת את המחירים האלה,נשמע לי נמוך מדי (M-3 ב-3000 פאונד?...), כשאני הייתי אמור לעבור לגרמניה גם עשיתי בירורים, והמחירים היום בסביבות פי 3 ממה שציינת,וזה היה בגרמניה,ששם הרכבים האלה עולים זול יותר מאנגליה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בנוסף/לסיכום למה שנאמר כאן:

- השכרה בגיל צעיר - בעיה

- רכבים מושכרים שיוצאים לאירופה מזרחית ואיטליה - בעיה

- רכב יוקרה או ספורט שיוצאים לאירופה מזרחית ואיטליה - בעיה קשה מאוד מאוד

- שים לב לכמות המטען שתוכל להכניס לרכב

- ברוב האיזורים פשוט אין צימרים. יש צימרים רק באיזורים מתויירים. זה לא אומר שלא תוכל למצוא צימר או חדר (בגרמנית ד"א zimmer=חדר) אבל ללא שלטים וללא שפה זה לא יהיה פשוט

כל הכבוד על היוזמה ושיהיה בהצלחה :-)

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ליפני כ20 שנים חזרתי מטיול ארוך מלא חויות עים הדה שבו שלי בארופה,פגשתי הרבה מטילים מקיפי עולם עד כדאי כך שליפעמים היתבישתי להגיד שאני מישראל(2מעבורות ו2000 ק"מ ואני בפריז)חיב לצין שהראש של האנשים שהכרתי בארופה שונה לגמרי,אף אחד לא היה עים מכונית ספורט וכולם היו מטילים נטו ואים עלינו על אוטוסטרדה זה רק ביגלל שהיו לנו שוברים בפינקס קופונים.(חבל דלק יקר)ותחשוב על זה...

• תוכן חדש...