Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב-45-50 K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מחפש רכב משפחתי בסכום שרשמתי בכותרת.

מתלבט בין קורולה 2001- 2002

ניסאן אלמרה 2001-2003

שברולט אופטרה/ איוואו 2004

ההעדפה שלי (כמו כל ישראלי ממוצע) לפי הסדר הזה אמינות, צריכת דלק נמוכה ככל האפשר, בטיחות וכו'.

עיקר הנסיעות הינן עירוניות (פקקים של ז'בוטנסקי פ"ת- בני ברק) אך פעם בשבוע בינעירונית.

אני מודע לכך שהשברולטים הם בעצם דייהו אך במחיר שלהם ניתן לרכוש רכב חדש יותר במחיר נמוך.

אנא הצדיקו את המוניטין שיצא לפורום!!!! תנו תשובה עניינית ולא פלצנית כמו שיש באתרים אחרים.

תודה מראש!!!

פורסם

לפי דעתי אל תתקרב לדייהו, לאמא שלי יש אחת חדשה ואני לא חושב שהיא תשרוד 3 שנים אבל היא ליסינג ככה שממש לא איכפת לה.

אני הייתי הולך על פורד פוקוס 2001-2002, תנסה למצוא אחת שהיא לא מחברה/ליסינג למרות שגם שם יש מכוניות שמורות.

נסה לברר מה עם הבחור הזה:

http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=422216

יכול להיות שזו מציאה.

• תוכן חדש...