Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי Eclipse

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את הלייטנינג אודיו B2.400 שמוציא את אותם הספקים..(מחיר נמוך בהרבה)

וגם שיש לו אחוזי עיוות גבוהים לפי ההתרשמות שלי..

אך, אולי הוא יותר איכותי? לי אין מושג..:roll:

(דעתי)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

טוב אז אחרי מה שנכתב קודם (שלא קשור לכלום , וחבל שאנשים שלא יודעים על מה הם מדברים מדברים).

אז ככה אקליפס נקראת אחת מהחברות הכי טובות בעולם ליצור אודיו לרכב.

היא שוות ערך לחברות כמו קלריון , אלפיין וכו..

המגברים שלה מאוד טובים.

אני אישית כבר הייתי הולך על דגמי ה XA , וזאת עקב ההגברה שלהם המבוססת על יחידות ICE של בנג אנד אולפסון , אשר נחשבות בעולם כיחידות הגברה סופר איכותיות.

2000 ש"ח מחיר מעולה, כיוון שהוא איננו נופל למשל ממגבר כמו ה E4300 של JL או ה DLS רפרנס שהמחיר של שניהם הוא באותו אזור.

לגבי הלייטיניג אודיו. הדגם בולט הוא הסדרה הנמוכה יותר שלהם. מגברים נחמדים ברמת הכניסה של תחום האודיו .

אין בעקרון סיבה ממשית להכניסם לאותו משפט עם אקליפס.

פורסם

לא מכיר לא יודע , אבל עם נתונים כאלו , אני חושש שאני אישית לא הייתי נוגע , ובוודאי במחיר הזה . יש הרבה מגברים 4 ערוצים מעולים במחיר הזה ובפחות ,שממש לא צריך ללכת על משהו כזה רק כי רשום אקליפס.

ולאקליפס המוניטין הוא על ר"ד ולא על מגברים

בברכה יהודה

פורסם

אני אישית כבר הייתי הולך על דגמי ה XA , וזאת עקב ההגברה שלהם המבוססת על יחידות ICE של בנג אנד אולפסון , אשר נחשבות בעולם כיחידות הגברה סופר איכותיות.

ומה לגבי זה שמדובר במגבר פול ריינג' הבנוי על טהרת קלאס D?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המגברים שלה מאוד טובים.

אני אישית כבר הייתי הולך על דגמי ה XA , וזאת עקב ההגברה שלהם המבוססת על יחידות ICE של בנג אנד אולפסון , אשר נחשבות בעולם כיחידות הגברה סופר איכותיות. אמת , אבל למה הנתונים שלהם הם כאלו ? ולמה לדעתך הם שמים את זה על קלאס D ?

2000 ש"ח מחיר מעולה, כיוון שהוא איננו נופל למשל ממגבר כמו ה E4300 של JL או ה DLS רפרנס שהמחיר של שניהם הוא באותו אזור. למרות ה ICE ולמרות שלדעתי גם אלו מגברים עם המיתוג של החברה , והם הלחם והחמאה של החברה האם , עדיין אני לא חושב שמגבר קלאס D יוכל להתמודד אתם

.

מסכים לגבי הליטניניג אודיו

בברכה יהודה

פורסם

תאמת,אני גם בתור בעל ניסיון כל כך מזערי לעומת כולם פה-אומר לך שקנייה של מגבר כזה זה בזבוז כסף אחד גדול!

נגיד והמגבר הוא חברת High End ,למי זה מזיז?

בסדרת הBolt של Lightning audio (שלא תחשוב לזלזל,המגברים האהובים עליי ביותר,לא רק הבולט אלה גם הסטרייק)

חבל לבזבז 1K בערך כשאתה יכול להוציא הספקים דומים כמעט עם אחד שעולה פחות באלף שקל.

פורסם

שמעתי מוצרים עם המגברים האלו. הם פשוט מדהימים.

מידה על ההשוואה מול D אמיתי:

http://www.icepower.bang-olufsen.com/sw1773.asp

ועל המוצרים עצמם:

http://www.icepower.bang-olufsen.com/sw1022.asp

שמעתי את המוניטורים של ADAM איתם. וואו.

מוצרים חדשים של רוטל מוגברים איתם.

שמעתי את המוצרים של בנג אנד אולפסון איתם.

שמעתי את ה B&W איתם

את הקנטון איתם.

משהו אחר. עלו פה על משהו אחר.

פורסם
טוב אז אחרי מה שנכתב קודם (שלא קשור לכלום , וחבל שאנשים שלא יודעים על מה הם מדברים מדברים).

חשבת אולי פעם שאתה זה שלא יודע מה מדברים? אקליפס שוות ערך לקלריון ואלפיין מי קבע החבר'ה בפורום? האנשים הישראלים שמתלהבים מכל דבר חדש שצץ ולא הכירו לעומק?

שתדע בחו"ל יש לה חברה הזאת עוד להוכיח דברים, נכון שיש כמה שטוענים שהיא תשתלב יפה ברמה של קלריון ואלפיין ואולי תעבור אותם באחד מן הימים אבל עד שעולם יחליט שהיא ברמה הזאת יש עוד זמן. בנוסף עם תכנס לאתר שלהם תבין שהחברה חדשה מאד בשוק והיא בבעלות פוג'י העולמית. ופוג'י היא בעצם חברה של מוצרי אלקטרוניקה בדיוק כמו פנסוניק. ( משאבים לא מספיקים הם צריכים להתרכז יותר באודיו כדי להיות ברמה שאתה טוען)

בקיצור ולעניין אקליפס היא בדיוק שגעון כמו HERTZ וAUDIOSON שלא היו מוכרים בארץ וברגע ששווקו כולם הלכו כמו צאן לטבח ( למרות שיש להם מוצרים מעולים אבל גם הם עדיין לא הוכיחו את עצמם בתחרויות ובעולם). במחירים שהמכשירים שלהם עולים הייתי מעדיף את הקלריון ואת האלפיין.

לגבי המגבר לא מכיר אותו, לא התנסתי, ולפי הנתונים כמו שכולם אומרים לא הייתי משקיע עליו 2000 שקל.

פורסם

מישהו אמר שהם לא טובים?

אני ציינתי,היטב שבין אם הם חברת High End או חברת Minimum end לא מעניין אותי,

תסביר לי!מה רע במגבר של Lightning audio שמפיק את אותה העוצמה?

פורסם
תאמת,אני גם בתור בעל ניסיון כל כך מזערי לעומת כולם פה-אומר לך שקנייה של מגבר כזה זה בזבוז כסף אחד גדול! וואו הגאון הגדול ?!!! אני מבין שמגבר עים עיוותים הוא זהה למגבר היי אנד עם יכולת כמעט בלתי מוגבלת לספק עוצמה ללא עיוות ?

.

לא חובה לדבר שטויות

חשבת אולי פעם שאתה זה שלא יודע מה מדברים? אקליפס שוות ערך לקלריון ואלפיין מי קבע החבר'ה בפורום? האנשים הישראלים שמתלהבים מכל דבר חדש שצץ ולא הכירו לעומק? אם אתה חושב שאקליפס אינה ברמה הזו אולי לך ותלמד מה אומרים עליה בפורומים נחשבים בחו"ל ?

בקיצור ולעניין אקליפס היא בדיוק שגעון כמו HERTZ וAUDIOSON שלא היו מוכרים בארץ וברגע ששווקו כולם הלכו כמו צאן לטבח ( למרות שיש להם מוצרים מעולים אבל גם הם עדיין לא הוכיחו את עצמם בתחרויות ובעולם). במחירים שהמכשירים שלהם עולים הייתי מעדיף את הקלריון ואת האלפיין. גם אני . אבל זה לא אומר שהיא לא חברה שנמצאת בסביבה הזו . היא בוודאי לא ברמה של ליטנניג אודיו . ועם כול הכבוד אין גם טעם להשוות אותה להרץ ולאודיסון שכבודם במקומם מונח

לגבי המגבר לא מכיר אותו, לא התנסתי, ולפי הנתונים כמו שכולם אומרים לא הייתי משקיע עליו 2000 שקל.

לגבי המגבר אולי גם אני למרות שעם כול הכבוד יש משהו במה שהוא אומר ואני משוכנע שהוא צודק שזו טכנולוגיה טובה מאוד , הבעיה היחידה היא שבמגבר הספציפי לא ראיתי שיש את הטכנולוגיה הזו אלא רק בסדרה הגבוה יותר

מישהו אמר שהם לא טובים?

אני ציינתי,היטב שבין אם הם חברת High End או חברת Minimum end לא מעניין אותי,

תסביר לי!מה רע במגבר של Lightning audio שמפיק את אותה העוצמה? שום דבר לא רע בליטנינג אודיו למערכות מסוימות , במערכות אחרות אף אחד שיודע לחעריך מערכות לא יגע בהן עם מקל במרחק של 100 ק"מ

אני חושב שלא כדאי לרדת על דברים שנאמרים כאן בצורה הלא מדוייקת וגם נראה שחסרת ידע

בברכה יהודה

• תוכן חדש...