Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי של דגם (פורשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונה של הקורבט שהועלתה היא למעשה C5 - הדור הקודם של הקורבט, אבל יפה מאוד מאוד מאוד.

בארץ ידוע לי רק על 2 C6, אחת מהן מוצעת למכירה.

הרכב נראה פשוט מדהים, לצערי לא יצא לי ליסוע באחת סטנדרטית כדי לומר איך היא, ויש לי רק את נסיונים של אחרים לדבר עליה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אממ... עכשיו נשאלת השאלה, כאשר הוא אמר C6- הוא התכוון לצפרדע או להמבורגר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המבורגר.

אם הוא הזכיר אותי באותו משפט אז DEFENETLY המבורגר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

פורשה לעניים?!

לפי הזיכרון שלי 944 טורבו לא הייתה זולה משמעותית מה911 טורבו, ובנוסף לכך ה944 טורבו הייתה עושה 0-100 ב5.5, לעומת 5.3 של ה930 טורבו של אותה תקופה.

פורסם
תתחיל לקרוא קצת על הדגם הזה, האכזבה מובטחת. :|

אל דאגה ידידי קראתי וגם החכמתי אבל... לפני כשלוש שנים בעת ביקור משפחתי באנגליה, קרוב משפחתי, חולה פורש עם קבלות המחזיק בגראז' הפרטי שלו בין היתר: 916, 924, קרארה rs שנת 73 בצביעה מיוחדת וכמובן בוקסטר ו 911 מודרניות, שם בידי צרור מפתחות של נבלה כזו(944 )למשך 4 ימים ו קרוב ל 1000 ק"מ. בזמן שכתבי רכב מהוללים בארצות שאינן מוגדרות כמדינות העולם השלישי מבחינה מוטורית כמו אאמממ... ישראל, יש להם את הזכות לבקר את הדגם הזה מהסיבה הפשוטה שיש להם ים של אלטרנטיבות, לנו אזרחי מדינת ישראל הנכשלת מוטורית אין את הפריווילגיה לומר על פורש "מאכזבת". תן לי אחת משנות ה 70 ואני אתן בתמורה אחד יחידה קליאו ספורט "מהוללת" ולא מאכזבת. ולא, אני לא ארגיש פרייאר.

פורסם

לקסוס GS עולה 70K פחות מהגרסה היותר "זולה" של ה-C6.

מה יש ב-C6 הזו שיש לה תג מחיר מטורף שכזה?

פורסם
לקסוס GS עולה 70K פחות מהגרסה היותר "זולה" של ה-C6.

מה יש ב-C6 הזו שיש לה תג מחיר מטורף שכזה?

שיק צרפתי... אפשר להרגיש חופשי להחליף את ה- ק' ב- ט' כל אחד והעדפתו הוא.

פורסם

ראיתי קורבט כחולה כהה שנת 2005 למכירה בהרצלייה פיתוח ב550 אלף ש"ח :p

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
ראיתי קורבט כחולה כהה שנת 2005 למכירה בהרצלייה פיתוח ב550 אלף ש"ח :p

עשו עליה דיון פה בפורום לא?

אם כן אז הבעלים גם נמצא פה בפורום.

פורסם

עזבו אתכם משטויות...

קורבט אפילו ביד 2 ניתן למצוא:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php

מודעה ראשונה (שברולט - קורבט6,0002005₪ 500,0001אוטומטתל אביבMazlema.gif07/06/2007)

:lol:

לא מזמן היא גם הייתה ב'הגה'.

וC6 זה יופי שלא פוגשים הרבה על הכביש. (ואני לא אוהב רכבים צרפתים אבל חייב להודות שעיצוב הם יודעים לעשות)

יוליה, נו באמת... עד שמלמדים צעירים בפורום לאהוב צרפתיות, את באה והורסת הכל בן רגע.:?

אני יושב פה מ2002, פשוט עד עכשיו לא היה לי מה להגיד. ;)

• תוכן חדש...