Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש הגה עור במצב טוב של פורד פוקוס 2.0 GHIA

ריפוד פנימי דלת קדמית שמאלית (נהג), לידית פלסטיק,לא של פתיחת הדלת - זאת שמתחתיה, התקלף הצבע מבז' לשחור:? ונאמר לי שאין אפשרות להשיג רק את הידית.

אם למישהו יש/שמע/ראה אני אשמח לקבל אינפורמציה. אני נמצא השבוע בבית ויש לי זמן ואפשרות לנסוע מחיפה ועד למרכז בשביל זה.

פורסם

במידה והעור התקלף מההגה אזי ניתן לצפות את ההגה מחדש.

חפש בפורום ותמצא שפע מידע בנושא ציפוי מחדש של חלקי ריפוד ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

מכיר את האופציה וראיתי את העבודה על ההגה בקליאו של כוח סוס.

במחיר של 600 ש"ח אני חושב שאפשר למצוא הגה במצב טוב מפירוק ולא לקחת צ'אנס שהתיקון לא יראה טוב.

בכל מקרה אני משאיר את זה כאופציה אחרונה..

פורסם

כאשר תמצא הגה, סע למוסך מורשה על מנת להחליף. לפני ניתוק כ"א יש צורך לנעול אותה דרך מחשב, מה שאתה לא תוכל.

Veni Vidi Vici

פורסם
כאשר תמצא הגה, סע למוסך מורשה על מנת להחליף. לפני ניתוק כ"א יש צורך לנעול אותה דרך מחשב, מה שאתה לא תוכל.

תודה על המידע, אני אסע כשאמצא הגה, כרגע זה נראה קלוש למצוא אחד.

פורסם

ניסית את איביי ? אני במקרה גם מחפש הגה עור חדש ולכן חורש את איביי הבריטי והצרפתי כל יום כמעט. לצערי פעמיים הפסדתי הגה בגלל יורו אחד.:|

Veni Vidi Vici

פורסם

דווקא יש הגאים כאלה באי-ביי במחיר לא רע בכלל - סביבות ה50 דולר להגה כחדש

הבעיה היא שהמוכרים לא שולחים מחוץ לארה"ב

• תוכן חדש...