Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה את מתכוון בכלל כמו להגיד לבן אדם שהוא יכול לשים 4 קרבורטורים בסקודה פיבוריט שלו.

עיקרונית כל דבר אפשרי

אני הרכבתי 4 קרבורטורים של וויבר על אופל קדט 1.3 S ואני יכול להגיד עם קצת שיפור במע' ההצתה הגעתיח ל 100 כוחות סוס שזה סיפק אותי שהגעתי איתה ל 190 קמ"ש.

פורסם
כי 4 זה יותר מידי וצריכת הדלק תהיה גבוהה וחוץ מזה זה מה שאני הייתי עושה במקומו..

הצעתה 2 אבל לפי התשובה הזאת אמרתה שגם 4 זאת אפשרות אבל לא הכי ניראה לך בגלל צריכת הדלק.

וגם אם אתה מציע 2 בו תפרט איזה בדיוק ואיפה לשים אותם אבל ממש תפרט אל תזרוק לאויר..וגם תמליץ אצל מי לעשות את זה.

וזאהר כל הכבוד, אבל כל מיקרה לגופו, בנוסף לכך יש הבדל בין מה שאתה אומר מנסיון שלך למה שהוא זורק באויר בכל התגובות שלו.

• תוכן חדש...