Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מקודם שנסעתי סימן לי שוטר לעצור בצד את הרכב עצרתי ביקש רישיונות ואמר לי חכה הינה הנידת שבאה תטפל בך , טוב בסדר חיכתי כמה שניות ואז באה הניידת ואמרה לי להמשיך עד לתחנת דלק ושם עצרנו . העבירה שאני ביצעתי הייתה נסיעה עם אורות ערפל :? בקיצור השוטרים שבאו אפילו לא ירדו מהניידת והעברתי להם את הרישיונות מהחלון עכשיו אני יודע שביצעתי עברה (גם כן עברה במקום לחפש נהגים שיכורים או עברייני תנועה שנוסעים באדום וחותכים בצמתים השוטרים האלה מתעסקים בשטיות ) אבל השוטר שרשם לי את הדו"ח הייה בלי כובע ובנוסף לא ירד מהניידת פעם אני חושב ששמעתי על איזה מקרה שהושטר הייה בלי כובע ואז הכנס התבטל יש אפשרות גם פה ? דרך אגב הקנס הוא 250 ש"ח בלי נקודות

פורסם

התשובה היא לא, ובצע חיפוש בפורום, דשנו בנושא לא פעם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...