Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי לרשום לך אזהרה אתה צריך להודות בעבירה...

דבר איתי בפרטי ורק אתה יודע שאתה צודק אולי ניתן לעשות משהו.

פורסם

כמו שכבר אמרו פה - בסה"כ קיבלת אזהרה אז על מה המהומה?

על קנס הייתי נלחם אבל אזהרה זו דרך של השוטר לצאת 'גבר' משני הכיוונים - גם הוא לא נתן לך דו"ח וגם לא שלח אותך הביתה שמח וטוב לב.

ותר למניאק, חבל על האנרגיה שאתה מוציא על זה. יהיו לך בעתיד עוד הרבה מצבים שבהם תצטרך את האנרגיה הזאת.

בריאות לכולם!

פורסם

היום הסתכלתי על הצומת (זכרתי שהקו עצירה ממש דהוי) ונשאר קטע ממש קטן בצד שמאל של הנתיב שמזכיר זכר לפס עצירה.

כנראה את הגירסה שלי אני לא אוכל להוכיח, עדות שלך אל מול עדות של שוטר, ועוד אני נהג חדש ככה שאני לא מאמין.

אני אצלם את הקטע הזה, ובאזהרה נכתב שלא עצרתי בפס עצירה, מה החוק אומר לגבי זה?

בכל מקרה ממה שאני יודע כשאין פס עצירה, אני צריך לעצור במקביל לתמרור ולעצור בשדה ראיה, נאמר לי שאם אני מתגלגל לעבר שדה הראיה אני לא חייב לעצור, משהו כזה, יש אמת בזה?

שוב אני יודע בוודאות שעצרתי בפס העצירה, אבל אני מאמין שבמשפט אני אל מול השוטר, אני יפסיד. אני מנסה למצוא דרך אחרת.

בכל מקרה במשפט יכולים לבטל לי את הזהרה ולתת לי דוח?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

בכל מקרה מוזר מאוד שאתה נהג חדש וקיבלת אזהרה.לפי הקריטריונים אתה אמור להיות בעל רשיון לפחות 5 שנים וללא עבירות תנועה שנתיים. אתה בטוח שקיבלת אזהרה ???

פורסם

לפני כשנה אבי קיבל אזהרה דומה על אי עצירה בתמרור עצור.

השוטרים היו רחוקים מהמקום ומזוית ראיה לא רואים את הרכב בכלל, מיותר לציין שכמובן עצרנו.

מכיוון שאין לנו הרבה זמן פנוי לכל הפרוצדורה החלטנו לוותר מכמה סיבות:

1.זמן ופרוצדורה ארוכה.

2. אבי לא חדש על הכביש ומה שקיבל זו אזהרה עם תנאי לשנה.

3. הסבירות שהוא יעשה עברת תנועה היא מהנמוכות ביותר אם עד היום הוא לא ביצע עברות, וזה לא אופי הנהיגה שלו.

מאידך אם העברה שהואשמתם בה הייתה חמורה יותר עם נקודות וקנס לא הייתי מהססת ופועלת בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האזהרה לפי מה שהסבירו לי זה כמו דו"ח על תנאי, זה נכון? אם אבצע שוב את העבירה הזו אני אקבל את שנייהם ביחד?

או שאם אבצע כל עבירה במשך השנתיים האלה (לדוגמאת מהירות או משהו דומה).

מה החוק אומר לגבי עצור ללא פס עצירה? אני תמיד מתגלגל באיטיות לשדה הראיה ועוצר שם,

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
בכל מקרה בכל עצור אני עוצר עצירה מלאה וגם פה עצרתי עצירה מלאה (שנייה שתיים עמדתי).

אני פניתי ימינה אחרי 20 מטר שוטר מסמן לי לעצור, אומר לי להביא לו רשיונות, שאלתי אותו מה קרה, אמר לי שלא עצרתי בעצור.

.............

היה לי מקרה זהה (בבת גלים בחיפה) עת הייתי חייל בצעירותי, ברכב צבאי עם שוטר צבאי ואזרחי לתיגבור..

יצאת מהם בסופו של דבר ללא דוח תוך עימות קשה שכנראה עירער להם את הביטחון שכביכול לא עצרתי.

בפיענוח שלאחר מכן שערכתי לעצמי (מעין שיחזור על פי הזכרון) הבנתי שיכולתי להמנע מהאי נעימות הזו.

הייתי מגיע לצומת שיש עצור, עוצר! ומייד תוך קליטה מהירה יוצא במידת האפשר.

כך ומשום כך, לעיתים השוטר איננו מספיק להבחין ו/או להבין את העצירה כראוי ו/או להאמין בה שהיא עצירה מוחלטת.

אז למד כמו שאני למדתי ומאז עושה, כבר עברו 20 שנים מאז. כשאני עוצר בעצור אני דואג שתהיה "ניראות". כלומר שיראו שעצרתי ויהיה ברור שעצרתי ושהאוטו עומד והכל חד משמעי, למספר שניות גם אם הכביש ריק לחלוטין!!

להלן תמונה לצורך ההלצה בלבד! (הפנים נמחקו על ידי למניעת זיהוי) ממהלך שביתת הסטודנטים האחרונה כפי שקבלתי באימייל:

דני

שביתת סטודנטים1.jpg

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בכל מקרה ממה שאני יודע כשאין פס עצירה, אני צריך לעצור במקביל לתמרור ולעצור בשדה ראיה, נאמר לי שאם אני מתגלגל לעבר שדה הראיה אני לא חייב לעצור, משהו כזה, יש אמת בזה? לא . אתה צריך לעצור עצירה מלאה , ואח"כ אם אין לך שדה ראיה להתגלגל , לקבלת שדה ראיה יותר טוב . אבל קודם עצירה מוחלטת

שוב אני יודע בוודאות שעצרתי בפס העצירה, אבל אני מאמין שבמשפט אני אל מול השוטר, אני יפסיד. אני מנסה למצוא דרך אחרת.

בכל מקרה במשפט יכולים לבטל לי את הזהרה ולתת לי דוח?

לא נעים לי לומר לך , אבל מנסיון עם משהב"ט (נכה צה"ל) עם מס רכוש (קרקע של קרוב משפחה) ומס הכנסה . העובדה שאתה צודק ויש לך עו"ד כריש לא תעזור לך להשיג צדק במדינת ישראל . במקרה הראשון הם קנו את העו"ד בשני הם אמרו שהקרוב ישלם ריבית מופרזת על נסיון ללכת לבית משפט כדי לערער , ובשלישי פשוט שפיטה שלהם והעו"ד אמרו שללכת נגדם יעלה לי יותר ממה שיש לי ויותר ממה שאני צריך לשלם .

אז תגיד תודה על זה שזה רק אזהרה ולא בעיות אחרות . ואל תשלה את עצמך השופטים בישראל עובדים עם המערכת ולא עם החוק ו/או הצדק

בברכה יהודה

• תוכן חדש...