Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. היום מי שמכיר בצומת אחרי תחנת הכח לכיוון קסריה, אז יש שם תמרור עצור.

המקום הזה תמיד יש בו שוטרים שמתחבאים, בכל מקרה בכל עצור אני עוצר עצירה מלאה וגם פה עצרתי עצירה מלאה (שנייה שתיים עמדתי).

אני פניתי ימינה אחרי 20 מטר שוטר מסמן לי לעצור, אומר לי להביא לו רשיונות, שאלתי אותו מה קרה, אמר לי שלא עצרתי בעצור.

אני עמדתי להשתגע אותו רגע, מה אתה יכול לעשות ששוטר מודיע לך שלא עצרת וכן עצרת. אני מדבר איתו חבר שלי שהיה איתי באוטו גם אומר לו שכן עצרתי. כלום הוא לא מוכן לשמוע (כנראה הוא היה שם הרבה זמן בלי קורבן וראה שני נערים בני 19 שהם טרף קל). אוקיי הוא לא מוכן להקשיב לי שאלתי את השוטרת שהייתה איתו (שוטרת צעירה) "תגידי לי את ראית אותי לא עוצר בעצור?" היה לא מבט כזה של "ואללה אתה צודק אבל מה אני יכולה לעשות אני לא ימרה את פיו" התסכלה עליו לכמה שניות ואמרה לי שכן לא עצרתי בעצור.

הוא רשם לי השוטר אזהרה בגלל שאין לי עבירות קודמות, עכשיו מה אני יכול לעשות?

אפשר לערער על האזהרה? כי חבל לי, על שום דבר הביאו לי אזהרה, ממש מעצבן.

חבר שלי שהיה איתי ברכב יכול לשנות משהו?

כמו כן בדף שהוא הביא לי לא נכתבה השוטרת ככה שכביכול הוא בודד פה.

והיה ואני פונה למשפט ואני יוצא אשם אני יכול לקבל דו"ח ולא אזהרה?

נ.ב השוטר לא חבש כובע והמדים שלו לא היו מגוהצים :) (סתם צוחק).

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אתה לא הראשון (ממש לא) ולא האחרון שמקבל דו"ח על משהו שלא ביצע. לומדים לחיות עם זה. אני הייתי מוותר

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

בתי הכלא מלאים בחפים מפשע....

עכשיו ברצינות- אם הייתה מקבל דו"ח הייתי מייעץ לך להילחם על חפותך במשפט. אבל אם מדובר באזהרה בלבד, תשתה מים, תירגע כנראה שאתה צודק אבל אין הרבה מה לעשות.

ולא לשכוח:" שוטר זה לא מקצוע- שוטר זה אופי...."

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לוותר? מחר מחרתיים תקבל מאסר עולם על דבר שלא ביצעת גם תוותר?

אני לא מתכוון לוותר על זה, השוטר שמאלץ את השוטרת לשקר, והם אומרים לי שלא עצרתי.

אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש לערער או משהו, ואני אצא אשם, אני אקבל את האזהרה או כבר דו"ח?

עכשיו שאני רגוע אני ממש מצטער על כמה דברים שלא אמרתי להם באותו רגע כמו:

השוטרת הייתה בתוך הניידת ורק השוטר היה בחוץ והיא אמרה שהיא ראתה אותי עובר בעצור-> שקרנית.

השוטר מלמל שם שכן עצרתי אבל לא בשדה ראייה (יש שם קו עצירה) חבל שלא אמרתי לו שירשום את זה בדוח.

אפשר לעשות עם זה משהו? או שזה כבר אבוד?

הפס עצירה שם ממש דהוי, אפשר לצלם ולעשות עם זה משהו?

אפשר לעשות פוליגרף אני וחבר שלי נגד השוטר והשוטרת?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אני הייתי נכנס באימ אימא שלו,ואם הייתי מספיק מטורף הייתי מנסה להרוס לו את החיים בכל דרך שרק אוכל.

זה מטריף אותי רק לחשוב על זה,שהוא מאשים אותך במשהו שלא עשית,ולא מקשיב למה שאתה אומר,מתעלם.

אם היה אפשר..........:x

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אז אחרי כל התגובות המתלהמות, אני מציע לך לוותר. זאת לא הפעם האחרונה שיאשימו אותך בדברים שלא ביצעת (לא רק בעניני תנועה...). אם תתחיל להתלונן ותבקש לפתוח את העניין מחדש, אז במלחמה כמו במלחמה, כולם יודעים איך היא מתחילה ואיש לא יודע איך היא מסתיימת.

קיבלת אזהרה במקום דו"ח, שמח בחלקך (או תצטער על כך) עבור לסדר היום וסע לשלום...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שוב אני שואל, איך והאם אני יכול לערער על זה?

והיה בערעור אני יוצא עדיין אשם, במקום האזהרה שניתנה לי אני יכול לקבל דו"ח?

ניתן לעשות פוליגרף? כי זה מילה שלי ושל חבר שלי כנגד מילה שלו ושל השוטרת (שלא רשומה בטופס שנתן לי).

פורסם

תבין, זה יהיה גם בזבוז זמנו של בית המשפט/רשות/מי שלא יהיה והם לא יאהבו את זה. אני לא מדבר גם על ההוצאות שלך כמו עו"ד וכו'.

זאת מילה שלך מול השוטרים וברור למי יאמינו.

אז קח קצת מים ותירגע...(כל מה שאני אומר הוא מתוך הנחה שאני מאמין לך).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אז פעם הבאה יצמידו לי גם עבירה דומה, ומה אז? אני נהג חדש אז בטח יפנקו אותי באי חידוש הרשיון או שלילה חמודה.

מרתיח אותי לחשוב שישנם שוטרים כאלה, עכשיו אני כבר מפחד לעלות על הכביש, יתחילו להצמיד לי עבירות שלא עשיתי.

בקשר לאזהרה, לאחר כמה זמן היא נמחקת? מה הרעיון של אזהרה ולא דו"ח? מה הפסדתי בזה שיש לי עכשיו אזהרה חוץ מזה שבפעם הבאה שיעצרו אותי כבר לא תהיה לשוטר שיקול דעת לתת לי אזהרה.

תודה, ואני לא מתכוון לוותר על שום דבר, אני לא מוכן לקבל את זה.

פורסם

בוא אני אספר לך על משהו הרבה יותר רציני מאשר עצור. נמדדתי נוהג 171 קמ"ש. ממש (אבל ממש) לא הייתי קרוב לזה. זה היה עם ואסקאר - השוטר הדביק 30 קמ"ש יותר. ניהלתי משפט שלקח 3 שנים והוצאות עצומות. אמרו לי : אתה דון קישוט, אמרתי : עוד תראו... ובסוף הראו לי. אחרי שלוש שנים כשאני סופסוף מוכיח צידקתי, אומרת לי השופטת (ריבקה בן יששכר שמשום מה אנו מרבים להלל ולשבח אותה, ואין כ"כ הרבה על מה כשאתה שומע את הדיונים שלה) : ואני מצטט "עכשיו אתה תביא את היצרן מהולנד, תשלם לו על הטיסות, אני אפסוק לך 'כאלה' הוצאות - עכשיו אתה עדיין מתנגד (לראיה המרכזית)?"..

ידידי - אתה משתין על המערכת - היא מרגישה טיפות. המערכת משתינה עליך - אתה טובע.

זה לא שאין הישגים, נהפוכו!!! דווקא על עבירה שכן ביצעתי - זוכאתי. הפוך על הפוך. רכב שקיבל הורדה מהכביש על ליקויים - הצלחתי להביא לזיכוי בגלל עניין משפטי כלשהו (שאגב, יכול לעזור לרבים מהחברים כאן). צריך להבין את הכדאיות והסיכויים.

כרגע (ועל פניו בלבד) לא תוכל להוכיח דבר מעבר ל"גירסה מול גירסה", וגירסת שוטר (בוודאי של שניים) עדיפה על פני גירסתך שלך, וגירסת חברך שאינו אובייקטיבי לאירוע (שוטר נחשב לאובייקטיבי).

המחיר סעום : אזהרה. והלוואי על כולנו רק אזהרות.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

גם לי זה נראה מקרה אבוד - אבל אולי מתנדב חיים יוכל לעזור לך:

אף שוטר לא ייסתבך בחתימת עדות כוזבת.להיפך , נזהרים בזה מאד-לדעתי יותר מדי השתרש במשטרה הפחד מחקירות עו"ד מניפולטיביים.זה אחד הגורמים לאכיפה אימפוטנטית.

אני לא בטוח שהוא יוכל לגבות את מה שהוא אומר במעשים - אבל לך תדע :idea:.............

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אז ככה, למיטב הבנתי המשפטית (והיא כל כך ברצפה, אין לך מושג כמה) קיימות כאן שתי נקודות הנחה , אממ..רגע , בעצם שלוש.

1. השוטר משקר במצח נחושה על מנת לסיים עוד פנקס וללכת חיש מהר לאישתו שמחכה לו בביתם.

2. השוטר עמד בזוית לא טובה אשר גרמה לו לחשוב שלא עצרת עצירה מוחלטת.

3. אתה משקר.

במקרה ומדובר בתיאוריה הראשונה אין לי יותר מדי מה להגיד לך ולייעץ לך מעבר ללקחת בקבוק תעברה ולזרוק לשוטר לבית , כי אין דבר שאני שונא יותר משוטר מושחט שמנצל את מעמדו ואת תפקידו כדי לפגוע לאזרחים בכלל ולנהגים בפרט

במקרה ומדובר בתיאוריה השנייה , המצב שלך מעולה, חזור לנקודה שבה בוצעה ה'עבירה', צלם מס' תמונות אשר יוכלו להוכיח בצורה גורפת ומשכנעת שאכן אין לשוטר שום סיכוי בזויות שבה הוא עמד לראות האם ביצעת עצירה מוחלטת או שלא, משם הדרך למשפט קצרה מאוד שבסופה אני מאחל לך לצאת זכאי.

אם מדובר בתאוריה השלישית, עזוב אותנו באמא ש'ך (:

פורסם

אם כן הייתי מבצע את העבירה, הייתי מקבל אותה והולך לישון בשקט, אבל בגלל שלא ביצעתי שום עבירה זה מרתיח אותי.

נשלח לי בהודעה פרטית ש: גלישה כדין עצירה, אז נשאר כביכול להתפשר עם השוטר שהייתה רק גלישה ולא עצירה מוחלטת (שהוא ירגיש שהוא יצא גבר מה לעשות). עד כמה זה נכון?

אני אלך לאותו מקום ואראה באמת עד כמה השדה ראיה של השוטר היה פנוי

• תוכן חדש...