Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקרוא ולבכות:

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=570&SubjectId=136

שר התחבורה שלנו, איווט ליברמן - המוסוליני הקטן של הממשלה, מתכוון להוסיף עוד 300 מצלמות ולפעול לחילוט מכוניות על עבירות תנועה.

זה מה שעושה בן אדם שנשלח לכנסת ולממשלה על מצע של גזענות ולאומנות חשוכה, ושנשפט על אלימות כלפי ילדי שכניו.

ובנימה עליזה זו - היום בבוקר בדרך לעבודה חטפתי פלש בפנים ממולטנובה על ניידת שחיכתה לי אחרי סיבוב, חונה על אי תנועה עם הפנים אלי.

משטרת ישראל משחקת בקקי ועוד טוענת שאין לה זמן ומשאבים לאכיפת הפשע המשתולל בארצנו.

פורסם

נשבר הזין מהמדינה המזורגגת הזו .

אין פה שום אופציה להנות מבחינה מוטורית.

ביום ראשון חזרתי מאילת דרך הרי אילת ומצפה רמון, באמצע שום מקום, בכביש ישר וארוך מאוד שאין כלום קילומטר מימין וקילומטר משמאל לכביש, משטרה עוצרת אנשים על מהירות של 110 , כמה אפשר להיות טיפשים\רודפי בצע\זונות.

נמאס, נמאס כבר, ברצינות.

פורסם
ביום ראשון חזרתי מאילת דרך הרי אילת ומצפה רמון, באמצע שום מקום, בכביש ישר וארוך מאוד שאין כלום קילומטר מימין וקילומטר משמאל לכביש, משטרה עוצרת אנשים על מהירות של 110 , כמה אפשר להיות טיפשים\רודפי בצע\זונות.

נמאס, נמאס כבר, ברצינות.

ואללה? היינו על אותו כביש. יצאתי מאילת בערך ב-11 בבוקר.

הכביש מאילת דרך עובדה פשוט מדהים.

והזונות עמדו אם אני זוכר נכון באמצע המישר. בהמשך, בכביש באר שבע - גדרה היו עוד איזה שני מארבים.

מה שעצוב זה שהם מתלוננים על חוסר משאבים ויכולת ומבזבזים על השטויות האלו את המעט שיש להם.

ואגב - לא זכרתי שאם נוסעים דרך הרי אילת - בכל הדרך מאילת למצפה אין אף תחנת דלק... הגעתי על אדים למצפה.

פורסם

תזכרו את זה טוב כשייגנבו לכם את המערכת סטריאו באוטו (או קוואדרו :) ) ואז תחפשו מי שימצא את הגנבים. מה שבטוח זה לא יהיה המשטרה, כי הם יהיו עסוקים בלדחוף דוחות.

פורסם

נמאס, נמאס כבר, ברצינות.

ואללה? היינו על אותו כביש. יצאתי מאילת בערך ב-11 בבוקר.

הכביש מאילת דרך עובדה פשוט מדהים.

והזונות עמדו אם אני זוכר נכון באמצע המישר. בהמשך, בכביש באר שבע - גדרה היו עוד איזה שני מארבים.

מה שעצוב זה שהם מתלוננים על חוסר משאבים ויכולת ומבזבזים על השטויות האלו את המעט שיש להם.

ואגב - לא זכרתי שאם נוסעים דרך הרי אילת - בכל הדרך מאילת למצפה אין אף תחנת דלק... הגעתי על אדים למצפה.

בדיוק שם , כ"כ התעצבנתי על הבני נפקניות האלה , לא חבל על הכוח אדם ה"איכותי" הזה ?

אבל הדרך באמת שווה את זה, למרות שהיא ארוכה יותר ואיטית יותר מכביש הערבה, זה פשוט שווה את זה.

דר"א, קיבלתי פלאש בין באר שבע לחדרה, אבל זה היה שהייתי ממש במקביל למכונית אחרת (שאני בשמאלי) מעניין אם מותר לתת לי על זה דו"ח.

פורסם

:shock2:

לא יאמן! :bad-word:

במקום להתרכז על הכביש.. צריכים כל הזמן להסתכל על הספידומטר(חס וחלילה 120 באזור של 100), לחפש מצלמות וניידות נסתרות!

פשוט :2gunfire:

פורסם
:shock2:

לא יאמן! :bad-word: להתרכז על הכביש.. צריכים כל הזמן להסתכל על הספידומטר(חס וחלילה 120 באזור של 100), לחפש מצלמות וניידות נסתרות!

אשכרה ככה. כל הדרך מאילת למרכז נהגתי עם העיניים על השוליים.

זה פשוט דפיקות.

ואגב, שלומי - דרך ההרים יותר מהר לדעתי. אמנם הכביש יותר מפותל (במתינות) יחסית לכביש הערבה, אבל מבחינת אורך ההפרש לא כזה גדול - ואתה יכול לנסוע במהירויות די רציניות בכביש הזה, בניגוד לכביש הערבה שבו אתה נתקע לא מעט אחרי משאיות שנוסעות 80 ושיירה של זקנים מאחוריהן או במארבים ממארבים שונים.

בסה"כ נראה לי שזה יוצא מהר יותר.

פורסם

היה כתוב במעריב לפני איזה חצי שנה שבבריטניה גם כן הציפו את הכבישים במצלמות , וזה רק העלה את כמות התאונות , אז עכשיו עושים את זה בארץ ......

העיקר ליברמן נוסע למדינות מתפתחות כדי ללמוד על תחבורה , שיסע לגרמניה או ספרד ללמוד תרבות מהיא .

פשוט חבל .

פורסם
ובנימה עליזה זו - היום בבוקר בדרך לעבודה חטפתי פלש בפנים ממולטנובה על ניידת שחיכתה לי אחרי סיבוב, חונה על אי תנועה עם הפנים אלי.

משטרת ישראל משחקת בקקי ועוד טוענת שאין לה זמן ומשאבים לאכיפת הפשע המשתולל בארצנו.

אם הבנתי נכון וצולמתי מלפנים, אם המהירות גבוהה, הייתי הולך למשפט ומבקש לפסול את התמונה. "חומרת העבירה אינה מצדיקה את הפגיעה בזכות הפרט"

פורסם

דר"א, קיבלתי פלאש בין באר שבע לחדרה, אבל זה היה שהייתי ממש במקביל למכונית אחרת (שאני בשמאלי) מעניין אם מותר לתת לי על זה דו"ח.

אם בתמונה נראה עוד רכב חוץ מהרכב שלך - אין קייס.

פעם ראשונה שאני שומע שמשטרה מצלמת מלפנים... אתם בטוחים שזה לא היה מכוון לנתיב הנגדי?

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

צולם מלפנים. בוודאות.

הניידת עמדה בין המסלולים, על מעין אי תנועה, מכוונת באלכסון לכוון שלי. בדיוק לפניה התחילה גדר הפרדה שחוסמת את שדה הראיה שלה למסלול של המכוניות הנוסעות ממנה והלאה.

ואת הפלאש חטפתי בפנים. אפילו לא הספקתי לחייך.

לעניין צנעת הפרט - אני מאוד מאוד מאוד (מאוד) בספק אם דבר כזה יתפוס. קודם כל, זה נעשה ברשות הרבים. והעיקר - מדובר פה בצילום שהטריגר שלו הוא זיהוי עבירה על ידי המכ"מ. כלומר לא מדובר בצילום סתמי, אלא בצילום שמתבצע רק במקרה שזוהתה בוודאות עבירה על ידי המכשיר.

שמעת על מישהו שיצא עם קייס כזה לבית משפט?

פורסם

במקום להתרכז על הכביש.. צריכים כל הזמן להסתכל על הספידומטר(חס וחלילה 120 באזור של 100), לחפש מצלמות וניידות נסתרות!

לחלק מהבעיות שציינת יש פתרון פשוט, אפילו כמה.

כדי לא לעבור את המהירות המותרת - בקרת שיוט (קרוז קונטרול)

כדי לא לחפש מצלמות - גלאי רדאר טוב

אבל לאטימות המשטרה ולהתנהגותה הנבזית תוך ניגוד אינטרסים לכאורה - אין לי (ואני מאמין לאף אחד פה) פתרון.

אטימות המשטרה שממשיכה להתעלם מהעובדה שעבירות מהירות קלות אינן מהוות גורם העיקרי לתאונות דרכים, אטימות לסיבות אמיתיות. המשטרה ממשיכה לדבוק ולאכוף עבירות קלות לאכיפה לרוב ואת הסיבה לכך אפשר כנראה למצוא בניגוד האינטרסים שלה. זה מוזר וזה עצוב אבל לכאורה, כמה שיש יותר תאונות דרכים - כך משטרת התנועה תקבל יותר תקציבים, משאבים וסמכויות ע"מ "לאכוף את החוק ולהילחם בתופעה". אני אסביר מה גורם לי לחשוב כך.

תכלית משטרת התנועה זה לשרת את קהל הנהגים ולאבטח את תנועת כלי רכבם ולמטרה זו הם מוסמכים לאכוף חוקי תעבורה ולרשום דו"חות לעבריינים. מה שאנו רואים שהאמצעי גבר על המטרה. למה? כי הצלחת המשטרה במשימתה העיקרית נמדדת ע"י כמות הדו"חות שהיא רושמת לעברייני חוקי תעבורה ולפי כמות ההרשעות בבית המשפט לתעבורה. הרי ידוע פתגם: אמור לי איך תשפוט אותי ואגיד לך איך אתנהג. במשטרה עובדים לא פילנטרופים טהורים: שוטרים רוצים להצטיין בעבודה, לקבל הוקרה וקידום, העלה בדרגה וכו'. אם בלש מקבל הוקרה על כך שפיענח בהצלחה את התיקים שהוטלו עליו, תפס פושעים והביא להרשעתם, אז בדומה שוטר תנועה מקבל את ההוקרה על כמות דו"חות שרשם והרשעות בהתאם. מפקד שלו - על "הצלחת" ת"פים שלו וכו'. ברור שהמפקד לא ירה לעצמו ברגל. הוא ישלח את השוטרים הת"פים שלו למשימות שהם יכולים להצליח בהן בלי סיבוכים מיותרים. מה יותר קל מלהפעיל מולטינובה ולרשום דו"חות בצרורות? איפה, בסיבוב או בכביש משובש ששם מהרית מופרזת עלולה לגרום לנהג לאבד שליטה על הרכב? מה פתאום!! זה קשה להוכיח, עכב הסיבוב החד אפשר שפסול את המדידה. וגם רוב הנהגים יורידו מהירות בתנאי כביש קשים לנהיגה. אז מה, שוטר יחזור "הביתה" עם ידיים ריקות?! לא ולא! בדיוק בשביל זה ישנם קטעי כביש הישרים הירידות המפתים. שם, שם הוא יחכה לנו... צייד דו"חות עם נשקו הלייזר בהיכון.

ועכשיו תגידו לי, ידידיי היקרים:

- כמה ממפקדי מתנ"א פוטרו/הועברו מהתפקידם עקב ריבוי תאונות הדרכים ונפגעים בהן??

- כמה שרי תחבורה הגישו התפטרות??

- כמה דו"חות קיבלתם השנה וכמה מהם על מהירות?...

:cry:

ט.ל.ח.

פורסם
רוצה שבמקום לקנות מצלמות שהמדינה תעשה גדר הפרדה בכביש החוף (ואם נשאר עודף אז גם תאורה לא תזיק).

היה איזה קטע כביש קצר לא מגודר באיזור הגשר ע"י תחנת הכוח, מייד אחרי צומת קיסריה, אז לפי כשנה (לא זוכר בדיוק מתי) איזו פוסטמה (עכשיו כבר ז"ל אומנם) הצליחה דווקא שם לסטות ולעלות על הנתיב הנגדי. נדמה לי שאיזו מסחרית פגשה אותה חזיתית ומרחה על הכביש. כחודש אחרי התאונה הקימו גם שם גדר הפרדה.

תאורה זה כן צריך. במיוחד באיזורי הדמדומים: בין ינאי לחדרה ובין חדרה לקיסריה.

ט.ל.ח.

• תוכן חדש...