Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דרך חוט מלפרוץ

תנסה שמישהו ימשוך לך בדלת מלמעלה ותכניס שמה בין הדלת והמשקוף מוט ברזל דק ותנסה לפתוח את הצד השיני או להגיע לכפתור נעילה מרכזית

או אם יש לך ביטוח שמשות אתה יודיע מהלעשות :twisted:

פורסם

לפני כמה שנים ננעל לי הרכב עם המפתחות בפנים, זה היה באיזור ככר השעון ביפו, בדרך לאבולעפיה...

במקרה בדיוק עברה ניידת משטרה, שאלתי את השוטר אם הוא יכול לעזור, הוא פשוט שלף מפתח גנבים מיוחד, פתח לי את הדלת והלך... אפילו לא בדק רשיונות או אם הרכב באמת שלי...

פורסם

אם אתה שובר חלון, שקול אופציה של שבירת החלון המשולש הקטן (קבוע, לא חשמלי) שנמצא ליד החלון הנהג החשמלי.

עם אילתור קטן תוכל דרכו להגיע ללחצן הפתיחה וככה תחסוך סיכוי להתקנה רשלנית של החלון החשמלי המקורי

(קרה ל-2 חברים שלי שפרצו להם לרכב- עד היום החלון החשמלי החדש עושה בעיות ולא נסגר כאוי כמו זה המקורי).

פורסם

תתאמץ חזק למצוא את הרזרבי לפני שאתה עושה צעדים דרסטיים.

קח בחשבון שהביטוח שמשות בדרך כלל לא מכסה שמשה מקורית, ועלולים להביא לך אחת חלופית, לפעמים אפילו לא מושחמת,

על כן עדיף לפרוץ מהדלת האחורית שם זה פחות מורגש. :)

אגב, לנסר ספורט קיימת רק באגדות.

הספורטיבית האמיתית היא EVO.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין משולש ליד הנהג, יש משולש מאחורה, אותו הייתי שובר.

בכל מקרה, אל תפרסם לא כאן ולא בשום מקום מאיפה אתה ודאג שהרכב יהיה מכוסה שלא יראו שיש מפתח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה אתה שובר ראש יותר מידי ועוד בא לכאן לשלוח הודעה מה לעשות חחח

שוברים חלון וזהו

כמה כבר יעלה חלון

וחוץ מזה שברוב הביטוחים היום יש כיסוי לשבירת חלונות

בהצלחה :)

פורסם

גם לי ננעל האוטו (אבל בגלל שלא היה מצבר, והאזעקה נתקעה )-:) ואז קראתי למוסכניק שלי, הוא בא עם חוט ברזל עבה, והיה לו מברג ענק, הוא החדיר את המברג בין הקורה למשקוף, הדלת זזה טיפטיפונת, ואז, הגיע המהלך שהציל אותי - הוא לקח חוט ברזל משוטח, ופשוט פתח את הדלת מהמנעול. זה היה קשה, כי המנעול היה קצת תקוע, אבל הכל בסדר. מאז אני לא נועל את האוטו עם האזעקה. או, לחילופין, אפשר לעשות דבר פשוט יותר - לפתוח את מכסה המנוע מתחת לאוטו, ואז לנטרל את האזעקה וזהו.

• תוכן חדש...