Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש שנשרף בגלל תקלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי יד ראשונה מודל 2006 נשרף לחלוטין בגלל תקלה חשמלית( נבדק ואושר ע"י חוקר שרפות של הביטוח ומכבי אש).

בעיקרון אני אקבל פיצוי מהביטוח לפי לוי יצחק, אבל:

יש לי לא מעט עלויות שלא ישולמו, כמו - אביזרים באוטו, מוניות, עלות הכסף לרכישת רכב אחר, זמן לעסוק בנושא וכו'.

מה אחריות היבואן? מה אפשר לדרוש ממנו כפיצוי הוגן?

האם יש למשהו נסיון או הכרות עם מיקרים דומים מול יבואן?

כל כונתי לפיצוי הוגן על נזקים שבאמת נגרמו לי ולא נסיון להוציא כספים מהיבואן, לכן גם לא פרסמתי את סוג הרכב ותמונות מרשימות מהארוע....

תודה.

פורסם

היה מקרה כזה לבחור בדואי מהדרום שנישרפה לו קיה סורנטו חדשה עקב תקלה, הבחור קיבל אחת חדשה.

פורסם

עד כמה שידוע לי, קודם כל אתה זכאי לרכב חדש מאותו סוג (עקב האחריות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא שמתם לב ביכלל מה הוא שאל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה מקרה דומה לידיד, הרכב היה ברשותו במשך שנה וחצי ועלה באש.

הבחור קיבל 97 אחוז מערך הרכב, על אביזרים ועוגמת נפש הא לא קיבל תשלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הביטוח מוגבל לנזק לרכב בלבד (אלא אם ביטחת ביטוח רכב חלופי ואז תקבל גם רכב חלופי לפי הפוליסה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני בטח נשנע כמו המורה נחמה, אך אני ממליץ לך לקרוא היטב את פוליסת הביטוח של הרכב שלך, מצוין שם בפירוש את הכיסוי הספציפי של הרכב שלך בכל סעיף וסעיף.

פיצוי לתוספת יתקבל אך ורק אם טרחת לבטח אותם , אם רכשת פוליסה סטנדרטית לא תקבל פיצוי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני בטח נשנע כמו המורה נחמה, אך אני ממליץ לך לקרוא היטב את פוליסת הביטוח של הרכב שלך, מצוין שם בפירוש את הכיסוי הספציפי של הרכב שלך בכל סעיף וסעיף.

פיצוי לתוספת יתקבל אך ורק אם טרחת לבטח אותם , אם רכשת פוליסה סטנדרטית לא תקבל פיצוי.

לא לגמרי מדוייק- ניתן וצריך לתבוע במקרה כזה גם את היבואן וגם את חברת הביטוח יחד ולחוד, אם אכן התקלה נגרמה באשמת היבואן (רשלנות) ניתן לדרוש שיפוי בעבור הנזק שנגרם עקב העובדה כי היבואן לא נקט בכל אמצעי הזהירות בהם היה צריך לנקוט כדי למנוע את הנזק. לכן אם חברת הביטוח לא תשלם על הנזקים מסביב ניתן וצריך לתבוע את היבואן. חובת הוכחת הנזק כמובן מוטלת על התובע....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם חברת הביטוח משלמת על הנזק סימן שאין מדובר בפגם יצור ברכב שגרם לכך ואין שום מקום לתביעה ליבואן הרכב להשתתף בהוצאות נילוות או אחרות.

פורסם

לא מדויק..

חברת הביטוח חייבת לשפות את המבוטח על הנזק אשר נגרם לרכב, אלא אם כן מדובר על כוח עליון, או פעולת איבה שבמקרים אילו המדינה מחויבת בתשלום. (ראה מלחמת לבנון)

מסכים עם עידן שניתן לתבוע את היבואן, אך הנ"ל היא פרוצדורה מסובכת ויקרה, אשר תחייב הבאת עדים מומחים אשר יעידו על פגם ברכב שגרם לשריפה.

העלות של מומחים אילו, עו"ד והזמן להתדינות המשפטית מוציאים את כל החשק לבצע מהלך מעין זה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אבל הגיע מומחה (חוקר שריפות) קבע קצר חשמלי ואני מניח מהתקנה כלשהי, איך היבואן יכול להיות צד בעניין, אלא אם כן הקצר נגרם מפגם יצור?

פורסם

שלום לכולם.

תודה לכל המתיחסיים,אבל:

בסוף לא הצלחתי לקבל תשובה לשאלות שלי.

מול חברת הביטוח אני סגור ואין לי שאלות בנושא.

אני שואל על אחריות ומחויבות היבואן לפצות אותי על נזקים נוספים אמיתיים שנגרמו לי והם לא בתחום הביטוח( מפורט בהודעת הפתיחה) ובמיוחד האם יש למישהו נסיון קודם בנושא.

תודה ושבת שלום

פורסם

אני חייב לשאול.

נסעת באוטו והוא פתאום התחיל לעלות באש?

האוטו באמת מתפוצץ כמו בסרטים ועולה באוויר?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

1 אני לא בטוח שבאמת אתה סגור עם המבטחת שלך מאחר וקיימת פסיקה הקובעת כי הפוליסה התקנית מכסה אביזרים שונים גם אם לא צויינו ברשימה ולא שולמה בעבורם פרמיה מיוחדת.

2. צריך איש מקצוע לבדוק את חוות דעתו של המומחה מטעם המבטחת (חוקר הדליקות) ולקבוע אם יש עילה לתביעה כלפי היבואן. באם קיימת עילה אז מגיעים לך בדין כל הכספים להם אתה טוען.

תוכל ליצור עימי קשר בה"פ. נושאים כגון זה טופלו על ידי בעבר

דני גורביץ - שמאי רכוש ורכב

• תוכן חדש...