Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי רנו מגאן סדאן חדשה, האוטו מגיע ללא כל רכיב של מערכת סטריאו, אך יש לרנו רכיבים מקוריים שאפשר לרכוש בחברה.

עם זאת כחלק מהתמקחות על תנאי הרכישה הסכימו לתת לי חינם מערכת של שישה רמקולים מקוריים (שניים מהם טוויטרים).

האחראי על מערכות הסטריאו שנראה (וגם שמעתי עליו) אדם מקצועי ואמין, אמר לי שאלו רמקולים איכותייים מאד שעברו בדיקות סאונד ספציפית על רנו מגאן, והוא משוכנע שלא אוכל למצוא רמקולים מתאימים יותר, ובכל מקרה רק רמקולים דקים יוכלו להיכנס למקום המתאים.

1. האם מישהו יודע באילו רמקולים מדובר, ומה איכותם ?

2. אני מתלבט אם להוסיף מגבר, האם רמקולים כאלה מספיק חזקים לשימוש יעיל עם מגבר ? ובמידה שאני לא חושב על רכיבים נוספים כמו סאבוופר, האם יש טעם במגבר ?

3. האם מישהו מכיר דרך לחבר רדיודיסק איכותי (תקציב של כ-1800 ש"ח) לשלט הגה (אפשר לרכוש ברנו ידית שליטה כזאת אך היא מתאימה רק למערכת של רנו אבל הבנתי שיש בשוק מתאמים), אני גם אסתפק בשלט הגה אלחוטי כמו שאפשר לרכוש עבור דיגמי פיוניר, אבל אני מעדיף HU איכותי יותר (חשבתי על דגמים של אלפיין או ECLIPSE) כבר חיפשתי ודי התיאשתי מהאפשרות של שליטה מההגה אבל אשמח אם מישהו יודע.

אודה לכל התיחסות

יצחק

פורסם

בתור אחד שיש לו כזו מכונית, ותר מראש על הרמקולים שהחברה מציעה. ראיתי אותם. הם דקים מאד ונראים כעשויים מקרטון (ומתאימים לדלת של המגאן, ללא צורך לחתוך דברים). הם ללא ספק לא יעמדו בהגברה. אנשי המכירות נוטים להראות אמינים, אבל כאן הם פשוט רוצים להכניס לעצמם עוד.

חייב לציין,שאין שום בעיה לעשות את החיתוך בדלת אם אתה מעוניין להכניס רמקולים אחרים.כל ההפחדות על "אובדן אחריות" וכו' חסרות בסיס.מנסיון.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

• תוכן חדש...