Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שקניתי את הקטנוע 250 סמ"ק שלי אמרתי לעצמי שמילואים הבאים אני רוכב על הקטנוע.

עכשיו שקיבלתי את המילואים אני חושב אם יש לי באמת כוח לזה.

יתרונות של כל אופציה:

קטנוע:אתגר,חוויה,לעקוף הרבה פקקים בדרך,לא לקחת טרמפיסטים בדרך חזרה.

אוטו:מוזיקה,מהירות סופית גבוהה ב 50 קמ"ש,לקחת טרמפיסטים בדרך חזרה.

אני יוצא מתל אביב.

אייל

פורסם

עד צ.גולני עדיף אוטו.

זו נסיעה לא קצרה ולא מדובר על אופנוע אמיתי אלא על קטנוע.

אם מדובר על יותר מיום אחד נכנס גם נושא המטען. על קטנוע אין מקום להרבה יותר מפק"ל קפה בסיסי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יהיה לך מקום סגור ובטוח לשים בו את הקטנוע?

קח את האוטו. את הנסיעה על הקטנוע תעשה בהזדמנות קצת טובה יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חוץ מחוסר המקום לציוד (לא שמצב המקום אצלי הרבה יותר טוב בימים אלו), אני ממש לא הייתי רוצה לרכב על קטנוע בדרך חזרה ממילואים;

אני לא יודע איזה שירות מילואים אתה עושה, אבל אני הרבה פעמים יוצא גמור לגמרי מהיום האחרון - ממש לא זמן לרכב על קטנוע (או לנהוג, לצורך העניין - אבל ברכב אפשר לעצור בצד ולתפוס תנומה).

קח את ה-Elise, או את ה-Exige אם היא חזרה מהמוסך.

פורסם

כמו ששאמרו פה, אם תיסע בקטנוע, איפה תשים את הציוד?

לסוע עם קטנוע עד לשם זה מרמז רק על מטרה אחת - כאב גב אין סופי ויאללה אין מילואים :9

פורסם

סימסטר חורף 99. שבוע אימון בצאלים שיומו השני נופל על הבחינה האחרונה לסימסטר.

המג"ד אישר לי לדלג על היום הראשון, ולהגיע ביום השני, אחרי הבחינה.

יציאה בשבע בערב, חולון - צאלים.

חרמונית (של חברת חשמל, לא צבאית חלילה...), תיק די מצומצם לשבוע קשור היטב למושב האחורי והרבה מצברוח טוב (צריכ לשיר בקסדה איזה שלוש שעות, כן ?).

התברברתי קלות בדרכ, תידלקתי פעמיים, הגעתי קפוא, אבל הגעתי.

זכור לי כחוויה, אבל במבט לאחור - כל משאית טועה או תועה היתה יכולה לזרוק אותי מהכביש, ואפ אחד לא היה שם לב.

בסוף השבוע גם חזרתי צאלים - חולון, אבל אז זה היה בשעות היום, וסתם ניג'וז.

כל העסק על CH250 (אדום ! אדום יותר מהיר) שנת 98. לא היתה לי ממש ברירה, כי זה היה כלי הרכב שלי אז.

קח את האוטו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי אתמול במילואים.

לקחתי מכונית.

בגלל זה הייתי צריך לקחת טרמפיסטים,דבר שהיה די משעשע.

כי לקחתי חבר לצוות שהוא שוטר.

נסיעות על 120 בכביש מהיר הוא לא אמר כלום.

אבל על 80 בעיר הוא כבר התחיל לצרוח.

לקח לי שעתיים להגיע לשם.

אם קטנוע לא היה לוקח לי פחות בגלל שלא הייתי מעיז לעשות את כל הדרך על המהירות המקסימלית של הכלי.

עוד חודשיים יש אימון בשיבטה.

איך להגיע לשם?

אייל

פורסם

תעקוב אחרי ענני הזבובים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...