Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

הסאב שלי עובד יותר טוב במצב רוורס, כלומר פאזה 180, יתכן דבר כזה??

ועוד שאלה קטנה, אם הגיניים במגבר פתוחים על 3/4 יש סכנה של שריפת האלמנטים? אני מגביהה על 2/3 מהעוצמה בפנאל ושומעים נקי מאוד ואין חירחורים .

תודה רבה

פורסם

לגבי הפאזות - כן, זה בסדר. רצוי להפוך את הכבלים בטרמינל (לא דרך הHU), ולשמוע את אותו שיר מספר פעמים בכל אחד מהמצבים, עד שאתה מגיע למסקנה מה יותד מדוייק.

לגבי המגבר - תלוי במגבר. אם יש לך מגבר שנותן 150WRMS לערוץ וקומפוננט שמוצהר 60WRMS, לא כדאי. אם ההספק האפקטיבי של המגבר מתאים לקומפוננט, ושומעים נקי - אין כל בעיה. ואם כבר מדברים על זה, באיזה מגבר ואיזה קומפוננט מדובר?

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

קומפוננט של POWERBASS , מוצהר עליהם 60RMS

ומגבר של לאנזר 1200 ואט (4 יציאות)

אז אני מבין שרצוי להוריד את הגיין, אני יודע שכל מקרה לגופו וזה לפי שמיעה אבל זה אמור להיות בדרכ על החצי הגיין? שאני אדע פחות או יותר, ומשם אני אשחק למעלה למטה.

פורסם

1200 וואט זה לא אומר הרבה. למען האמת, זה מספר חסר משמעות. יש הספק אפקטיבי (RMS), ורק אליו יש להיתייחס. אם אפשר, דגם מדוייק של מגבר.

פורסם

הנתונים של 150WRMS לא ממש נכונים. הסדרות הנמוכות של לאנזר נותנות הרבה פחות מההצהרה. תעשה חיפוש, דובר על זה הרבה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47108&highlight=vibe+431

בגדול, כל עוד אין חירחורים ועיוותים, והרמקול לא משתולל (אם ראית פעם רמקול משתולל, אתה מבין למה אני מתכוון), לא צריכה להיות בעיה. אם אתה לא בטוח, עדיף להוריד טיפה את הגיין.

פורסם

סבבה, אני אוריד קצת את הגיין בשביל להיות שקט למרות שבדקתי והקומפוננט קופצים ממש טיפה(הם חתוכים על 100) והבאס בפנל על 2-.

תודה רבה!

• תוכן חדש...