Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, אין קשר להנחה שיש בתחנה.

את ההנחה אתה מקבל מהמחיר הרשמי

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

בדרך כלל לא נותנים דלקן לאדם פרטי,אלא לעסקים בלבד

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
ואיזה יתרון נותן כרטיס תדלוק (לאדם פרטי) ?

יש כרטיסים PRE PAID שבהם יש הנחה מראש על מחיר הדלק. אתה קונה שם כרטיס ל X ליטרים ולא ל Y שקלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בדרך כלל לא נותנים דלקן לאדם פרטי,אלא לעסקים בלבד

רוצה להתערב? :wink:

זה שאנשים פרטיים בד"כ לא עושים דלקן (או כל התקן דומה אחר) לא מעיד על כך שחברות הדלק השונות אינן מוכנות למכור את זה לציבור הרחב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לי, לאבא שלי ולעוד חבר טוב יש בחברת דלק.

לי ולאבא שלי יש כרטיס תדלוק כך שאנחנו לא מוגבלים רק לרכב אחד, החבר התקין ברכבו דלקן (כשאתה עושה איתם את ההסכם, אתה יכול לבחור אחת משתי האפשרויות הנ"ל).

ההנחה היא 24 אג' לליטר (בין אם בכרטיס ובין אם בדלקן). נכון, אני יודע שכיום ניתן למצוא תחנות שנותנות גם 30 אג' לליטר, אבל מדובר בהנחה די חדשה ועד לא מזמן, 24 אג' היתה ההנחה המירבית שניתן היה להשיג.

אבא שלי ניסה להגדיל את ההנחה שלנו אבל כרגע הם לא מוכנים. אולי בהמשך הם יתגמשו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
למי שכבר יש, אפשר לדעת על איזה הנחה מדובר ? (אותי, ספציפית, מעניין בנזין 95, ולא סולר, למשל).

אצלנו 28 אג' לליטר בנזין ו1.82 ש"ח לליטר סולר. חשבון דלקן ממוצע עומד על כ 12,000 ש"ח בחודש וזה מרכיב בהנחה שניתן להוציא. ככל שאתה צרכן יותר כבד יותר ילכו לקראתך.

יש לציין שמפזומט קיבלתי הצעה יותר טובה אבל אני לא חותם עם אף חברה שלא מוכנה להשאיר לי אעתק חוזה שאוכל לקרוא בנחת לפני שאני חותם.

פורסם

עם דלק כבר הרבה שנים. כל פעם שאני מחליף את אחד הרכבים אני בודק שוב מה קורה בשוק ומעדכן את ההנחות שאני מקבל.

פורסם

האם ההנחה הינה קבועה בכל תחנות הרשת ?

ומה ההסבר שלא כולם עושים את כרטיס התדלוק אם הוא נותן את ההנחה, הרי כל הצדדים מרוויחים

הלקוח משלם פחות על הדלק, התחנה מרוויחה את נאמנות הלקוח ולא מרוויחה פחות (אני מניח שההנחה הינה העמלה שגובה חברת כרטיסי האשראי עבור התדלוק) אז מה שלא ברור לי היא איך כרטיסי התדלוק מאוד לא פופלארים בקרב הלקוחות הפרטיים ?

פורסם

לגבי השאלה הראשונה: התשובה היא כן. ההנחה זהה בכל התחנות.

לגבי השאלה השניה: אין לי מושג. הצעתי כמה פעמים להורי חברתי, אשר שורפים בכל חודש כמויות מסחריות של בנזין, לעשות הסדר עם דלק בדומה להסדר שיש לי איתם. בכל פעם הם הינהנו בראש ואמרו "בסדר", אבל המשיכו לא לעשות דבר. כנראה שאנשים רואים בעצם החתימה על ההסכם סוג של טירחה, אחרת באמת שאין לי הסבר אחר שמתקבל על הדעת.

פורסם

לדעתי, עם מחירי הדלק של היום חברות הדלק צריכות לעבור לשיטת המסלולים בדומה לחברות הסלולאר. לדוגמא - קח מכונית מתוצרת XXX ב-1000 ש"ח לחודש וקבל החזר של 150 ש"ח בחודש בתלושי דלק בתחנת דלק YYY.

יכול להיות אחלה רעיון שיווקי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך מגיעים להסדר עם חברות הדלק לגבי ההנחות השונות ?

למי פונים ?

האם יש איזושהי קבוצה שמתארגנת לשם כך ?

מי מהגולשים בפורום יהיה מעוניין להצטרף לקבוצה כזו אם תקום (על מנת לקבל הנחה מקסימלית ל 95) ?

• תוכן חדש...