Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אבקש את עצתכם במציאת קומפוננט מתאים עבור הרכב .

הבעיה העיקרית במציאת קומפוננט מתאים הינה בכך שהעומק המקסימלי של הקומפוננט יכול להיות עד 50-55 מילימטר (החלונות מפריעים) .

התקציב שעומר לרשותי הינו 1500 ש"ח לקומפוננט חדש או יד 2.

תודה.

פורסם

יש לי טויוטה שנת 96 - הפתרון שלי היה לבנות פודים מפיבר מעל הדיפון של הדלת - אבל זה במידה ואתה מתכוון להרחיק לכת עד לשם ובתקציב שציינת לא נראה לי שיש קשר.

אם אתה אוהב צליל של מוראל - ותסלחו לי שאני קופץ ישר על מוראל - דוטק נכנס לך בתקציב וגם בדלת.

הבעיה היא שהזווית מאחורי הדיפון וכמו השטח שיש לך להגבהה הם מאוד בעייתיים. אבל דוטק על הגבה של ס"מ אחד אמור להכנס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אגב, בדיקה קטנה מעלה שאם אתה מדבר איתי על 65 מ"מ, לא תהיה לך בעיה עם הגבהה פשוטה מאוד להכניס גם סט שעומד בתקציב שלך פלוס מינוס

72-4=68 זה כל מה שהאלמנט צריך בשביל להיכנס לדלת

untitled.JPG

פורסם
שלום ,

אבקש את עצתכם במציאת קומפוננט מתאים עבור הרכב .

הבעיה העיקרית במציאת קומפוננט מתאים הינה בכך שהעומק המקסימלי של הקומפוננט יכול להיות עד 50-55 מילימטר (החלונות מפריעים) .

התקציב שעומר לרשותי הינו 1500 ש"ח לקומפוננט חדש או יד 2.

תודה.

לך על האיפיניטי לא תצטער גם איכותיים ביותר וגם לא מחיר בשמיים

http://www.pompa.co.il/search.asp?qsearch=&qmanufact=113

פורסם

כרגע נקנו דיפוני דלתות מפירוקיה (אני לא רוצה לפגוע בדיפונים שיש עכשיו) .

בבניית הפודים יעזור לי BUB .

אם אני אספר לך על מה הוא יוגבר אתה תצחק :lol: , רק אל תספר לאף אחד . הוא יוגבר ע"י לוג'יק :oops:

פורסם

למה לא ?

המגבר אמנם עם קרוס הכי גרוע ששמעתי עד עכשיו אבל אני לא מתכוון לחתוך תדרים עם הקרוס של המגבר .

למרות זאת המגבר די חזק , לא כפי שהוא מוצהר 4X100 אבל הוא בהחלט נותן 70 RMS לערוץ.

כמו כן הקומפוננט די נציל , 92 DB .

אם המגבר לא יספק הוא יוחלף למגבר אחר , אבל בטווח של 1500 ש"ח אני לא רואה מגבר שיהיה הרבה יותר טוב מלוג'יק ויהיה שווה את ההשקעה .

• תוכן חדש...