Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך כמה דברים קטנים לעשות לפני הטסט (פנסים ואולי עוד כמה דברים קטנים) ובכל מקרה אני צריך לעשות ע"פ היצרן טיפול "ארד", אז לכן אני צריך מוסך לעשות זאת.

לכן אם יש פה למישהו:

א. מוסך מורשה יצרן - רנו, בשביל שהטיפול יהיה אצל מי שמכיר את הרכב היטב, בפ"ת. שיהיה מוסך זול ואמין.

ב. דרכים שאוכל להוזיל את מחיר הטיפול.

אשמח אם תענו לי כמה שיותר מהר, כי אני חייב עד ה-14 לחודש לעשות את הטסט.

תודה רבה!

פורסם

רפי,

כוונתו למוסך מורשה יצרן בפ"ת. הטיפול הוא, למיטב זכרוני, 90K Km.

אם למישהו יש המלצה למוסך כזה בפ"ת, אז בבקשה לשפוך.

צבי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם יש למישהו המלצה למוסך לא מורשה לרנו באיזור פ"ת?

הבעיה ברכב היא נזילה מאיזור מחזיר שמן של הגיר(קליאו 98').

תודה ויום טוב.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם
האם יש למישהו המלצה למוסך לא מורשה לרנו באיזור פ"ת?

הבעיה ברכב היא נזילה מאיזור מחזיר שמן של הגיר(קליאו 98').

תודה ויום טוב.

למה אתם פוסלים מיד את המוסכים המורשים כמו טכנוקאר בקרית אריה ומנור ישראל בסגולה?

יש משהו שצריך לדעת לגביהם?

פורסם

יש למישהו המלצות למוסך מורשה זול ואמין באיזור פ"ת?

אילו עוד המלצות יש לכם כדי להוזיל את עלויות הטיפול?

תודה.

מורשה אמין וזול? למה שמורשה יהיה זול. מה זה יקר? יש מחיר מחירון של המחלקה הטכנית של היבואן ולפי זה משלמים אצל המוסך המורשה.

להוזיל עלויות? לגשת למקצוען שמוכן לעבוד לפי תעריפים שלו באם הם פחות יקרים, ולהתקין חלקים חליפים פחות יקרים ובתנאי שמתאימים בתקן למה שנחוץ, שלא יצא שהזול יצא יקר, וניתן. רק לשים לב. והיכן שחייבים מקורי, לא לחסוך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
למה אתם פוסלים מיד את המוסכים המורשים כמו טכנוקאר בקרית אריה ומנור ישראל בסגולה?

יש משהו שצריך לדעת לגביהם?

2 צרפתיות שלי היו מטופלות בטכנוקאר- טיפול בד"כ די טוב אבל כשאתה בא עם תקלה או להתיעץ בקשר למשהו ברכב אז אין לך תשובה- "תשאיר את הרכב ונבדוק" וחוזרים אליך אחרי כמה שעות עם ניתוח לב לרכב.

כמו כן המחיר - יקר להחריד.

פורסם
2 צרפתיות שלי היו מטופלות בטכנוקאר- טיפול בד"כ די טוב אבל כשאתה בא עם תקלה או להתיעץ בקשר למשהו ברכב אז אין לך תשובה- "תשאיר את הרכב ונבדוק" וחוזרים אליך אחרי כמה שעות עם ניתוח לב לרכב.

כמו כן המחיר - יקר להחריד.

זה כל כך חבל שאי אפשר לתקן במוסך רנו מורשה במחירים הוגנים. למה לקחת תעריפון של 2.2 שעות עבודה לטיפול (זה יוצא מעל 450 שח רק העבודה) לטיפול 10000 פשוט מסננים פלגים ושמן , לרכבים בני מעל 10 שנים זה ממש שחיטה.

לא מבין את הראש של היבואן פשוט מבריחים לקוחות מהמוסכים שלהם בגלל תעריפים בשמיים.

דווקא קלמנט עושה רושם של בחור נחמד :-)

פורסם

למה לא להשקיע פעם אחת בכלים טובים ולבצע טיפול רגיל לבד ?

ספרות מקצועית והוראות יש, הגישה לא קשה במיוחד והתענוג לדעת שהצלחת לבד...:-o

Veni Vidi Vici

פורסם
זה כל כך חבל שאי אפשר לתקן במוסך רנו מורשה במחירים הוגנים. למה לקחת תעריפון של 2.2 שעות עבודה לטיפול (זה יוצא מעל 450 שח רק העבודה) לטיפול 10000 פשוט מסננים פלגים ושמן , לרכבים בני מעל 10 שנים זה ממש שחיטה.

לא מבין את הראש של היבואן פשוט מבריחים לקוחות מהמוסכים שלהם בגלל תעריפים בשמיים.

דווקא קלמנט עושה רושם של בחור נחמד :-)

בחור נחמד מאוד, סימפטי ורוצה לעזור - אבל השיטה היא - רגוע, לאט לאט.

וכמובן המחיר הגבוה עבור הטיפול.(החלפת שמן+ פילטר=בסביבות 550 ש"ח!!!)

למה לא להשקיע פעם אחת בכלים טובים ולבצע טיפול רגיל לבד ?

ספרות מקצועית והוראות יש, הגישה לא קשה במיוחד והתענוג לדעת שהצלחת לבד...:-o

כבר בוצע - את הטיפולים אני מבצע לבד אבל עם תקלות זה קצת יותר קשה.

כרגע יש לי נזילה מאיזור מחזיר שמן של הגיר בקליאו.

ביקרתי כבר במוסך כללי בפ"ת אבל כשהמוסכניק אמר לי:"אין צרפתיה שלא מרטיבה-תמלא שמן כל חודש" אמרתי תודה ונסעתי:evil:.

לא מבין את הגישה הזאת- יש נזילה מתקנים, מוסכניק שאומר כזה דבר לא יהיה המוסכניק שלי.

עדיין מחפש מוסך מומלץ באיזור פ"ת- רצוי מנסיון אישי.

• תוכן חדש...