Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיגיית "אנטון" ברחוב יפת 80-ומשהו ביפו. זולים ועושים עבודה טובה (כדאי אבל לבדוק אוויר אחרי ההחלפה).

המלצה: לא לחסוך על צמיגים. ההפרש בין צמיגים "איכותיים/מוכרים" ל-"זולים/מפוקפקים" נמוך וזניח בהתחשב במשך התקופה שהצמיגים יהיו בשימוש, אבל ההפרש באחיזה ובבטיחות לא זניח כלל.

פורסם

תודה על ההמלצה אני אבדוק את המחירים אצל אנטון. צמיגים של מי הוא מוכר?

לא מתכוון לחסוך. רוצה משהו איכותי במחיר סביר שלא יכאב בכיס. שמעתי שהרבה פעמים מוכרים צמיגים במחירים מנופחים :)

דרך אגב, כל כמה זמן או ק"מ מומלץ להחליף צמיגים?

פורסם

הוא מוכר צמיגים מגוונים, מחברות מוכרות יותר ופחות.

צמיגים צריך להחליף בהתאם לאופי הנהיגה. ככל שהוא מאומץ יותר, כך יהיה צריך להחליף קודם. מילוי לא נכון של אוויר בצמיגים יכול אף הוא לפגום באורך החיים של הצמיגים, כמו גם גילם (מוטבע כ-4 ספרות על דופן הצמיג).

פורסם

ברידג'סטון, מישלין, דונלופ, קונטיננטל וכדומה, בדגמים ה"ירוקים/משפחתיים". כלל פשוט - צמיג שאתה לא מכיר לפחות בשם החברה - אל תקנה (אלא אם התייעצת עם מישהו שמכיר ומנוסה עם אותו הצמיג).

פורסם

אנטון מוכר גם צמיגי פאלקן יפניים לא רעים בכלל עם חתך יפה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מישלין למשל נשמעים לי יקרים מאוד. מה רמת המחירים הסבירה לארבעה צמיגים?

דרך אגב, יש עוד מקומות חוץ מאנטון שאפשר יהיה להשוות?

פורסם
מישלין למשל נשמעים לי יקרים מאוד. מה רמת המחירים הסבירה לארבעה צמיגים?

דרך אגב, יש עוד מקומות חוץ מאנטון שאפשר יהיה להשוות?

רביעיית אנרג'י תעלה באנטון כ-300 שקל לצמיג, או 1200 לרביעייה.

אם תשווה את זה לצמיג זול, שיעלה כ-200 שקל לצמיג, תגלה שאתה משקיע בשנתיים (ומרבית הצמיגים יחזיקו גם שלוש שנים בנהיגה שקולה, ובתנאי שנשמרו כראוי) בסך הכל 16 שקל נוספים לחודש על הצמיגים היקרים יותר.

פורסם

מתפקדים בזואי שלי כפר חצי שנה עוד מעט (יכול להיות שאני טועה - יש לי הערכת זמן בעייתית) והם לא רעים בכלל....

אגב - שווה לבדוק גם יוקוהמה - הקודמים שלי היו שלהם (סדרה בסיסית) והם היו (לטעמי) אפילו טובים יותר... אלא שהפעם פשוט לא הצלחתי לאתר לי כאלה במחיר סביר...

רון.

-אה, ולחלוטין אצל אנטון - לא היה מקום אחד שהצליח לתת מחירים טובים יותר ממנו על רביעיה לאוטו שלי (רנו חמש - 155/70R13 )

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שקניתי את הרכב חדש קיבלתי צמיגים של מישלין עם הרכב.

הקידמים: 140K

האחורים: 250K

ואחרי הטסט לקראת החורף הם הוחלפו(כן - עברתי איתם טסט) צמיגים מעולים

אחיזה מצויינת.

החזיקו תשנתים שלהם בצורה יפה.

עזבו תקידמים. המנוע מכביד .. האחורים :@)

פורסם
מתפקדים בזואי שלי כפר חצי שנה עוד מעט (יכול להיות שאני טועה - יש לי הערכת זמן בעייתית) והם לא רעים בכלל....

אגב - שווה לבדוק גם יוקוהמה - הקודמים שלי היו שלהם (סדרה בסיסית) והם היו (לטעמי) אפילו טובים יותר... אלא שהפעם פשוט לא הצלחתי לאתר לי כאלה במחיר סביר...

רון.

-אה, ולחלוטין אצל אנטון - לא היה מקום אחד שהצליח לתת מחירים טובים יותר ממנו על רביעיה לאוטו שלי (רנו חמש - 155/70R13 )

בנסיעה רגילה הכל אכן טוב ויפה. הצמיג מחזיק ,כנ"ל בגשם ועמיד מאוד מבחינת קילומטראז'. (אגב עומרי , המישלין המקוריים שמגיעים עם הרכב הם MXT , או פיילוט.לא ירוקים) . הבעייה היא בהגעה למגבלות. בנסיעה מהירה למדי (יחסית ,זה היה אחרי עגלה כסופה שהיה כתוב לה מאחור 4-0-6)בכביש נס הרים הורגש איבוד אחיזה מאסיבי למדי בסיבובים ,שגרם לתת היגוי , היגוי יתר ושאר ירקות. אמנם חלק מהאשמה היה בי :twisted: ,אבל בפירוש לא הייתה לי הרגשת בטחון מיותרת.

• תוכן חדש...