Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין רמקולים קומפוננטים בדאש (יש לי שם הכנה של 4") האם יש איזהשהו בעיות מבחינת איכות הסאונד בהתקנה כזאת?

פורסם

הרמקולים מקוונים למלע ,קבר היזהירו אותי שיכולים להיות החזרים מהחלון ו מדאש עצמו,מה שאני מטלבת האם קדאי להשקיע בבניה בדלתות (שזה אמור להגדיל את התקציב משמאותית ) או שלהתקין בדאש,אגב אם אני יעשה בניה אני אוכל להביא רמקולים של 6.5",השאלה האם הבדל באיכות הסאונד תהיה משמאותית כל כך? (רמקולים שאני חושב להתקין בדאש morel dotech mk 4')

פורסם

ההבדל בין 4 לבין 6.5 הוא ענק ,אין מה להשוות בינהם גם לא באיכות גם לא בעוצמה וגם לא באיכות שתתקבל ממיקום הרמקול

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

אין שום בעיה במיקום. ההפך הוא הנכון. פיסיקה פשוטה יכולה ללמד אותך שהגל מהמראה מגיע בדיוק אל האוזניים של הנוסע והנהג מאשר הגל שיוצא מרמקול הממוקם בתחתית הדלת. הלוואי עליי מקום ל4/6.5 בדאש, איכות בלתי רגילה.

לפותח הת'רד התשובה היא לא. אין שום בעיות. אתה תהנה מהם.

פורסם
אין שום בעיה במיקום. ההפך הוא הנכון. פיסיקה פשוטה יכולה ללמד אותך שהגל מהמראה מגיע בדיוק אל האוזניים של הנוסע והנהג מאשר הגל שיוצא מרמקול הממוקם בתחתית הדלת. הלוואי עליי מקום ל4/6.5 בדאש, איכות בלתי רגילה.

לפותח הת'רד התשובה היא לא. אין שום בעיות. אתה תהנה מהם.

זהו, שלמשל בסוזוקי סוויפט יש מקום בדש ל 4 אינץ', אבל הם מופנים גרוע לדעתי, לכיוון הברכיים :cry: . השאלה היא אם אתקין שם רמקולים שניתנים להגברה (כרגע לא מוגברים) + הגברה מתאימה,זה ישפר את הסאונד שלהם? כרגע נבלעים לחלוטין ע"י ה 6X9 מאחורה.

פורסם

תראה, קומפוננט בשום מצב לא יכול להילחם עם הצלילים הנמוכים המופקים מרמקול 6X9 אימתני. הפתרון היחידי, אם אתה רוצה במה מאוזנת ברכב, כלומר שתשמע את הצלילים המגיעים מאחור ומלפנים הוא ליצור איזון של העוצמה המופקת מהבמה האחורית והקדמית. תגביר או לא תגביר זו בחירה שלך, אני הייתי מגביל/חותך או איך שאתה רוצה את ה6X9 ומגביר את הקדמיים, כך תקבל תחושה של סאב מאחורה, משם יבוא רוב הבאס, ומקדימה תקבל את הhigh, הצלילים הגבוהים.

בהצלחה.

פורסם

אצלי יש 3.5 בדאש שהם 30 RMS ומוגברים והם דיי בולטים, מופנים למעלה לכיוון השמשה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
פיסיקה פשוטה יכולה ללמד אותך שהגל מהמראה מגיע בדיוק אל האוזניים של הנוסע והנהג מאשר הגל שיוצא מרמקול הממוקם בתחתית הדלת.

.

אני באמת לא יודע איזו פיסיקה למדת אבל כנראה שהיא הייתה פשוטה מדיי.

גל קול לא מתנהג כמו אלומת אור. "זווית פגיעה שווה זווית החזרה", ושאר המושגים של פיסיקה מכיתה י' לא עובדים במקרה הזה.

לפותח התרד, מעבר לבעייתיות של מיקום הרמקול בדש, רמקול 4 אינט'צ יהיה נחות מ6.5 אינט'צ, מהסיבה הפשוטה שהוא מסוגל "לרדת פחות נמוך" (לגבי הטענה של ניגון מיד יותר טוב, זה כבר דיון אחר :) ).

המלצה שלי: בניה בדלת למידים של 6.5" אפילו במחיר של מעבר לסט יותר פשוט וזול, זה ישמע טוב יותר.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

תודה לכל המגיבים ....

אני עוד לא הגעתי להחלטה ...אני יודע שבניה בדלתות היא מסובכת ברכב שלי (טויוטה יאריס 2000) מכיוון שאין שם שום הכנה .וזה יכול לעלות 1000-1500 ₪ גם אם אני אקח סט יותר זול עדיין הפרש בתקציב יחסית גדול .האם בכל זאת שווה להשקיע בבניה או לשים 4" איכותיים וניגמר הסיפור ?

כמו כן אני רוצה להתקין סאב הקטן ,אז לדעתי לא יהיה חוסר בבאס ...או שחשוב גם מקור של באס טוב מקדימה...

אבל אניי עדיין חושש מכל מני עיוותים הנובעים ממיקום של הרמקולים.

• תוכן חדש...