Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

היום עשיתי טיפול טיימינג במוסך מורשה שכלל רצועת טיימינג, רצועת אלטרנטור, רצועת מזגן, 2 מחזירי שמן, מותחן ופקק מים שנימצא מאחורי הטיימינג.

בזמן שרוקנו לי את המים אחד העובדים לקח את המדיד שבודקים איתו את מפלס השמן והכניס למעברים של הרדיאטור כדי לנקות אותם (בכח) בסופו של הטיפול אחרי שמילאו מים ועשו סיבוב של 5 דקות עם האוטו וחזרו והעמידו אותו במקום אחר ראיתי שיש מתחתיו שלולית, קראתי למוסכניק והראתי לו ושאלתי האם זאת נזילה עקב זה שאחד העובדים הרס את הרדיאטור והוא אמר שכניראה שלא שאלה סתם מים שנישפכו לו ונאגרו שם במקום כולשהו. בנוסף לזה אמרנו שאני אעשה ניקוז אויר על מנוע קר יותר מאוחר.

עברו מספר שעות וירדתי לרכב לעשות ניקוז אויר וכשהתנעתי וחיכיתי עם פקק פתוח והמנוע התחמם אבל אני רואה שהמים לא יוצאים מהפקק שאין לחץ במארחת ואז אני קולט שלולית מתחת לרכב...בסופו של דבר כן הרסו לי את הרדיאטור והוא נוזל מאוד.

חזרתיח למוסך ב 16:30 אבל הוא כבר היה סגור והיה רק בן אדם אחד, הסברתי לו הוא אמר לבוא מחר ניראה מה עושים ככה שלא סגרנו כלום.

השאלה היא מה הזכויות שלי מחר, האם אני יכול לדרוש רדיאטור חדש כי שלי מקורי או רק תחליפי? אני לא מוכן לשלם על נזק שלו אני גרמתי בגלל זה הלכתי לטפל במוסך מורשה כדי שלא יהיו דברים כאלה וכדי שיהיה אל מי לחזור.

פורסם

מעניין איזו מין שיטה זו לדחוף מדיד שמן לרדיאטור לפתוח סתימות?!

מי זה המוסך הזה?

מקורי או תחליפי, העיקר שישלמו לך או לפחות ישתתפו.

פורסם

דחפו מדיד שמן לרדיאטור? האם המנהל מוסך ראה זאת?

ךפי דעתי אתה זכאי לרדיאוטר חדש שמתאים לרכב,זה לא משנה מקורי או תחליפי,ללא עלות מצידך.

המלצה נוספת,תחליף מוסך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בעקרון המוסך צריך להחזיר המצב לקדמותו ומכיון שבמכוניתך יש רדיאטור משומש אז הוא אינו חייב להתקין לך רדיאטור חדש.

כמובן שאם הוא מתקין רדיאטור משומש אז עליו להיות תקין ולא רקוב או סתום וללא נזילות ודליפות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

קודם כל תראה אם יש עם מי לדבר, לפני שאתה עושה תוכניות.

בכל אופן, תעמוד על שלך, ותזהיר אותם שאתה חבר בCF ומדיד שמן זה לא אמצעי לניקוי מצנן.

משכנתא זה קל

פורסם

אני מסכים איתך לחלוטין...

מוסך שניסה לעבוד עליי(מוסך שהיה רשום עליו כתבה בYNET לא מזמן)

הראתי לו שאני מבין וסיפרתי לו גם שאני חבר בפורום מכונית ..CF

הוא מייד ביצע מה שביקשתי כדי לרצות אותי שאהיה מרוצה בלי להתווכח יותר מדי...

פורסם

החוק קובע במפורש גם במקרא של תאונה , להחזיר את הרכב למצב הקודם כלומר תקין. ובמקרא של ניסיון של המוסך להיתנער מאחריות אתה יכול להזמין הערכת שמאי ולתקן במוסך אחר, כמובן שבאים השמאי קובע שלא נגרם נזק מהמדיד אתה משלם הכול. ולאחר התיקון לגשת לתביעות קטנות. המוסך או השמאי יחיבו אותך לחסוך בהוצאות כלומר חלק משומש או חדש תחליפי ובאים תדרוש מקורי יכול המוסך לנקות לך בלאי עבור החלק מהשנה הריאשונה של הרכב.

בהצלך יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אישית הייתי מפחד לתת לו להחליף לי רדיאטור כי הוא חאפר רציני.

1. מדיד שמן לא מיועד לדחיפה לתוך הרדיאטור.

2. אחרי פתיחת מערכת קירור חייבים לנקז אויר ולתת לאוטו לעבוד תחת השגחה לפחות עד מחזוור פעולה אחד של המאוררים כדי לוודא שהכל תקין.

3. אחרי שמחזר הפעולה הושלם צריך לוודא שאין נזילות נראות לעיןואין ירידה במפלס נוזל הקירור.

4. לא שולחים לקוח הביתה עם הוראות לנקז לבד אויר אחרי שהאוטו יתקרר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מסכים איתך שי

עידכון:

כואב לי הראש מהשטויות ששמעתי במוסך וחבל שזה ביזבז לי יום לימודים נורא חשוב.

לא ניראה לי שאני אחזור למוסך הזה.

בכל מיקרה מה שעשו זה הורידו את הצלע הנוזלת וריתכו, לא שילמתי כלום אבל גם את זה הם בקושי הסכימו לעשות והתנערו מאחריות.

פורסם

תראה לא יודע אם אני רוצה להשמיץ את המוסך,העובדים במוסך עושים את העבודה יפה יש שם כמה חברה אחלה אבל המנהלים נותנים חרא של יחס ולא יודעים לקחת אחריות! (ועוד עובד שהורס רדיאטורים :| )

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

נזק חדש ניגרם, 10 ימים אחרי הטיימינג חזרתי למוסך בגלל נזילה מהטיימינג (החלפתי 2 מחזירי שמן) במוסך אמרו שכניראה זה מהיוניט לחץ שמן והחליפו לי אותה, סה"כ כולל הכל נזק של 279 ש"ח.

אבל מה איך שחזרתי הביתה הנזילה המשיכה! מחר שוב על הבוקר אני צריך לחזור אליהם שיפרקו לי את הטיימינג ויסדרו את המחזירי שמן.

השאלות הן:

1. שמרתי את היוניט לחץ שמן הישן, אני יכול לדרוש שיחזירו לי אותו בחזרה ויחזירו לי את כל ה-279 ש"ח ששילמתי על החדש ללא צורך?

2.אם החגורה של הטיימינג כולה בשמן מנוע זה יכול להזיק לה? או לגרום לה להחליק עם הזמן?

מחר זה פעם 4 שאני במוסך! מקווה שאחרונה!

• תוכן חדש...