Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון לגמריי.

אבל זה מה שיש לצערנו . תאמין לי שאחרי שלי נשבר טוויטר אחד(איך זה קרה זה סיפור אחר) , אני התבאסתי רצח.

תשמע המחיר של ה QS הוא בסביבות ה 200 יורו +/-. תלוי איפה קונים.

לפי מהש אני יודע הסטים היחידים שהביא היבואן רשמית היה הסט שהיה לי שזה הדגם הקודם קודם של מה שיש היום שזה ה CS2.16 , היום יש את ה QS2.160 .

הטוויטר זה אותו טוויטר, זה טוויטר שמגיע מסדרת KARAT של קנטון שנחשבת סדרה מאוד מאוד טובה בעולם , והיתה סדרת הדגל עד שלפני שנייים יצאה סדרת הוונטו.

פורסם

היום חיברתי בשביל ניסיון ופתרון זמני MT-1. והתאכזבתי ממנו ביחס ל HT-18.

ה HT-18 הרבה יותר מפורט.

MT-1 מאבד את עצמו כאשר יש מוזיקה עמוסה ,פשוט בלגן שלם. HT18 במוזיקה עמוסה יותר מפורט אך מכאיב לאוזניים.

אני מקווה שאני יגיע למפגש כדי שאוכל לשמוע כמה שיותר טויטרים.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
היום חיברתי בשביל ניסיון ופתרון זמני MT-1. והתאכזבתי ממנו ביחס ל HT-18.

ה HT-18 הרבה יותר מפורט.

MT-1 מאבד את עצמו כאשר יש מוזיקה עמוסה ,פשוט בלגן שלם. HT18 במוזיקה עמוסה יותר מפורט אך מכאיב לאוזניים.

אני מקווה שאני יגיע למפגש כדי שאוכל לשמוע כמה שיותר טויטרים.

תוכל לשמוע אצלי MT 22 ו DLS UR1C ...

אגב אין הבדל בין 22 ל23 בדיוק כמו שאין הבדל בין 11 ל12 במורל

פורסם

בסוף נישארתי עם SPAPCE 1 של הרץ.

את ה HU שידרגתי לאקליפס אחר 8455 כי עברתי ל 3 WAY.

ואת ההליקס לגנסיס חמוד קצת יותר חלש :lol: 50 וואט אבל ההבדל שמיים וארץ.

פורסם
בסוף נישארתי עם SPAPCE 1 של הרץ.

את ה HU שידרגתי לאקליפס אחר 8455 כי עברתי ל 3 WAY.

ואת ההליקס לגנסיס חמוד קצת יותר חלש :lol: 50 וואט אבל ההבדל שמיים וארץ.

שמתי אצלי אודיסון לנסיון אני משער שכמו הגנסיס ... ולא הייתי מרוצה בכלל אני מעדיף מגברים של 100 RMSומעלה ואגב אני לא ממש מרגיש הבדל באיכות ...

אתה מגיע למפגש בשבת ?

איזה סט של 3 שמת ?

פורסם
תוכל לשמוע אצלי MT 22 ו DLS UR1C ...

אגב אין הבדל בין 22 ל23 בדיוק כמו שאין הבדל בין 11 ל12 במורל

למרות שהקפצת תרד' עתיק, אבל בכל זאת.

הMT-22 והMT23 זה טוויטרים שונים לגמרי.

הMT-23 הוא בעל סליל שונה לגמרי,מגנט כפול ניאודיום ,בהתנגדות של 6 אוהם,יכולת ספיגה של 130וואט RMS ותחום הענות של 1400-25000HZ ובעל משקל של 70גרם.

הMT-22 הוא בכלל 4 אוהם,בעל מגנט ניאודיום בודד, יכולת ספיגה של 110 וואט RMS ותחום הענות של 1600-25000HZ ובעל משקל של 60 גרם.

עכשיו תסביר לנו איך בדיוק הגעת למסקנה שזה אותו דבר??, לא רק שיש הבדל טכני ובנתונים, גם בגרף הענות זה שונה לחלוטין בהתאם לאקססים המתאימים.

גם הMT-11 והMT-12 שונים, הסליל עבה יותר פי2, מה שנותן יותר יכולת ספיגה מבחינת וואטז', והפרט הכי חשוב הוא שהMT-12 בעל ממברנת סופט-דום מצופה באקופלקס, שהMT-11 לא .

העיקר שיוצאים פה בהצהרות לא מובנות.

under construction..

פורסם

ניר, בגלל שהם נראים אותו הדבר הם חייבים להשמע אותו הדבר, לא?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...