Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הסאבים הכי טובים ששמעתי איי פעם אפילו בתיבה של 45X45X45=45ליטר כמובן(המבין יבין).

אבנעע(במיבטא גרמני כבד) תיתחדש סאב מעולה,בקרוב אצלי.:-D

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רואה שבקרוב לכולם יהיה פירלס! מסכן יוני כבר לא יהיה לו את הדבר המיוחד שלו במערכת :-):wink:

תהנה מהסאב אבנר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חייב לתת BIG-UP לאבנר (ויוני "אין לי פלסטיקים באוטו") על הסאב .

מדוייק , פאנצ'י .

מצויין , לא הטעם שלי , אבל מצויין .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אני חייב לתת BIG-UP לאבנר (ויוני "אין לי פלסטיקים באוטו") על הסאב .

מדוייק , פאנצ'י .

מצויין , לא הטעם שלי , אבל מצויין .

תומר

אותו כנ"ל. ולאבנר,נניח אני, זה לא שלא אהבתי, אבל אתה יודע שחלק אוהבים באסים יותר מרוחים קצת מאשר על דיוק מטורף! וככה גם אני. יש לי את הקסנון, וכמה ששמעתי שהוא מורח בתיבת וואלה שיש לי עכשיו (פורטד) החלטתי לבנות לו תיבה ייעודית משלו אבל בכל זאת פתוחה, כי אני פשוט אוהב את איך שהוא נשמע! אם הייתי רוצה דיוק מטורף הייתי קונה פירלס. ולפי מה שהבנתי מיוני ייתכן והקסנון יורד יותר נמוך מהפירלס (ככה הוא אמר שהוא חושב אחרי שמיעה אצלי באוטו). יש מבין? :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יותר נמוך?

אני בספק

אל תשכח גם שאצל יוני התיבה היא CF שזה 28 ליטר בערך

התיבה המינימלית המומלצת היא 45 1.5CF

נ.ב

איך אפשר להנות מסאונד מרוח?

אם כבר אז עדיף CVR

פורסם
אני רואה שבקרוב לכולם יהיה פירלס! מסכן יוני כבר לא יהיה לו את הדבר המיוחד שלו במערכת :-):wink:

תהנה מהסאב אבנר.

גיא.

חופשי מסכן :)

סתם, לא נורא, אני אתנחם בעובדה שהייתי הפורץ דרך :)

וכמובן, בל נשכח להודות לאיתמר ולעוד חבר פורום שבזמנו נתן לי לשמוע את הזטק 10" (שממנו כל כך התלהבתי, ועל בסיסו עשיתי את ההחלטה לקנות את הפירלס), שבלעדיהם כל זה אולי לא היה מתרחש!

יאללה אבנר! תהנה מהסאב! ותתחדש יא גבר!

וקדימה תמונות! תמונות!!!

בברכה!

יונתן.

פורסם
יותר נמוך?

אני בספק

אל תשכח גם שאצל יוני התיבה היא CF שזה 28 ליטר בערך

התיבה המינימלית המומלצת היא 45 1.5CF

נ.ב

איך אפשר להנות מסאונד מרוח?

אם כבר אז עדיף CVR

למה איך אפשר? כשאתה שומע מוזיקת ראפ\היפו הופ\שחורה אתה צריך באס מרוח טיפה כדי להנות מהשיר. אולי זה שאתה לא שומע סגנון מוזיקה כזה ואתה כן שומע אלקטרוני אז אסור שאצלך יהיה באס מרוח באלקטרוני, כי המוזיקה קצבית ומהירה יותר מאשר בראפ\היפהופ.

ואני בד"כ שומע כאלה סגנונות וגם טראקים,האוסים וכו', אז כעיקרון בכללי הוא מספק אותי מאוד. עכשיו יותר ברור?

ובקשר לפירלס אולי אתה צודק. לא יודע. זה לא מה שאני אמרתי זה מה שיוני אמר. :-)

CVR? ממש לא. אתה יכול להשוות אותו לקסנון? :shock:

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, ממש לא נכון, הסאב משמיע לך בדיוק מה שהוקלט, הוקלט הרבה באס? הוא יתן הרבה באס. נגמר הבאס בהקלטה? הוא מיד מפסיק.

סאב מדהים, אצל אבנר הוא מוזן בסה"כ מ250RMS והוא מאוד, מאוד חזק.

לא פחות חזק מהקסנון אצלך שישב בפתוחה.

סאב נציל מאוד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

זה לא שלא אהבתי אותו .. הוא נשמע אחלה , אבל משהוא בקיקר שמעיף לי את המוח מהתושבות שלו בכל מכת באס פשוט גורם לי להעדיף אותו .

חוצמזה אני לא מתיימר לומר שהסאב שלי מדוייק כמו הפירלס - אבל כל מי ששמע אותו אמר שהוא מדוייק למדי ומה שהוא נותן עכשיו מצויין בשבילי.

:-)

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אמיר, את זה אני יודע, אבל יש שירים שאתה פשוט רוצה באס מרוח! כי זה מתאים. לא יודע איך לתאר לך. תשאל את יוני שהוא ישב אצלי באוטו, ושמע ראפ\היפהופ\פופ\מה שלא יהיה מהסוגים האלה.

ודרך אגב, לא בשביל משהו אבל לאוזן שלי הקסנון שלי היה יותר חזק, ונכון שאצלו אטומה אצלי פתוחה, אבל אצלו התיבה הותאמה (אם אני לא טועה) לסאב, ואצלי ממש לא, מה גם שכמו שאמרת הסאב שלו מאוד נציל, ושלי, בכלל לא :lol::roll:

ותשמע, לא יודע למה, אבל פשוט אני חולה על הבאסים של הקסנון, שהם שונים מהרבה סאבים ששמעתי. כי כשאני יושב באוטו בנסיעה של שעה נניח על ווליום גבוה, והסאב דופק את כל האוטו, הוא לא דופק לי את הראש (למרות שמזיז לי את השערות קצת :-) ). לא יודע, אולי זה פסיכולוגי. אולי.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, אצל יוני הסאב בתיבה 28-30 ליטר אטומה, אצל אבנר הסאב יושב בתיבה שבאמת מתאימה לו, 45 ליטר.

הסאב נשמע יותר טוב מאשר אצל יוני, יותר עמוק, ויותר חזק.( יוני, שלא תבין אותי לא נכון לשנייה! הסאב שלך נשמע מדהים!)

אני אוהב שהסאב נותן בראש, והוא בהחלט מסוגל לתת עד שהחלנו אותו כי זה היה יותר מידי( ותזכור, הוא מוזן בסה"כ מ250 RMS.)

אם היה לי 1300 שקל מיותרים, ללא ספק זה היה הסאב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

גיא. (אתה נתפס. למוצר ולא עוזב אותו.! )

שמעתי את הקסנון במספר וריאציות.

ואת הXXLS. של יוני

הקסנון מדוייק. וחם תלוי בתיבה. הXXLS. מדוייק מרביץ וטיפה פחות חם. (אני מדבר על יוני)

ואתה שוכח שהרכב! שהוא מנגן בו, משפיע המון על התוצאה!

וזה שהוא נמצא בתיבה מתאימה זה נחמד. אבל תיבה מתאימה היא לפי הדרישה מהסאב.

תיבה קטנה.- בס מדוייק. חד במיוחד. ולא נמוך במיוחד. (אני מדבר על אטומה )

תיבה גדולה. - בס פחות מדוייק. פחות חד. הוא יהיה נמוך וחזק יותר. (ולכן לנפח התיבה יש השפעה עצומה על התוצאה)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...