Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גיא. (אתה נתפס. למוצר ולא עוזב אותו.! ) רק על הקסנון מה אני יעשה אני פשוט מאוד אוהב את הסאב הזה ומרוצה ממנו :-D תן לי להנות!

שמעתי את הקסנון במספר וריאציות.

ואת הXXLS. של יוני

הקסנון מדוייק. וחם תלוי בתיבה. הXXLS. מדוייק מרביץ וטיפה פחות חם. (אני מדבר על יוני)

ועל ה"חמימות" הזאת אני מדבר. זה מה שאני אוהב בקסנון. ואצל יוני הוא באמת מדוייק מאוד מרביץ וחד! בגלל זה אהבתי אותו כי הוא היה שיא הדיוק ששמעתי אבל לא חם כמו הקסנון. אישית, אני מעדיף באס חם על באס מדוייק מאוד וחד.

יש מבין? :roll:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב בגלל שגם ת'רד כזה איכשהו נכנסות השטויות שלך על הקסנון והוויכוחים המיותרים האלה של מה שיש לך הכי טוב

אז אני מודיע לך

נשבר לי הזין מהשטויות שלך

משום מה כל פעם שדנים בציוד,בציוד שלך אז יש לו משהו יותר טוב או אופי מסויים שאתה ממציא

אז אני שואל אותך , מה זה באס חם?

ואיך אפשר לקבל באס חם בתיבה שקטנה ב חצי CF מהמידות המינימאליות של הסאב?

קודם הסאב שלך SQ אחר כך הוא מורח SPL ואחר כך אתה מזיין לי בשכל

הסאב שלך ה MLB MEZAIEN LI BASEHEL

פותחתי ת'רד שנפתח בכוונה לסייע לאנשים להתחיל להזמין ציוד מחו"ל, באותה מידה הייתי יכול להביא 5 סאבים כאלה ולמכור כל אחד ב 2000 שקל , אבל בחרתי קצת לסייע לפורום הזה שמדיי יום אני מבין שלא מגיע לרוב האנשים פה עזרה בכלום

שים לב שאין בהודעה המקורית שלי שום דבר שקשור למעלות של הסאב

איך ת'רד כזה מגיע לוויכוח של קסנון מול פירלס?

או פירלס מול קיקר ?

אבנר , אני יצאתי מהפורום הזה, נהיה כאן מגעיל

פורסם
טוב בגלל שגם ת'רד כזה איכשהו נכנסות השטויות שלך על הקסנון והוויכוחים המיותרים האלה של מה שיש לך הכי טוב קשה לך לקבל דברים אני מבין.

אז אני מודיע לך הינה התחלנו

נשבר לי הזין מהשטויות שלך

משום מה כל פעם שדנים בציוד,בציוד שלך אז יש לו משהו יותר טוב או אופי מסויים שאתה ממציא מאיפה אתה לוקח את זה שרשמתי שהציוד שלי הכי טוב או יש לו משהו יותר טוב מלציוד אחר? לך תקרא עוד פעם את ההודעות שאני רשמתי כנראה אתה לא יודע להבין מה שרשום. אמרתי שהקסנון הוא הכי טוב? אותו כנ"ל על הדוטק

אז אני שואל אותך , מה זה באס חם? באס שהוא יותר עמוק יותר נעים. כנראה שלא שמעת את שתי הסאבים. וכל הזמן יש לך טענות רק אליי אני מבין, אפילו שאחרים רושמים את אותם הדברים ואני לא יצטט בשמות.

ואיך אפשר לקבל באס חם בתיבה שקטנה ב חצי CF מהמידות המינימאליות של הסאב?

קודם הסאב שלך SQ אחר כך הוא מורח SPL ואחר כך אתה מזיין לי בשכל SQ בתיבה אטומה ייעודית. SPL? הצחקת אותי. אתה לא יודע לקרוא ואני עוד מזיין בשכל. "מורח בקטנה".

הסאב שלך ה MLB MEZAIEN LI BASEHEL אם זה ככה אז כנ"ל על הסאב שלך. סבבה סאב טוב אבל התלהבתם ממנו יותר מידיי. יש עוד סאבים בעולם. כמו שיהודה אמר עוד זמן מסויים מישהו יבוא עם קומפוננט של פיוניר וכולם יתלהבו ממנו. אותו הדבר על הסאב.

פותחתי ת'רד שנפתח בכוונה לסייע לאנשים להתחיל להזמין ציוד מחו"ל, באותה מידה הייתי יכול להביא 5 סאבים כאלה ולמכור כל אחד ב 2000 שקל , אבל בחרתי קצת לסייע לפורום הזה שמדיי יום אני מבין שלא מגיע לרוב האנשים פה עזרה בכלום ומה אמרתי לך בהתחלה? לך תראה

שים לב שאין בהודעה המקורית שלי שום דבר שקשור למעלות של הסאב זה התפתח תוך כדי דיון. שכחתי שאסור לדון בפורום

איך ת'רד כזה מגיע לוויכוח של קסנון מול פירלס? איזה ויכוח המצאת עכשיו?אתה לוקח יותר מדיי דברים קשה

או פירלס מול קיקר ? כנ"ל

אבנר , אני יצאתי מהפורום הזה, נהיה כאן מגעיל נהיה מגעיל? למה כי קשה לך להכנס לדיון בפורום שלשם כך הוא נועד? אם זה לא היה ככה לא היו קוראים לו פורום

כנראה נתקעת על שירשור אחר והעברת את העצבים של השירשור ההוא לכאן. אני לא.

ופעם הבאה אני יידע לא להגיב לנושאים שלך כי פשוט אי אפשר לנהל איתך דיון כלל.

ומנואל.. עזוב אני לא אגיב.:evil: :evil: :evil:

באמת שלפעמים התגובות של חלק מחברי הפורום פה מפתיעה לרעה. אנשים נפגעים מדיונים כי הם חושבים בצורה שהם רוצים ולא מבינים שיש גם אחרים בפורום הזה ולא כולם חושבים אותו הדבר. פורום זה פורום, ובשביל זה הוא נועד (או שאני לא בסדר בראש).

:bad-word:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...