Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי (כמו בכל רכבי PSA אם אני זוכר נכון) יש מחוון שירות שמציין כמה ק"מ נותרו עד לטיפול הקרוב. לאחרונה שמתי לב שהוא מזייף בצורה מוזרה:

1. קצב הירידה שלו כפול מקצב הנסיעה, כלומר- בכל 50 ק"מ יורדים לי 100 ק"מ במחוון. (רזולוציית המחוון 100 ק"מ)

2. לאחר שלא איפסתי את מד הקילומטרים המתאפס במשך 1000 ק"מ- ירדו 10,000 ק"מ (כלומר, מאז האיפוס האחרון של המחוון נסעתי 1000 ק"מ, וכרגע המחוון מראה 18000 ק"מ לטיפול).

 

היסטוריה- הרכב זכה לעדכון תוכנה של מחשב ההזרקה (תצורת NFU) לפני מספר חודשים, ולהערכתי התקלה התחילה מייד אחרי (למרות שאני שמתי לב לזה רק כמה חודשים אחרי- כשהסטייה בין תצוגת המחוון לנסועה בפועל היתה שונה מידי). בכל מקרה, למיטב ידיעתי לא ניתן לבצע ROLL BACK לתוכנה.

 

מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

נכון לעכשיו, איפסתי שלישית את המחוון, ממתין לראות אם ישתנה משהו (סביר מאד שלא)

האם המחוון הזה "טיפש" וסופר רק קילומטרים או שיש סיכוי שהוא גם מודד מצב שמן וכו' (השמן ששמתי עכשיו הואLM סינטתי מלא 5/40 במקום 10/40 או 15/50 חצי סינטתיים המומלצים).

 

 

 

פרטים נוספים במידת הצורך,

206 XS 2003. כרגע עם 56000 ק"מ, עדכון תוכנה בוצע בסביבות 50000 (למחשב ההזרקה בלבד, לא למחשב אביזרים). פלאגים, פילטר אויר, שמן, פילטר שמן הוחלפו לפני 1500 ק"מ, כל החלפים מקוריים פרט לשמן (כפי שציינתי)

 

 

שאלה נוספת (ופחות קריטית). מותחן רצועת אביזרים ש"חרק" מעט והפסיק, שומן באמצעות שמן שרשרת של אופנועים (שמן "דביק") ומשום מה התחיל להרעיש- לא לחרוק כמו קודם אלא להרעיש. האם יש בעיה בשימון המיסבים האלה (או בשימון ספציפי עם שמן מהסוג הזה)?

 

תודה!

 

תומר

×
×
  • תוכן חדש...