Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4

סקרן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מי יכול לתרום לי מידע על סיטרואן C4 ? האם זו רכישה כדאית? האם יש לה מערכת בקרת יציבות? כמה כריות אוויר?

מה נפח המנוע?

תודה.

פורסם

מכונית טובה מאוד שתסבול כנראה מירידת ערך קטסטרופלית.

יש מערכת ESP גם בגרסאות הבסיס. לרוב הגרסאות כיום יש 6 כריות אוויר, אם כי כנראה עדיין נמכרות חלק מהן עם 2 בלבד. נפח המנוע בין 1.6 ל-2.0 ליטר בבנזין ודיזל.

לשאלות נוספות - שאל, או (עדיף) בצע חיפוש בפורום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רכישה כדאית? אתה תחליט בעצמך אחרי נסיעת מבחן. המחירים אגב, מאוד תחרותיים.

בגרסת ה-1.6 אוטו' יש לך בקרת יציבות ו-6 כריות אוויר.

בגרסת ה-2.0 אוטו' יש לך בקרת יציבות ו-6 כריות אוויר.

בגרסת הדיזל/בנזין 1.6 ידני יש לך 2 כריות אוויר ואין בקרת יציבות.

פורסם

נהגתי בה במשך שלושה ימים. תלוי על איזה דגם מדובר. בגרסת הליסינג יש את כל כ"א ואמצעי הבטיחות (בדגמים החדשים) אך היא פחות יפה מבפנים והכסא פחות נוח (אין כוונון לתמיכת הגב התחתון). יש שליטה על הרדיו ועל בקרת שיוט מההגה, שהוא מיוחד (לחיוב) בפני עצמו.

מנוע 1.6 לא זריז במיוחד ותיבה אוטומטית שדורשת הסתגלות (אני לא כ"כ הסתגלתי). נהדרת במהירויות גבוהות (כלומר כבישים בינעירוניים) ופחות נהדרת בכבישים עירוניים.

בעיני, יפייפיה מבחוץ ומבפנים, אך רק נסיעת מבחן שלך על הרכב תענה לך על השאלות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

רכשתי C4 1600 SX מודל 2006 מיד ראשונה, במצב מושלם וקילומטרז' נמוך.

ענתה בדיוק לציפיות --- נוחה, בטיחותית, אחיזת כביש טובה, ו.... נוסעת כמו עגלת לוויות....

כלומר, קודם היתה לי פג'ו 205 Forever 1998 1450cc והיא היתה פנתרה אמיתית, אז התחושה עכשיו היא של תסכול ביצועי מסויים. למעט זה --- אחלה מכונית.

פורסם

כלומר, קודם היתה לי פג'ו 205 Forever 1998 1450cc והיא היתה פנתרה אמיתית, אז התחושה עכשיו היא של תסכול ביצועי מסויים. למעט זה --- אחלה מכונית.

אתה בטח מתכוון ל 1360cc וגיר רגיל.

רכשתי C4 1600 SX מודל 2006 מיד ראשונה, במצב מושלם וקילומטרז' נמוך.

ענתה בדיוק לציפיות --- נוחה, בטיחותית, אחיזת כביש טובה, ו.... נוסעת כמו עגלת לוויות....

אתה בטח מתכוון ל 1600 סמ"ק עם גיר אוטומטי ומשקל רב יותר משל 205 שתוכננה לפני 2000 שנה.

(ברוב המקרים מכוניות כאלה עם ק"מ נמוך נוטות לצבור לא מעט ליכלוך עקב איכות דלק נמוכה, מה שמשפיע מאוד על הביצועים. ניקיון למערכת פותר את הבעיות הללו. האוטו אומנם לא חורך אספלט אך נוסע בסדר גמור בקטגוריה שלו ולא ייעצר בעליות של הקטסל :-P ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

C4 כמו ה307 היא לא נוחה כמו שאולי היית מצפה מסיטרואן אבל זה לא בלתי נסבל. פחות מוצלח בתוך העיר.

לגבי השאר היא בטוחה ומאובזרת ביחס למתחרות כבר בגרסאת הליסינג וזה יתרון חשוב שמדובר באבזור בטיחותי.

היא לא מטוס, לא ב1.6 וגם לא כך כך ב2.0 למרות שמנוע ה2.0 יותר גמיש ובשרני.

אמינות שלה בנתיים מפגינה אמינות גבוהה. ומתחילה לשבור את הסטיגמות שיש לאנשים על תוצרת צרפתית.

בגדול משפחתית יפה, מעוצבת ובטוחה.

פורסם

היתה לי את ה1.6 C4. אני חייב לציין שהאוטו נחמד והכול , אבל הביצועים על הפנים. כול פעם שאני מאיץ, אז לוקח לה שנייה או שנייים להתחיל להגיב. וגם כשהיא מאיצה , אז באיזשהוא שלב אני מרגיש, כאילו נגמר לה הכוח להאיץ. אבל חוץ מהביצעים אוטו באמת טוב. אני ממליץ אם אתה הולך על זה על C4 2.0 כי לפי מה שאני הבנתי, הגרסה הזאת יותר טובה.

פורסם

תודה למשתתפים בצער, ותודה על העצה לגבי ניקוי, אלא שלא אמרת באיזו שיטה בדיוק אפשר לנקות לה את הלכלוך שנצבר....

האם יש איזה תוסף ספציפי שמומלץ? האם להכניס אותה חו"ח למוסך לשם כך?

אשר לפג'ו הצדיקה שלי, אכן טעיתי, 1360 גיר ידני, אבל אני עומד על כך שהיתה פנתרה שלא תאומן. את עליות הקסטל למשל (אני ירושלמי) עשיתי ב 150 קמ"ש (ומי שיצטט אגיד אכחיש ואגיד שהגזמתי כמו עם נפח המנוע) בהילוך חמישי. גם צריכת הדלק שלה היתה כמו חשבון הארוחה של דוגמנית-על אנורקטית. למה החלפתי?

1. בטיחות (נולד לנו תינוק...)

2. היתה לה בעיה מכנית, החלה יום אחד להתחמם, וכרגיל במכוניות צרפתיות, מתגלים המכונאים בארץ בערוותם פשוט אין להם מושג. מחליפים עוד ועוד חלקים בלי לדעת מה הם עושים, עד שהם באמת דופקים משהו חשוב במכונה מרוב פירוקים חפוזים והרכבות מרושלות.....

אם כבר הגעתי עד לכאן, הסיטרואן שלי צריכה טיפול וטסט בימים אלה. אני לא מוכן לשים אותה בידי המוסך הראשי בירושלים, או המרכזי בבני-ברק. בשניהם נכוויתי קשות מטיפול מרושל, שירות גרוע, ובנוסף לכל אלה, גם מחיר מופקע עד כדי עלבון.

האם ידוע לכם מכונאי חובב צרפתיות, שיש לו איזה טאצ' וגם אכפתיות, וגם ידע? (כן אני יודע, לא סביר שיש כזה). אני מוכן לשלם מחיר הגון, ואף למעלה מזה תמורת טיפול טוב.

פורסם
מכונית טובה מאוד שתסבול כנראה מירידת ערך קטסטרופלית.

רוני שלום,

אנו רוצים להחליף את ה-206 שנת 2001 של אימי בסיטרואן C4 חדשה.

עניין הירידת ערך חשוב לנו, אשמח אם תפרט מדוע האוטו יסבול מירידת ערך קטסטרופלית.

תודה!

פורסם
רוני שלום,

אנו רוצים להחליף את ה-206 שנת 2001 של אימי בסיטרואן C4 חדשה.

עניין הירידת ערך חשוב לנו, אשמח אם תפרט מדוע האוטו יסבול מירידת ערך קטסטרופלית.

תודה!

כיוון שלוי יצחק אוהב מאוד רכבים צרפתים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...