Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעני כאילו כזה, את הלאנזר לא שמעתי , אבל את הקיקר כן ואני מאוד אוהב אותו ( בתקציב שלו).

ויעני כאילו היית יכול לעשות חיפוש, אני לא יודע לגברי הלאנזר, אבל על הקיקר היית מקבל המון המון דיעות.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני לא מכיר את הלנזר,אבל אני יודע(מניסיון) שהקיקר עושה עבודה טובהיחסית למחיר ובטח ששני קיקרים כאלה יעשו עבודה מצוינת בתנאי שיש לך הגברה מתאימה.ד"א הקיקר עולה 800+-(כולל תיבה) כל סאב.שבוע טוב,יקי.

פורסם
אני לא מכיר את הלנזר,אבל אני יודע(מניסיון) שהקיקר עושה עבודה טובהיחסית למחיר ובטח ששני קיקרים כאלה יעשו עבודה מצוינת בתנאי שיש לך הגברה מתאימה.ד"א הקיקר עולה 800+-(כולל תיבה) כל סאב.שבוע טוב,יקי.

הנה מחיר של אחד 379 שקל בלי תיבה

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=240

אני מתכנן לבנות תיבה

פורסם
800 שקל?! איפה הוצאת את זה! בדקת לפני שסתם כתבת פה?

אמיר

כן בדקתי .

מה לגבי ההשוואה בין 2*Kicker c12 וה- lanzar maxpro 124d 1600 watt ?

פורסם
800 שקל?! איפה הוצאת את זה! בדקת לפני שסתם כתבת פה?

אמיר

הc12 עולה בסביבות ה700-800 עם תיבה מקורית ואחריות לשנה.

פורסם

HAQ הכוונה היתה ליקי לא לך.

תיבה מקורית? במה היא יותר טובה מתיבה שאני בונה ב-100 שקל?

היא שווה את ה400 שקל שהיא עולה?

בקיצור.

המחיר של הסאב הוא 400 שקל, תיבה תעלה לך לבנות לבד בערך 85 -100 שקל.

תהנה.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לי היה גם את הלאנזר וגם את ה C12 ואני יכול להגיד לך בבטחה ששניהם אותו דבר! חוץ מזה שהלאנר הרבה יותר עוצמתי הם מדוייקים באותה מידה!

אני אישית הולך על הזוג! C12 רק בגלל שהם זוג אם זה היה אחד כזה ואחד כזה בלי לחשוב פעמיים לאנזר הסאב הזה טוב מאוד למחירו ולא רואה ממטר את השאר שבאותו מחיר גם את ה C12 שהוא אחלה סאב

פורסם
800 שקל אתה קונה CVR קיקר עם תיבה!

הכל תלוי בהגברה שלו . עם יש לו מגבר שמסוגל לעבוד בהתנגדות של 2 אום ויכול להגביר כראוי CVR, כדאי שישקול גם את ה CVR.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

עכשייו אין לי מגבר אני מתכנן לקנות VIBE426וLanzar או VIBE436וLanzar .

האם מגבר אחד יכול להחזיק מערכת שלמה סט רמקולים אחורי וקומפינינט וסאב או שני סאבים עם קבל, או שאני צריך עוד סתם מגביר עם שתי יציאות לקומפינינט ?

פורסם

אתה צריך מונו לסאבים האלה. או מגבר 2 ערוצים שיספק לך 100 לערוץ או 150 לערוץ, כדי שהסאבים יעבדו טוב. כמובן שיש להתאים בדרישות של הסאב לעבוד ב-1\2\4 אוהם (לא יודע מה ההתנגדות של הקיקר ואם הוא בעל 2 סלילים (לא נראה לי)).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...