Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנסוניק 5401 (מה שיש ב ZAP ) או פיוניר 3950 הדגם של 2007.

הפנסוניק http://zap.co.il/model.asp?model_id=369933

הפיוניר http://zap.co.il/model.asp?model_id=491827

התקציב 800-900 ש"ח.

חשוב לי שיהיו לפחות 2 יציאות למגבר ושיהיו חזקות (מעל 2.5V), שלט, mp3, שהדיסק לא יקפוץ כשיש מכות מהכביש/אבנים (בלי להגזים), זהו בערך.

תודה מראש, דין.

פורסם

חשוב לי שיהיו לפחות 2 יציאות למגבר ושיהיו חזקות (מעל 2.5V), שלט, mp3, שהדיסק לא יקפוץ כשיש מכות מהכביש/אבנים (בלי להגזים), זהו בערך.

תודה מראש, דין.

מבחינת הכל הפנסוניק לוקח. מבחינת קפיצות? נפילה. הפנסוניק קופץ מידיי פעם במהמורות או לא משנה מה, אפילו בדגמים גבוהים יותר (לאחי יש דגם גבוה יותר וזה כבר קרה לו :? ). אם זה לא ממש יזיז לך, לך על הפנסוניק, כי הוא עדיף על הפיוניר מבחינת הכל. רק מה, כולם יגידו פנסוניק וזה נכון, אבל הבנייה של הפנסוניק היא על הפנים האמת, כאילו הפאנל ישבר לך עוד שניה ביד (בצחוק אבל הוא דיי מעפן את האמת), הפלסטיקה לא כמו של הפיוניר שמשקיעים בפאנלים שלהם, ומבחינת זה אין מה להשוות בכלל.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עוד קצת ויש לך את הסוני 7810.

יש לי את הסוני, היה מחובר אצלי גם לזמן קצר ה5401 של פנסוניק. הסוני היה קצת יותר טוב כי האקולייזר שלו יותר טוב.

אבל הפנסוניק באמת נשמע טוב.

ככה שאם אתה יכול למתוח קצת את התקציב יש לך את הסוני. אם לא, הפנסוניק בחירה מעולה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אין לי עוד כסף להוסיף, ואני לא מתכוון להשקיע יותר מזה, אז זה או הפיוניר או הפנסוניק הנ"ל.

חשוב לי מאוד שלא יקפוץ הדיסק, ושלא יתפרק הפאנל... כי אני נוסע הרבה בשטח.

מה לדוגמא יותר טוב בפנסוניק מהפיוניר ? כמה משמעותי העוצמה ביציאות למגבר (לדוגמא 2V לעומת 4V)

תודה.

פורסם
פיוניר .

חדיש יותר. 3 שנות אחריות.

מה לעשות הפנסוניק מכשיר ישן כבר.

דווקא ממך לא ציפיתי לכזאת תגובה :) יש לי את ה5401 כמעט שנה וחצי לא קופץ, הפנל שנפל כבר בחייו לא עושה שום בעיה. עלה בזמנו 1500, גם היום הייתי מוכן לשלם את אותו הסכום, לשיקולך.

בשיפוצים

פורסם

מכשיר ישן אבל טוב מאוד.

אם אין לך מספיק כסף לסוני, לך על הפנסוניק, שמעתי אותו גם אצלי ברכב והוא נחמד מאוד. האקולייזר נחמד( אם כי קצת מעצבן)

הוא לא פרמטרי, הוא מין אקולייזר גרפי מוזר, אבל ניתן להגיע איתו לתוצאות יפות!.

הפיוניר לא ברמה של הפנסוניק מבחינת אפשרויות אקולייזר, חיתוך, ולמען האמת? לא שמעתי את הפיוניר המדובר, אבל מכיוון שהצליל של הפנסוניק באמת טוב. אז אני מאמין שגם לא ברמת הצליל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...