Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב, לכל מי שמעוניין לדעת.

שמו של הפחח הוא אנואר (שעובד ביחד עם אחיו חסן) נמצא בכפר מסחה (ליד אריאל).

אני אישית נוסע אליו כל שבת סתם כך ובלי שום קשר לאוטו מי שרוצה להצטרף מוזמן...

מי שלא מעוניין להכנס לכפר (שטח ישראלי לא פלסטיני) אנואר בדרך כלל יכול לפגוש את מי שמעוניין בצומת אריאל (ככה אני נפגשתי איתו בהתחלה)

שלא תבינו לא נכון אין לי שום דבר נגד אף אחד אבל...

אני ממש לא בעד לתת לבני דודינו פרנסה, למרות שנראה שאיכות כזו ע"י בעל מקצוע משלנו יעלה פי כמה וכמה.

לא יודע מה המחיר של אנואר אבל זה בטח הרבה יותר זול מכל מה שניתן להשיג כאן.

בהצלחה בכל מקרה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממש לא בעד לתת לבני דודינו פרנסה, למרות שנראה שאיכות כזו ע"י בעל מקצוע משלנו יעלה פי כמה וכמה.

בהצלחה בכל מקרה.

שלא תבין לא נכון - זו אחת ההודעות החשוכות והעלובות שקראתי בפורום הזה מעודי.

אני שילמתי לפחח ישראלי בעל שם די הרבה כסף, בעצם, ביחס לעבודה שילמתי לו המון כסף, כדי שיחרבן לי עבודת פחחות על האוטו.

אז תעשה טובה ושמור את הגזענות שלך לעצמך.

בעלי מקצוע שעושים את העבודה שלהם באהבה הם מצרך נדיר, וממש לא משנה איזה ספר הם מחזיקים בארון הקודש שלהם ואין שום ערובה ששום בעל מקצוע יהודי, נוצרי או צ'רקסי, יקר ככל שיהיה יעשה עבודה טובה כתלות ישירה בכמות הכסף שהוא מקבל.

ולבחור עם הלנצ'יה - אשמח לטלפון אם יש, אני צריך מישהו שייתקן את הנזקים שפחח אחר עשה, העבודה על האוטו שלך נראית מעולה ומרשימה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
שלא תבין לא נכון - זו אחת ההודעות החשוכות והעלובות שקראתי בפורום הזה מעודי.

אני שילמתי לפחח ישראלי בעל שם די הרבה כסף, בעצם, ביחס לעבודה שילמתי לו המון כסף, כדי שיחרבן לי עבודת פחחות על האוטו.

אז תעשה טובה ושמור את הגזענות שלך לעצמך.

בעלי מקצוע שעושים את העבודה שלהם באהבה הם מצרך נדיר, וממש לא משנה איזה ספר הם מחזיקים בארון הקודש שלהם ואין שום ערובה ששום בעל מקצוע יהודי, נוצרי או צ'רקסי, יקר ככל שיהיה יעשה עבודה טובה כתלות ישירה בכמות הכסף שהוא מקבל.

ולבחור עם הלנצ'יה - אשמח לטלפון אם יש, אני צריך מישהו שייתקן את הנזקים שפחח אחר עשה, העבודה על האוטו שלך נראית מעולה ומרשימה.

רון.

מסכים עם כל מילה

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אני מסכים עם הנסיך,אין מקום להערות כאלה במקום כזה או בכלל,ועבודה על הרכב והרכב בכלל נראה מדהים,לא נראה לי שמישהו אחר בכלל היה לוקח על עצמו פרוייקט מורכב כזה,ח"ח לבעל המקצוע!עבודה נפלאה!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

אני חייב לכם ("זקני" פורום האספנות)תודה ענקית מסיבה מסויימת.

הפרוייקט הזה גוזל ממני המון, מבחינה כלכלית בעיקר, מכיוון שאני בחור די צעיר (25) עם עבודה די רגילה (אחראי מעבדת מנועים) היו לי כמה וכמה ימים שממש התייאשתי והצעתי את הפרוייקט למכירה כי לא תכננתי להגי לרמת השקעה כזו (עבר כבר את 30K השקלים) למרות שאני מעדיף שלא לפרסם את המחיר שאנואר לקח לי על שיפוץ הרכב (בדיחה, אבל הוא ביקש שלא אומר) הפחחות זה החלק הזול במשוואה יש כל כך הרבה השקעה מסביב שזה לא קל בכלל.

אז התודה היא בגלל התמיכה שלכם וגם בגלל האהבה שלכם למכוניות שגורמת לי קנאה כל פעם שאני מגיע למפגש ביום שישי (כרגע על אופנוע), גם אני רוצה להחנות לידכם... בטח ובטח נציגה ממשפחת לנצ'יה שאין לה ייצוג אצלכם ב-5.

ותודה זמנית גם לאנואר, שלמרות שאין סיכוי שהוא אי פעם יקרא את זה (לא יודע לקרוא עברית או אנגלית ובכלל אין לו מחשב) שמעניק סבלנות (וסובלנות!) ושעושה דברים שמעבר לעבר לשיפוץ הרכב (שיפוץ ג'אנטים,צביעת דשבורד,שיפוץ כל הניקלים של הרכב כי אין להשיג, הסירוב להדביק את חלונות הצד ולייצר להם מסגרת תואמת לחלוטין את המקורית, וכו')

וב 100% אני יודע שאין לו רווח מהשיפוץ. אז לבחור שמעדיף ישראלים, נכון גם אני לא הכי אוהב את בני-דודנו אבל אדם כזה וגם כמה אחרים מאותו כפר גורם לך להבין שהם בסך הכל בני אדם שמחפשים פרנסה ועושים את זה באהבה, אם תשמע סיפורים שהוא מספר על המוסלמים הקיצוניים ומעלליהם כלפי שאר האנשים אתה כבר תבין את כל הסכסוך לבד.

ובשביל הרקורד, אני ימני מאוד בדעותיי.

בואו לא נהפוך את השרשור לפוליטי מעבר לזה. תודה והמשך יום נעים.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אני אפרסם את המספר של הפחח מכיוון שיש דרישה לכך (יותר מידי ה"פ...)

אנואר 052-2496761

הוא לא כזה זול כמו שאתם (אולי?) חושבים... אבל שווה כל שקל.

פורסם

בהצלחה בכל מקרה.

לכל המתלהמים למיניהם.

באמת אין מקום להפוך את הפורום למקום פוליטי.

מי שלא הבין את מה שכתבתי אז הנה תרגום לקשי הבנה.

אני לא הייתי מחפש פחח מחוץ לתחומנו כי אני לא בעד, עם רקורד כזה והמלצות כאלו יישר כוח לאנואר.

אין כאן שום קטע של גזענות, אני אוהב כל אדם ואדם באשר הוא, מה שכן לא הייתי נכנס לטריטוריה של אויבים גם לא בגלל מחיר וגם בשל העובדה שבפעם האחרונה שעשיתי זאת (לפני הרבה שנים) החלפתי מנוע ב 305 מודל 79 ומסתבר שה"חבר" שיכפל לו מפתח של האוטו ושבוע אח"כ האוטו נעלם כלא היה...

וזה עוד לפני שנכנסנו לפוליטיקה בכלל.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
אני אפרסם את המספר של הפחח מכיוון שיש דרישה לכך (יותר מידי ה"פ...)

אנואר 052-2496761

הוא לא כזה זול כמו שאתם (אולי?) חושבים... אבל שווה כל שקל.

חבר אני יושב עכשו מול המחשב וראה את התמונות של העבודה

ואתה תצחק אני פשוט בוכה ...

כי בחיים לא נראה כזואתי עבודה בארץ !

בגלל הרבה מאוד אנשים שלא אוהבים את זה ...

ממה שאני יכול להבטיח לעצמי עם אני יצתרך פחח אני ילך לשטחים לכאלה אנשים ! אני מצטער עם זה גזענות אני מעדיף לפרנס ערבי ולקבל עבודה כזואתי ולא כמו שמישהו אמר שאתה מכניס תרכב למוסך ועושים לך טובה שעושים לך בכלל פחוחות בסוף זה נראה כמו הפרצוף או הת**ת של המנהל מוסך

אני ממש מקנא בך ... עשו לך עבודה סוף הדרך :twisted:

פורסם
לכל המתלהמים למיניהם.

אני לא הייתי מחפש פחח מחוץ לתחומנו כי אני לא בעד, עם רקורד כזה והמלצות כאלו יישר כוח לאנואר.

אין כאן שום קטע של גזענות, אני אוהב כל אדם ואדם באשר הוא, מה שכן לא הייתי נכנס לטריטוריה של אויבים גם לא בגלל מחיר וגם בשל העובדה שבפעם האחרונה שעשיתי זאת (לפני הרבה שנים) החלפתי מנוע ב 305 מודל 79 ומסתבר שה"חבר" שיכפל לו מפתח של האוטו ושבוע אח"כ האוטו נעלם כלא היה...

אז תלך לפחח שקוראים לו יוסי או משה מהרצליה או מנתניה , שלם לו פי 4 ויותר כדי שאחמד ומוחמד יעבדו לך על האוטו.

העיקר שתהיה מרוצה.

אגב, הפחח שעובד על הרכב המדובר הוא נמצא בשטח ישראלי ולא "מחוץ לתחומנו", ובטח שלא ב"טריטוריה של אוייבים".

אגב, אני מכיר מישהו שגנבו לו את הרכב בדיוק באותה צורה עם המפתח, וזה היה בטיפול במוסך ברעננה, אז..

under construction..

פורסם
לכל המתלהמים למיניהם.

אני מבין אותך, ולמען ההגינות אומר שבהתחלה אני כן חיפשתי עבודה "ערבית" וזולה ואז חבר טוב (פיני) הרעיף שבחים על אנואר ועל העבודה הבלתי אפשרית שהוא עשה לו בבטה ושלח אותי ישר אליו, לא עשיתי סקר שוק אפילו (חוץ מפחח ישראלי חבר טוב שעשה לי טובה ורק הסכים להסתכל על האוטו וסירב בנימוס) ודי התבאסתי מהעובדה שהוא ערבי אבל מכאן ואילך דעותי השתנו עקב המפגש הזה.

נ.ב, הייתם צריכים לראות את הרכב הפרטי הקודם של אנואר, סובארו לאונה 83' עם חזית של סובארו טנדר

וגג קומפלט של A4(!) משהו ממש הזוי.

ועוד רעיון שהוא העלה (ערבי או לא?) להרכיב לבטה גג של פז'ו 206CC שהוא לקח ממנה את מכסה התדלוק... "אל תדאג זה יהיה כמו אורגינל" :lol:

פורסם

הפחחות נראית מדהימה, ממש אומנות. הלוואי והיו עוד פחחים שעובדים בצורה כזאת.

תמשיך לעדכן אותנו, אני לפחות סקרן מאוד לראות לאן הפרויקט הזה ממשיך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...