Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

פרסמתי את השאלה בפורום אודיו ולא קיבלתי תשובה מלאה אז אנסה כאן.

כולכם בטח מכירים את תופעת ההפרעות לסאונד שגורמים מכשירים סלולרים במערכות שמע שונות עם דגש על מכשירים של חברת אורנג'.

בשנתיים האחרונות, מאז שיש לי מכשיר סלולרי של חברת אורנג' + דיבורית קבועה המותקנת ברכב, כל פעם שנכנסת שיחה או הודעה (ולפעמים סתם ככה) אני שומע הפרעות אופייניות לסלולרי במערכת הסאונד של הרכב (מקורית של סאאב) שנעלמות לאחר כמה שניות ולפעמים חוזרות.

מישהו מכיר את התופעה בכלל או בפרט במערכת של סאאב? (נראה לי חברת CLARION)

יש לי גישה לדיבורית, מה צריך לבדוק שמחובר כראוי? (בפורום אודיו מישהו אמר שחיבורים מחוברים לרדיו דיסק במקום לפיוזים)

מדובר בסאאב 9000 גריפין מודל 96, המכשיר הוא נוקיה 6100.

תודה

מוטי

פורסם

מה המרחק בין הדיבורית לרדיו/ מערכת ?

לדעתי הרחקה פיזית בין המערכות תקטין או תמנע את התופע - כלומר התקנת הדיבורית במיקום מרוחק יותר מהמערכת

האם לדיבורית יש אנטנה חיצונית בחלון הרכב?

ערן בלגאן - נהג ליסינג מדופלם :roll:

פורסם

התופעה קיימת גם במירס וגם באורנג'.

הדבר היעיל ביותר הוא להחליף לפלא-פון :-) מעבר לזה לא נראה לי שיש מה לעשות.

פורסם

גם פלאפון עומדת לעבור בשנה שנתיים הקרובות ל UMTS , כך שגם הניידים שלה יעשו הפרעות כנראה

ערן בלגאן - נהג ליסינג מדופלם :roll:

פורסם

המרחק בין הדיבורית למגבר אכן קצר מאוד, יכול להיות שזה קשור לבעיה בחווט של הדיבורית לרכב?

ויש אנטנה חיצונית

פורסם
גם פלאפון עומדת לעבור בשנה שנתיים הקרובות ל UMTS , כך שגם הניידים שלה יעשו הפרעות כנראה

אתה בטוח? פלאפון לא עובדים ב-CDMA2000 בדור שלישי? מה אתה רוצה להגיד לי שהם יחליפו את כל התשתית שלהם?

לפותח השרשור, לדעתי שום דבר שתעשה לא יעזור. אתה יכול להכניס את המכשיר לכלוב פארדיי :-)

פורסם

הרעשים נובעים מכך שהמשדר של מכשיר GSM מופעל וכבה 217 פעמים בשניה, וזה תדר ההפרעה שאתה שומע.

מכשירי CDMA פועלים בשיטה אחרת, ולכן אינם גורמים לאותו הרעש האופייני. כך גם מכשירי דור 3, שגם הטכנולוגיה שלהם מבוססת CDMA.

הרעשים נובעים מכך שהכבלים של מערכת הקול (וגם היא עצמה) פועלים כאנטנה שקולטת את ההפרעות הללו. צריך להרחיק ככל האפשר את הכבלים של מערכת הקול מהדיבורית ומהכבלים שמזינים אותה, וגם מהטלפון. פתרון מוחלט כנראה לא יהיה. אם הדיבורית ו\או האנטנה לא תקינות, הטלפון יפעל תמיד בהספק מקסימלי וייצר יותר רעש.

פורסם
התופעה קיימת גם במירס וגם באורנג'.

הדבר היעיל ביותר הוא להחליף לפלא-פון :-) מעבר לזה לא נראה לי שיש מה לעשות.

בהחלט לא הייתי ממליץ להצטרף לרשת פלאפון למי שכבר מחזיק באורנ' או כל חברה אחרת!

זה פשוט רמה אחרת ולא מגיעה לרמה של אורנג' או כל רשת אחרת שקיימת בארץ.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...