Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ל- C5. ספציפית Kleber Dynaxer HP2 ו Michelin Pilot Primacy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחרי צמיגים לסיטרואן C5 (מידות 195/65R15 קוד מהירות H) אני שומע מגוון סיפורים קורעי לב מבעלי צמיגיות. אם צמיג נמצא אצלם במלאי, אז "זה הצמיג המקורי של האוטו שלך, הכי טוב שיש, כל השאר זבל", ואם הצמיג שאני מבקש לא במלאי, אז זה "חרא של צמיג, חבל על הכסף שלך, סתם מחזיקים פה בארץ ממישלין\פירלי\מחק את המיותר".

בינתיים התכנסתי לכיוונם של ארבעה צמיגים:

Kumho Ecsta KH11 - לא מצליח למצוא אותם בשום צמיגיה. יש KH18 - תודה אבל לא תודה.

Pirelli P6000 - יש במעט מאוד מקומות, בדרך כלל קוד מהירות T (ולא H). אלה שמחזיקים אותם, לא יודעים לאזן אותם על C5 (שזה, מסתבר, סרט בפני עצמו).

Michelin Pilot Premacy - יקר, הכי זול שמצאתי זה 590 ₪ ליחידה. רוב המקומות שטוענים שיש להם את הצמיגים האלה נשברים אחרי חקירה קצרה ומודים שבעצם יש להם Michelin Energy (שזה משהו אחר לגמרי).

Bridgstone ER30 - לא מצאתי בשום מקום.

עכשיו הציעו לי Kleber Dynaxer HP2. האם למישהו היכרות אישית או לינק למבחן שבוצע להם בחו"ל ?

הדרישות מהצמיגים הן רכות, שקט והתנגדות טובה לציפה (בעיקר נסיעות מהירות בכביש 6).

פורסם

לי יש את הקלבר כבר כחודש-חודש וחצי והם לא רעים בכלל:

מספקים שקט יחסי לצמיגי "כל השנה", רכות ממוצעת, אבל הכי חשוב (לפחות מבחינתי..) הוא שאחיזת הכביש שלהם ברטוב מצויינת. לאחר התאונה שעברתי קצת לפני שהחלפתי את הצמיגים היה לי פחד מסויים מהחלקה ברטוב שנעלם לאיטו בעזרת הצמיגים האלה, החלק האחורי שעליו מורכבים הצמיגים פשוט נדבק לכביש.

בריאות לכולם!

פורסם

מי שאומר לך שאין לו את הצמיג שהוא מבקש מנסה לעשות עליך כסף בזה שהוא מנסה למכור לך מה שיש לו.

כמעט כל פנצ'ריה הכי קטנה יכולה להזמין איזה צמיג שאתה מבקש(כמובן עם הוא עובד עם אותו יבואן של הצמיגים) .

כל השאר בולשיט. מה גם שהמידה שלך היא לא מידה מיוחדת היא די סטנדרטית. תגש לאחת מהפנצ'ריות ותעמוד על זה שאתה רוצה את הצמיד הנ"ל ואתה לא מתפשר על משהו אחר .

בן

Got To love It

פורסם

מחזק את הבחור מעלי.

על הרכב שלי מורכבים קלבר כ 5 חודשים בערך.

אחיזה מאוד טובה על יבש ורטוב.

התמורה שהם נותנים ביחס למחיר,ואני מדגיש ביחס למחיר,לדעתי,משאירה את שאר הצמיגים מאחור.

אלא אם כן אתה מחפש משהו לסיבובים ב 140.....8)

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

ארנון, בנוסף לקלבר - תברר לגבי ה-Yokohama C-Drive.

אוחזים ושקטים מאוד - ממליץ :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כמו אוראל, גם אני ממליץ על C-DRIVE של YOKOHAMA.

יש לי אותם בפאסאט באותה המידה בדיוק ומניסיון של מס' חודשים, צמיג מעולה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

זו C5 PACK?

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לא יודע איך הקלבר אבל היה לי נסיון לא רע בכלל עם גודייר אקסלנס במידה 195.60.15

המחיר היה בערך 1800 לרביעיה בת חודשיים, ז"א 450 ש"ח לצמיג כולל התקנה ואיזון. ד"א שמתי לב שהם הגיעו גם לאוטודיפו אבל במחירים גבוהים יותר.

פורסם

Michelin Pilot Premacy - יקר, הכי זול שמצאתי זה 590 ₪ ליחידה. רוב המקומות שטוענים שיש להם את הצמיגים האלה נשברים אחרי חקירה קצרה ומודים שבעצם יש להם Michelin Energy (שזה משהו אחר לגמרי).

נסעתי עם MICHELIN Pilot Primacy במידה שאתה מציין בסאאב שלי במשך 128,000 (מאה עשרים ושמונה אלף) ק"מ !!! זהו הצמיג הטוב ביותר שהיה לי מעולם, אבל כמה דברים:

לא נתקלתי בו בדרגת מהירות H בשום מקום בארץ ובאירופה, אלא רק ב V או ב W.

אין יבוא של מישלין מאז דצמבר, עת "אשר" איבד את הזיכיון, והיבואן החדש, "קו גול" עדיין בהתארגנות לחדש את היבוא.

גם כאשר היה ניתן להשיג, המחיר לצמיג בודד במידה זו בדרגה V היה כ 900 ש"ח במקרה והיו לך קשרים מופלאים עם הצמיגאי, ואם לא אז המחיר היה בערך אלף ש"ח

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אתר חברת מישלין קובע בנחרצות שהצמיג זמין במידה זו בקודי מהירות H ו V.

בדקתי היום בקוגול - אין Pilot Primacy במלאי, וכרגע גם אין בדרך לארץ.

המחירון שלהם דווקא הרבה יותר סביר מבעבר - ה primacy מתומחר בפנצ'ריות כמעט כמו Energy E3A - סביבות 450 ש"ח לקוד H ו 600 ש"ח ל V (מחירי טרום מיקוח למידה 195/65R15).

פורסם
אכן כך.

אם כך, אכן מדובר בג'אנט מאוד בעייתי לאיזון בשל העדר חור במרכזו. רוב הפנצ'ריות לא מסוגלות לאזנו כלל, או מחזיקות ציוד שהינו קומבינה ברמה זו אחרת.

דווקא למקום שלא מצטיין במקצועיות בד"כ יש מתקן יעודי ומקצועי לאזנם, ואני מדבר על אנטון המפורסם. מן הסתם המחירים אצלו טובים, אם לא הכי טובים, והוא עובד עם כל היבואנים. לגבי דגם איני יכול לעזור, מכיוון שהג'אנטים הללו נועלים אצלי חתך 55.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...