Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשארתי ללא רצועת איבזרים, שכוללת את הנעת הפולי של האלטרנטור.

פירקתי את המצבר (72A, דנדש) והשארתי לטעינה של 3-4 שעות (הוא לא היה ריק לגמרי, אבל לא הספיק להנעה ע"י סוייץ).

אני עוד שעה-שעתיים צריך לנסוע לעבודה, נסיעה של 7 דקות כל כיוון. שאגיע לעבודה, אנתק את המצבר כדי לשמור עליו מספיק טעון.

אם אני אצליח להגיע לעבודה בשלום?:-D

מה לא עושים כדי להימנע בנסיעה באוטובוסים או מוניות:?.

תודה!

אביחי

פורסם

האם הרצועה מניעה עוד אביזרים ? במידה ולא אזי אתה תגיע לעבודה.

מומלץ לכבות את כול האביזרים הלא נחוצים.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי, תצליח להגיע לעבודה. אם הגיר ידני, כדאי לחנות בירידה ולהניע בגמר העבודה בדירדור, כדי לחסוך זרם לחזרה.

בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מרק- הרצועה מניעה גם את משאבת הגה-כוח, ואת המדחס של המזגן. אלו לא נחוצים לשם שינוע הרכב.

דוד, זה בדיוק מה שחשבתי, להניע בדירדור (כן, הרכב ידני) ע"מ לחסוך חשמל.

מקווה שלא אחזור כדי לקלל את ההחלטה לנסוע :).

עד אז- תודה!

אביחי

פורסם
מה לא עושים כדי להימנע בנסיעה באוטובוסים או מוניות:???:....
מקווה שלא אחזור כדי לקלל את ההחלטה לנסוע :).
אתה קצת נסחף לדעתי...

בכל מקרה - נסיעה בהילוך גבוה ככל האפשר = פחות ניצוצות למצתים = טווח נסיעה יותר גדול.

כדאי לשקול גם העברה לניוטראל בירידות.

פורסם

למי ששאל ולמי ששואל, מדובר כנראה על ZX 94 !

ולאביחי קבל המלצה חמה, ביום סגריר זה, סע באוטובוס או במונית, נסיעה של 20 דקות גם במצבר חדש ומלא ללא טעינה,

עם אורות דרך, תתקע אותך בדרך לעבודה, ותקלל את הרגע שהחלטת להמר ולעשות זאת, המצבר יתרוקן והמנוע יזייף ויתכבה, בגלל מתח הצתה נמוך.

ראה אזהרה זאת כהמלצה חמה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לצערי הספקתי לקרוא את תגובתו של צביקה אחרי שנתקעתי בגשם, וחיכיתי 40 דקות לגרר. (אפודים זוהרים זה רעיון גאוני :idea: )

היה 5 דקות של אושר, ההגה לא היה מתוגבר, והטורים פשוט רצו למעלה.

אבל רק 5 דקות. המנוע התחיל לקרטע כמו משוגע, ואני :roll:. הייתי בקטע כביש חד סיטרי ובעל נתיב אחד בלבד, מאוד בעייתי,

אמרתי לעצמי שלא עוצרים כאן, והחלתי להבאיץ כמה שאפשר, וברגע שההצתה התחילה לשבוק חיים, לחצתי מידית קלאץ',

וניסיתי להניע קצת - כלום. לא לקחתי צ'אנסים, ללחצתי על הקלאץ' עד שהרכב הגיע למהירות 0 קמ"ש.

ומפה הכל הסיטוריה.

מה שמוזר לי, שמישהו אדיב עצר לעזור לי, איחדנו מצברים, הרכב שלי לא הניע בכלל.

מה ההסבר לזה?

אביחי

פורסם

הייתה פעם, באיזה טיול ג'יפים שיצאנו כמה חברה אחד ה"חברים" בפאג'רו נתקע עם אלטרנטור תקול. מה שקרה הוא שבכל כמה זמן נעצרה השיירה, הוחלף המצבר הריק מהפאג'רו במלא מהפאג'רו השני וככה נסעו עוד 20 דקות בערך וחוזר חלילה. כשאחד נטען ברכב אחד השני מתרוקן ברכב התקול. ככה יצאנו עד ערד.

היה משעשע.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

יום אחד חזרה מהבסיס שלי (כ 20 דקות לפני הבית) נקרעה הרצועת האלטרנטור. (לפי מנורה שנדלקה)

אני לא הרגשתי. חוץ מהמנורה המוזרה.

הגעתי הביתה. חניתי. יצאתי לסידורים. וחזרתי. והתחלתי לנסוע לבילוי.

פתאום מת הרכב! (נסעתי כ שעה! על המצבר)

עצרתי רכב. חיברתי כבלים. 10 דקות הוא עמד לידי והטעין אותי.

נסעתי לבילוי. ובדרך חזרה. חבר הטעין אותי. והגעתי לבית. (כ 15 דקות נסיעה כל כיוון).

למחרה שוב. הטענתי מהרכב של אבא. ונסעתי למוסך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...