Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע 2 במחיר 1

Chenk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי יותר מידי דיבורים להלן 2 התמונות (לא היתה עלי המצלמה רק הפלאפון) . . .

10030715561resizeay0.jpg

10030715591resizela1.jpg

יצא לי לדבר לכמה שניות עם הבעלים . . .

דבר הזוי לחלוטין !

צד אחד אוטומטי צד שני הילוכים !

אממממ (הדבר הזה נוסע - לא חוקי לכביש אבל נוסע) smiley36.gif

תחשבו על זה שאחד יושב צד אחד ומישהו בצד שני ו....smiley9.gif

ננסה לארגן תמונות יותר איכותיות בזמן הקרוב גם מבפנים !

חן

פורסם

יפה שגם זה ניראה מאוד חלק ומקצועי.

מזכיר לי את הפרק האחרון בעונה האחרונה של טופ גיר. דרשו מהם לבנות לימוזינה.

היתה שם פיאט פנדה ישנה באורך כל כך ארוך שהיא לא עברה טסט בבריטניה.

היתה גם MG עם מנוע מרכזי וגג ניפתח שהפכה ללימוזינה.

והרעיו האחרון שהיה אלפא שחוברה יחד עם סאאב כמו שחובר כאן. מה שנחמד שהיא תימרנה לא רע, כמובן בעזרת עזרה מהמושב האחורי (איזה מהם? :lol:)

פורסם

נסיעה ברוורס לא יכולה להיות קלה יותר מפה.

וגם יכול להחליט אם הוא רוצה הנעה קידמית או אחורית.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

גועל נפש :evil::x:mm_mad::snipersmi:bad-word::mad2:

למה לעזאזל עשו את זה? חשבתי שהאופנה של הריסת מכוניות ללא כל היגיון לא הגיעה לארץ, אבל אני רואה שהיא כן הגיעה, אלא אם כן, ואני מאוד מקווה, שזה פוטושופ.

אני מאחל להם מכל הלב שיעצור אותם איזה שוטר קפדן במיוחד וידפוק להם את הקנס של החיים שלהם :evil:.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה לעזאזל עשו את זה? חשבתי שהאופנה של הריסת מכוניות ללא כל היגיון לא הגיעה לארץ, אבל אני רואה שהיא כן הגיעה, אלא אם כן, ואני מאוד מקווה, שזה פוטושופ.

אני מאחל להם מכל הלב שיעצור אותם איזה שוטר קפדן במיוחד וידפוק להם את הקנס של החיים שלהם :evil:.

כן ממש כואב הלב על הגאלאנט(/ים) המדהימה(/ות) שנהרסה(/ו) :?

לדעתי התוצאה הרבה יותר מעניינת מהמקור 8)

פורסם
מזכיר את הרכב ה"קומבינה" מהסרט "קומפוט נעליים" אם מישהו ראה :)

בדיוק רציתי לכתוב את זה, אבל הקדמת:wink:

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

ראיתי את הרכב הזה בקיבוץ יד מרדכי, קיים כבר הרבה שנים, במצב נסיעה אבל לא לשימוש יומיומי,

רואים על הרכב מין פרסומת של מוסך כלשהו.

העבודה מדהימה, ממש חלקה ומקצועית.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אכן כתבו על הרכב הזה ב"אוטו" לפני כמה שנים והוא אכן נבנה במוסך פחחות ומשמש פירסום למוסך.

לכל מי שדואג למכוניות שנהרסו, מדובר בשני גלאנטים, שהושבתו בתאונות מאחור והורדו מהכביש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...