Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום.

בירשותי מחשב:

processor: intel pentium D 2.6Ghz

Motherboard: MSI (לא זוכר את הדגם - הוא אם RADEON מובנה עם זיכרון 128M)

Memory: 512M x2

Videocard: Radeon X800 GTO 256Mb

1. בזמן האחרון אני רואה צבעים כאיליו יש לי רק 256 צבעים - זאת אומרת שאיפה יש צבעים משתנים כמו אור וצל אז יש פסים מכוערים כאלא.

זה לא הדרייברים כי בדקתי בשני ווינדוסים (XP) שאצלי במחשב וזה גם לא הכרטיס מסך כי החלפתי לכרטיס המובנה על הלוח אם והיה אותו הדבר ואפילו יותר גרוע (היו קפיצות של מסך ועוד כמה תופעות).

2. לאחר שבדקתי לפי תונת הבדיקה של מייקרוסופט המחשב שלי כשיר לוויסטה אבל היא עושה לי בעיות, זאת אומרת שהיא רצה חלק (ולפי השעון בווינדוס אני לא מגיע אפילו ל 70%) ואז פיתאום ניתקעת לאיזה 5-10 דקות וממשיכה הלאה (ואני מדבר על פעולות נורא פשוטות כמו סגירת חלון או לחיצה על בר הכתובות כדי לירשום אתר)

לסיכום: לפי דעתי יש קשר בין שני הבעיות וגם לפי דעתי הבעיה היא בלוח אם אבל אני לא יכול ליבדוק את זה כי אין לי לוח אם נוסף.

בבקשה תעזרו לי :| .

תודה מראש יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

עם כל הרצון והיכולת שלך לעבור לWIN חדש ומשודרג ונוח ויפה אתה סתם מבזבז ומעיק על המערכת , המערכת שלך אומנם מתאימה לויסטה אך כנראה עובדת בצורה איטית ומעיקה. תחזור ל-XP והמערכת תעבוד כמו שצריך ובמהירות.

פורסם

קודם כל לפי דעתי הבעיה היא לא שאני מעמיס על המחשב אלא משהוא אחר

ואם כבר אתה מזכיר אז ישנה בעיה שעוד לא חקרתי לעומק (לכן לא רשמתי אותה) והיא דווקה ב XP עם תוכנת קיובייס שגם היא התחילה לעבוד יותר לאט (ואני לא מדבר על עיבוד צליל שאותו עושה הקרטיס קול שלי ובקטע הזה עובד חלק לגמרי) אלא על פעולות כמו פליי, העתק/הדבק וכו'.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

הדריברים של הכרטיס מסך הם האחרונים שיצאו? הורדת חדשים מהאתר של ATI/NVIDIA?

לפני ששידרגת לויסטה לא היו לך בעיות?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

הקירור בסדר, ואף ניקיתי אותו ליפני שבוע.

כמו כן, ניסיתי גם את הדרייברים מהאתר וגם מהדיסק - ועדיין לא עובד לי :cry:

והויסטה הותקן כבר בעבר ועשה את אותם הביות, חשבתי שהבעיה היא בכרטיס מסך (שהוא חלש מידי) ואחרי שהתקנתי את הכרטיס החדש התקנתי שוב לניסיון - אבל הבעיה נשארה.

הבעיה עם הצבעים דיי חדשה, והיא הופיעה לי כחודש לאחר שכבר מחקתי את וויסטה.

פורסם

הזיכרון ניבדק, והוחלף לאחר אבל אותו כבר בדקתי אחרי שהסרתי את הוויסטה (ניבדק בעזרת תוכנת הקיובייס).

אבל זאת לא הבעיה העיקרית שלי - הבעיה שהכי מפריעה זה לא הוויסטה אלא הצבעים במחשב!

• תוכן חדש...