Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי פ'יגו 205 GR שנת 94 (מנוע 1.4) ובזמן האחרון הנהיגה ברכב נהפכת לסבל מדי פעם.

אין לי מושג אם זה בגלל מזג האוויר הקר או לא (למרות שזה מדי פעם קורה ומדי פעם לא, אז אי אפשר לדעת)..

אז לבעיה עצמה, בזמן הנהיגה עם הלחיצה על הגז האוטו נזרק קדימה בקפיצה קטנה. גם כאשר הלחיצה היא אחידה ולא תאוצה האוטו זורק את עצמו קלות (כמו הרגשה של פימפום מוזר מאוד).

כמו כן בעמידה במקום כאשר המנוע בהילוך סרק האוטו רועד יותר מתמיד עד אשר אני נותן לו טיפונת גז ואז הוא מתייצב, למשך הזמן שאני נותן גז כמובן.

בהתחלה חשבתי שאולי אלה הטורים שלא טובים וצריך לסדר את זה במחשב של האוטו, אך הבעיה עם הזריקות של האוטו מחשידה כאילו יש בעיה בהזרקת הדלק.. מכיוון שאינני מכונאי או מבין גדול אני מעדיף לא לנסות שום דבר בלי עצתכם.

כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.

פורסם

94 אם אני לא טועה זה קרבורטור.

הייכן אתה ממלא דלק.

אם זה במקום קבוע, שנה תחנת דלק .

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

94 היתה הזרקה. אבל מה קוד המנוע ברישיון? KDY? KDX?

תתחיל בקריאת השרשור הזה.

התקלה שאתה מתאר - גמגומים בהאצה, ובמיוחד בהאצה קרה, אופינית לבעיה בחישן מצב מצערת TPS. חישן שהוא מקור להרבה כאב ראש ב205.

הסל"ד המרקד בסרק בדרך כלל אופיני לגניבות וואקום מהמערכת.

אני אישית לא ממליץ להחליף ולשחק עם המערכת ללא בדיקה של בעל מקצוע טוב בתחום ההזרקות והדיאגנוסטיקה. מה גם שכל דיאגנוסטיקה שיתנו לך דרך הרשת תיהיה בגדר השערה בלבד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב הוא הזרקה

צביקה, איך מטפלים בחישן מצב המצערת TPS?? או למי אלי לפנות?

בקשר לסל"ד, נראה לי שעדיף לא לדעת בזה בכלל.

תודה.

דרך אגב דגם מנוע KDX

• תוכן חדש...