Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שעדיף חדש, אבל אין מניעה ברכישה של יד שניה.

לגבי טיב המגבר ומצבו= רק מעבדה תוכל לאמר לך את הדיאגנוזה המלאה, אגב, בדיקת מעבדה היא +-80 ש"ח שזה יוצא מאוד משתלם להכניס מגבר לבדיקה לפני שקונים אותו אם מדובר על מגבר יקר סביב ה2000 ש"ח או כל אחד וכיסו העמוק שלו.

אם אתה קונה מאדם שיודע מה הוא עושה ובעל מספיק ידע שיהיה אפשר לסמוך עליו , אז אתה יכול להיות יותר רגוע.

אם זה מישהו שאין לו מושג ולו הקלוש בקלושים?, אני הייתי בורח כמו מאש ממגבר כזה.

ניר,

under construction..

פורסם

מומלץ בחום (לאחר בדיקה, כמובן). גם את מגבר וגם את כל שאר. ההבדל במחירים הוא עצום. עדיף לקנות מחבר פורום מוכר, ויש מבחר יפה של מגברים בלוח האתר. אני קניתי את כל הציוד שלי משומש, התוצאה היא אותה תוצאה, מה שכן, חסכתי מאות שקלים, וגם אם אחליט למכור ולשדרג - אמכור במחיר שבו קניתי, בלי שאני מפסיד כסף. אם לא אכפת לך מהקטע הזה של לפתוח את האריזה (שיש בזה תענוג מסויים, ללא ספק) - מדובר בניהול תקציב הרבה יותר מחושב ומשתלם.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

מומלץ? מגברים כעיקרון וקבלים למיניהם. לא ממש מומלץ לטעמי זה רדיו דיסקים ורמקולים. למגבר הזמן בלאי שלו יותר ארוך מאשר של רדיו דיסק ושל רמקול. נכון, חלק יבקרו אותי עכשיו ויגידו שמה שאמרתי לא מדוייק כי אם שומרים על הרמקולים היטב אז זה כן שווה וכו', אבל אני אמרתי בכלליות.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מצטרף להמלצה את רוב המערכת שלי קניתי מאנשים שפירסמו באתר והייתי מרוצה מאוד.

לפעמיים המחיר היה חצי מהמחיר של מוצר חדש מה גם שחלק מהמוצרים עדיין היו באחריות ככה שבכלל הייתי עם ראש שקט. אני ממליץ לך בחום לבדוק את האפשרות של חלקים יד שניה אך בנוסף לכול על תשכח לבדוק היטב את טיב החלקים.

תעשה חיפושון קטן בפורום בעבר פירסמו פה דברים שרצוי לבדוק כאשר קונים דברים משומשים

פורסם

אתמול חבר שלי קנה מערכת מי שומכר, קיבל אותה חדשה בלי שריטות בלי כלום בחצי מחיר ...מה רע.?

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

כמו שאמרתי עדיף מגברים ואולי אולי גם רדיו דיסקים, דברים שהבלאי שלהם ארוך יותר מרמקולים.

ומושו, למה המגברים לא עובדים? אהה סמיון עדיין עובד על האוטו? לוקח לו יותר זמן להרכיב מערכת מאשר לי. מוזר :shock:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה זמן באמת לוקחת ההתקנה שלך מושו?

אגב אני קניתי כמה מגברים משומשים, לא הייתה בעיה אפילו לא באחד

החלפתי עם מישהו סאב, שום בעיה

מכרתי רמקולים, לא שמעתי תלונות

פורסם

המערכת כבר מותקנת, בעקרון. אחרי יומיים המגברים והסאב היו מוכנים. אבל הפודים... אחחח הפודים. כל פעם שמישהו מפליץ לידם שמעון פשוט ח-י-י-ב לצבוע מחדש. מה שלוקח עוד יום. ועוד יום ועוד יום ועוד יום. הם מוכנים עכשיו, אבל נכנסתי אתמול בעץ, אז הם ייאלצו לחכות.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

האמת שגם לי לא הייתה בעיה (טפו טפו טפו בלי עין), לא במגברים שקנינו (אני ואחי) יד שניה, ולא ברדיו דיסק שלי.

למושו אני מחכה לתמונות כבר י'מציק! :wink: סתם בצחוק.

אתה בא למפגש בשבת?

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נכנסת בעץ?

גאוני!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...