Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הח' מנוע במאזדה 323


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה יש לי מזדה 323F שנת 92 מנוע 1600 יש למישהו מושג

אם מנוע של מזדה 323F הצורה החדשה מהשנים 96 יתאים לי לרכב

או כל מנוע אחר יותר חזק כמובן אשמח לתשובות מפורטות תודה רבה

:-Pמכוניות זה כמו אישה שמרו עליה ואל תתנו לכל אחד לפתוח אותה:wink:

פורסם

לגבי הח' מנוע 1.6(B6) ב-1.6(ZM)

1. זה לא אותו דגם מנוע.

2. זו לא אותה תבת-הילוכים.

3. תצטרך אישור מהמח' הטכנית של החברה.

4. מע' הדלק והחשמל אינם תואמים.

 

תנסה לפנות למח' הטכנית של החברה ולברר האם תוכל לקבל אישור על הרכבת מנוע בנפח 1.8(BPE) עם 103 כ"ס.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

פורסם

נחדד קצת את הנושא ברשותכם, דגמי 323F 1989-1994 BG (עם הפנסים הנשלפים) בעלי מנוע BP 1849cc בגרסאת GT שווקו בחו"ל ונקראו Astina GT, מנוע כמעט זהה למנועי הלאנטיס BA 1996-1998 1.8L שיש לנו בארץ.

 

אני מכיר שני אנשים בארץ שעשו הסבה למנוע של הלאנטיס 1.8L בדגמי 323F-BG כמו שלך ועכשיו רכבם נוסע בצורה טובה ביותר, לקבל אישור להסבה כזו אתה לא תקבל.

 

מערכות החשמל והדלק תואמים בצורה מדהימה, פשוט וקל כמו לגו.

 

הגיר של האוטו שלך (במידה וידני) הינו מסדרת G בעל הילוכים קצרים (חוויה!) ומתאים באופן מוחלט למנוע BP 1.8L של הלאנטיס (בחו"ל הדגמים הראשונים של דגמי לאנטיס F שווקו עם תיבת הילוכים מסדרת G), כך שבעצם במידה ויש לך תיבת הילוכים ידנית, תוכל להשאיר אותה, אם תרצה תיבת הילוכים ידנית של הלאנטיס אשר מסדרת F (הילוכים ארוכים), תוכל להרכיבה ברכבך ללא כל בעיה למרות שזה מיותר.

 

במידה ותחליט לעשות הסבה למנוע של הלאנטיס BP 1.8L תצטרך להשאיר את המפלג הישן אשר מתאים בצורה מדהימה למנוע של הלאנטיס BA, כל התושבות מתאימות בול לשני המנועים, לגבי תושבת הגיר, תלוי בדגם של תיבת הילוכים ולפי זה ניתן להתאים את התושבת.

לגבי מחשב הניהול אין שום בעיה, אתה פשוט משאיר את המחשב (B6) הישן שלך וזה, חיישן כמות האוויר נשאר כפי שהיה לך, כמובן שתוכל בהמשך לקנות מחשב ניהול מנוע ספורטיבי.

 

לפרטים נוספים אתה יודע איפה למצוא אותי.

 

כמובן שיש אפשרויות אחרות לשיפור קל של המנוע הנוכחי שלך ה-B6, למשל תוכל לעשות פורטיינג למעברים בראש המנוע, תוכל להשתיל קאמשפט של 121 ולקבל תוספת של כמה סוסונים (מניסיון), תוכל להרכיב פולים מתכוננים למנוע שלך.

×
×
  • תוכן חדש...