Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן לאחר מזה כשנה של חיפושים אחר הרכב המושלם, רכשתי בשבוע שעבר את הפיאט קופה אשר נמצאה אצל בעליה בצורה מושלמת וכך גם אני אמשיך את מסורת הטיפול והשימור בה!

הרכב ישאר כפי שהוא מקורי ככל שניתן עם כלל הסמלים ללא מכות או תאונות וזוהי מטרת העל!!! :wink:

הרכב בצבע אדום עם קילומטראג' נמוך מאוד וללא שאסי - החשוב מכל!!! לאחר בדיקה מקיפה!!! וגם מכות או צביעה מחדש לא עבר שזהו דבר נדיר בפני עצמו.....

טוב, אז לאחר שטיפה יסודית י-ד-נ-י-ת כמובן ווקס ,טיפול אישי יצאה ליום הצילומים - התמונות לפניכם אז הביעו דעה thumb

שבוע טוב וחג שמח!!

69702381ow2.th.jpg

60755043xk0.th.jpg

28258937jq9.th.jpg

61524783bm6.th.jpg

Mini Ferrari - Red Fiat Coupe 16VT :twisted:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואי איזה יופי באמת מכל הלב מדהים התחדש, אבל קצת קשה לנו לנחש לגבי כלי רכב שהם הרבה פחות מ30 שנים, אבל אני מניחה שבמקום אחר אולי יהיו יותר חכמים

אירית

פורסם

מהממת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מדהימה! אחד הרכביפ האהובים עליי וללא ספק מטרה לשלב כל שהוא בחיי...

הערה- אני בעד מקוריות, במיוחד ברכבים יפיפים כמו הקופה, אבל בכל זאת אני חושב שהג'אנט לא עושה חסד עם הרכב,

אבל זו רק דעתי.

1.8T 8)

פורסם

חתיכת חתיכה :)

תתחדש, סע בזהירות, שמור עליה ועל עצמך!

והעיקר, תהנה! :twisted:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני לא מכיר אותך, ולא את הנסיון בנהיגה שלך.

אם אתה בחור צעיר (איזה כיף..) וללא נסיון קודם מהותי ברכבים מאוד חזקים, אני מבקש ממך, ללמוד את האוטו לאט , ולא להיות יותר חכם מחוקי הפיסיקה.

צריך זמן לקלוט מה קורה בכביש, כי במהיריות שהאוטו הזה מגיע זה עלול להיות מסוכן, גם הברקסים לא חזקים מספיק כשצריך אותם(אם הם זהים לאלה שהותקנו על ידי יצרן הרכב בלנצ'יות קאפה של אותו שנת ייצור).

תהנה, האוטו יפיפה, שמור על עצמך, ואל תשכח עת המכירה לפרסמו כאן.

אודה לך אם תתיחס למה שרשמתי.

בפירגון

דני זומרשטיין.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תתחדש ותהנה! :-)

ניר שמר על הרכב היטב!

שמור עליה גם אתה! :-P

נ.ב,

אני מבין שאני אראה את הכלה די הרבה! - אתה גר קרוב אלי!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא מת על פיאט, האמת היא שאני פשוט לא אוהב אותם.

אבל חביבי הבאת פה מכונית מדהימה !

לא יוצא לראות יותר מידי כאלה על הכביש וחבל.

תתחדש ונהג בזהירות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אני לא מת על פיאט, האמת היא שאני פשוט לא אוהב אותם.

זה בסדר כי המכונית הזו היא מעט מאוד פיאט. היא אפילו מטופלת ע"י מחלקת אלפא-לנצ'יה במוסכי היבואן.

ולא לאהוב משהו בלי סיבה עניינית זה אף פעם לא פשוט, תמיד יש מאחורי זה תסביכים פסיכולוגים לא פשוטים בכלל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...