Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מכיר אותך, ולא את הנסיון בנהיגה שלך.

אם אתה בחור צעיר (איזה כיף..) וללא נסיון קודם מהותי ברכבים מאוד חזקים, אני מבקש ממך, ללמוד את האוטו לאט , ולא להיות יותר חכם מחוקי הפיסיקה.

צריך זמן לקלוט מה קורה בכביש, כי במהיריות שהאוטו הזה מגיע זה עלול להיות מסוכן, גם הברקסים לא חזקים מספיק כשצריך אותם(אם הם זהים לאלה שהותקנו על ידי יצרן הרכב בלנצ'יות קאפה של אותו שנת ייצור).

תהנה, האוטו יפיפה, שמור על עצמך, ואל תשכח עת המכירה לפרסמו כאן.

אודה לך אם תתיחס למה שרשמתי.

בפירגון

דני זומרשטיין.

ראשית כל, יפה אמרת שאינך מכיר את ניסיון הנהיגה שלי וגם לא אותי - אז תמיד אפשר להכיר... ובלי כל קשר לרגע לא רכשתי את הרכב הזה מסיבות "תעלוליות" או כל דבר אחר!

אני בן 24 ומזה תקופה ארוכה בקבע בצבא ולאור העובדה שהרכב נמצא כשבועיים בסה"כ בבעלותי אני למד אותו על כל מרכיביו ולבטח לא מתכוון לא "לשפר" על פי דברי רבים הנוגעים לרכב זה או להוסיף כל מיני שטויות אשר לטעמי רק יגרעו מיופיו של הרכב אלא מטרת העל היא לשמור עליו ככל שניתן ועל מקוריותו ולטפל בו בצורה הנאותה ביותר כמאפיין את פרפקציוניותי!!

אגב, זוהי עוד סיבה מדוע לקח לי שנה ארוכה למצוא אותו ולשכנע את בעליו הקודמים ברכישתו (בלי כל קשר להיועצות עימו על רכב זה וחיפושים אחר אחד מקורי, שמור ללא תאונות שאסי או כל פגיעה כזו או אחרת!!!

נ.ב. תודה על התגובות ודרך אגב הרכב משנת 1996 ומקורי כנרשם לעיל...

Mini Ferrari - Red Fiat Coupe 16VT :twisted:

פורסם

תתחדש! פשוט מדהימה!

למרות שאדום לא ממש מתאים לה :)

יש תמונות של פנים הרכב?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

יפיפייה אמיתית

אצל הבעלים הקודם יצא לי לראות אותה כמה וכמה פעמים

עושה לי חשק לשטיפה רצינית לשלי + יום צילומים :lol:

בקרוב,

אני בתהליכי פרוייקט קטן (ולא,לא מקורי :wink: )

הרכב סטנדרטי לחלוטין נכון ?

porsche 914,2.0,1970

פורסם

להתחדש כבר אמרנו :)

לשמור עליה אני בטוח שתשמור, מהשיחות שלנו.

אז רק לנסוע בזהירות, ותהנה.

!AWDSOME

פורסם

רכב מדהים.

אם אני לא טועה,היית במועדון החמש השבוע.

אם זה אתה,שמע... היא יותר ממדהימה.

הצבע כל כך הולם אותה שזה תענוג לעיניים!

סע בזהירות.

פורסם
הרכב ישאר כפי שהוא מקורי ככל שניתן עם כלל הסמלים ללא מכות או תאונות וזוהי מטרת העל!!!

מדבקת ה- air condition

כבר לא על הרכב

:idea:

porsche 914,2.0,1970

• תוכן חדש...