Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז ככה אבא שלי תמיד מתלונן על כמה שהמערכת שלו באוטו נשמעת רע (טויוטה אוונסיס, אם מערכת מקורית מובנת..), ועכשיו יש לו יום הולדת, אז אני רוצה לעזור לו לשפר קצת את הסאונד באוטו ולקנות לו זוג רמקולים חדשים, הבעיה היא שזה יהיה ללא מגבר (אין תקציב..:roll:) ועם המערכת המובנת של האוטו, אז אם תוכלו לעזור לי ולבחור איזה רמקולים אני יכול לקנות לו? והתקציב הוא מקסימום עד 400 ש"ח (למרות שנראה לי שגם זה הרבה לכזאת מערכת..אז כמה שפחות יהיה יותר טוב..)

תודה :)

פורסם

המערכת המקורית בטויוטה אוונסיס לא כזאת רעה. אם אבא שלך חושב שהיא "רעה" הוא מתאים להיות אחד מהפורום שלנו.

יכול להיות שהכיוונים לקויים או הרמקולים פגומים. ב 400 ש"ח לא תוכל לרכוש רמקולים איכותיים יותר מדי. הייתי ממליץ לך להוסיף עוד קצת ולהשקיע את הכסף על סט בידוד לדלתות. זה השיפור הכי גדול שקצת כסף יכול לקנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי קצת מיותר לבזבז כסף על איטום דלתות על מערכת

מקורית של הרכב.

תאסוף עוד כסף ותוכל לשדרג את הרמקולים.

בסה"כ כמו קודמי יש לרכב מערכת לא רעה יחסית למקורית.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

ולדעתי אתה טועה.

בידוד אקוסטי לדלתות הוא השיפור הכי גדול ומורגש שניתן לעשות למערכת בקצת כסף. לדעתי, קניית רמקולים חדשים ב 400 ש"ח משולה לזריקת כסף לפח. אין רמקולים איכותיים בסכומים הללו.

מה גם שאם הוא באמת ירצה שדרוג למערכת הקול המקורית יש לו כבר אחלה בסיס להתחיל ממנו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...