Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותיי מקדחה ידנית של בוש ואני מעוניין לרכוש סטנד למקדחה איכותי,י האם מישהו מכיר מקום זול לקנייה ?

דרך אגב רכשתי ב-ACE סטנד של חברה לא מוכרת והחזרתי אותו מכיוון שהסטנד לא שווה שקל (עלה 150 שקל).

בקישור ניתן לקנות סטנד איכותיי של חברת WOLFCRAFT אבל המחיר יקר מאוד.

http://www.wolfcraft.co.il/Product.asp?productid=1

גם משומש יעזור לי (עדיף חינם :twisted: )

תודה

3_0_2_18680_20070118090154.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה צריך כמה חורים או שאתה צריך אותו קבוע?

אם מדובר בכמה חורים לצורך חד פעמי אתה מוזמן אלי. יש לי כמה מקדחות עמוד שיכולות לקדוח בפלדה עד קוטר 52 מ"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היי,

תודה רבה על ההצעה, אני צריך קבוע בבית לצורך קדיחה קדחים בקוטר 0.8 מילימטר במעגל מודפס.

פורסם
לי יש במעבדה סטנד לא רע של וולפקרפט ואני לא בטוח שגם הוא מיועד לעבודה עדינה כזו.

קדחתי בעבר עם סטנד פשוט גם קדחים בקוטר 0.6 מילימטר.

פורסם

מרק הסטנד הטוב ביותר הינו של חברת Metabo, צריך להזמין אותו במיוחד והוא עולה הון. לזכרוני יש גם שני דגמים.

ל-WOLFCRAFT סטנדים סבירים אבל מעבודה איתם אני יכול להגיד לך שהם גם לא משהו. עמוד לא חרוט (אלא פס משונן שמחובר לעמוד עם ברגים) ונוטה להחליד.

במחיר של סטנד טוב אתה יכול לקנות מקדחת עמוד קטנה בל.כ. ולדעתי זה הפתרון. אם מדובר בעבודות עדינות יחסית ולא מסגרות כדאי לשקול קניית מקדחת מיני עם סטנד. יש כאלו של חברת Proxxon במחירים דיי טובים ואיכות סבירה לעבודות חובבניות.

אגב מה עם הקיט כרסומת?

• תוכן חדש...