Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהחלפתי שמן בגיר ביום שישי. ההילוכים ניכנסים יותר ויותר קשה בעיקר בתחילת נסיעה. החלפתי לשמן של ROTRON80W90

האם השמן הנ"ל מתאים ??? או שיש בעיה אחרת בגיר?

פג'ו 206 2002 1.4

פורסם

הייתה לי בעיה דומה כמו אצלך במיצובישי סופר לנסר,לאחר החלפת שמן גיר לשמן של חברה לא מוכרת כלשהי(נראה לי של אמריקן איגל) התחילו אצלי אותם הבעיות של הכנסת ההילוכים וכ"ד,לבסוף קניתי שמן של ACDELCO (לא הכי טוב אבל עדייו חברה מוכרת בתחום ייצור השמנים) ותאמין לי שיש הבדל משמעותי לטובה בהעברת הילוכים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
האם השמן הנ"ל מתאים ???

השמן הנ"ל לא מומלץ לרכבך.

כפי שציינו דויד ועמית, צמיגות השמן המקורית של הגיר שלך היא 75W80.

השמן המקורי הוא ESSO חצי סינטטי.

הגירים הידניים של פז'ו רגישים יחסית לשימוש בשמן גיר שונה והדבר יכול להתבטא בהעברה יותר קשה של ההילוכים.

למרות זאת אתה לא חייב לרכוש את השמן המקורי ויכול למצוא גם שמן סינטטי מלא לגיר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תיקון :

השמן גיר של ESSO שהוא המקורי של פיג'ו,הוא מינרלי לכל דבר!

הוא עובד דיי טוב עם הגירים האלו...אך שמן סינטטי בצמיגות 75-90 עובד אף יותר טוב.

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...