Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, המנוע באיסוזו 2300 בנזין שנת 94 שלי עומד למות בקרוב, האוטו מעשן הרבה, שורף המון שמן והסחיבה על הפנים.

גורמים יודעי דבר הביאו אותי לידיעה שאין מנועים כאלו ביבוא (ברור לי שאין דבר כזה שאין דבר כזה, יש אבל נדיר כנראה), יש לי אפשרות להשיג מנוע מפירוק "רק 100 אלף, כמו חדש", אני מאוד סקפטי אפילו שזה פירוקיה של חבר טוב (אברג'יל על כביש 44 לכיון יפו) ויש אפשרות לפרק את המנוע הזה לגורמים ולבנות אותו מחדש, כאן מתחיל הבעיה:

אף אחד לא שש לשפץ מנוע בטנדר, זה הרבה עבודה, וגם תקעו לי בכמה וכמה מוסכים מחירי חלקים מטורפים, כאשר הצלחתי להשיג חלקים בסיסים (בוכנות, מיסבים ואטמים למינהם) בסכום של 1600 ש"ח (בני לוי למשל אמר שרק בוכנות יעלו 2000 ש"ח), את הסיפורים על איכויות החלקים אני כבר מכיר ויודע, בסופו של דבר כל המשווקים של החלקי חילוף קונים את זה מאותו יבואן בת"א, רק שהם לא נותנים את ההנחה שאני מקבל, והרווחים המדוברים פה מוגזמים, כל אותם מוסכים שהייתי בהם לא מסכימים שאני אביא את החלקים (אתם יכולים לנחש למה).

בנתיים קיבלתי הצעת מחיר ממוסך על עבודה 2500 ש"ח, בלי שדיברנו אם אני אקנה את החלקים במזומן או דרכם (אני יודע שיש לי אפשרות לקנות במזומן והוא מעדיף ככה, מהיכרות עבר איתו), על זה יש להוסיף 1000 ש"ח שיפוץ ראש (לא יקר ?) וכל מה שעלול להפתיע אותנו בדרך (טיימינג הוחלף לפני חודשיים עם מחזירי שמן, משאבת מים הוחלפה, מצמד גם).

הייתי שמח לשמוע על מוסכים שמוכנים לבצע את העבודה הזו, לא אכפת לי שהחלקים יבואו דרכם, אבל לא ברווח של 100% כמו שבעצם קרה לי עם בני לוי (סט בוכנות עם רינגים עליהם עולה לי 1200 לפני הנחה).

עוד דבר: הרכב משמש לנו לעבודה ונע בכבישים המון, חשוב איכות העבודה שלא יהיו חבלי לידה, חשוב גם שהאוטו לא ישכב במוסך יותר משבוע (כל יום במוסך אנחנו מפסידים הרבה מאוד כסף).

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רפי, כרגיל תודה על העזרה, אבל אני רוצה שהמוסך יבצע את העבודה, אין לי אופציות לריצות עם הבלוק אל המשפצים, מה גם שאני לא מעוניין לעשות אובראול אלא חצי אובראול (במידה ויסתבר שצריך להוריד קראנק או שיש גלים בצלינדר אז לא יהיה ברירה זה ברור).

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני הצלחתי להגיע באותו מנוע למחיר שיפוץ (עשיתי רשימה של מה כולל, אבל היא באוטו) בערך 2800-3000.

כולל פירוק והרכבה. בכל מקרה אני אשמח גם לדעת איפה יש בארץ מנועים כאלה.

ואגב, אצלי הוא מוזרק, האם אין בעיה להעביר את מערכת ההזרקה למנוע שהיה קרבורטור? המנוע אותו מנוע.

• תוכן חדש...