Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט יבוא מרצדס 280S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לרובכם (כי קשקשתי על זה ללא הרף), הייתה להורים שלי עד לפני כמה זמן מרצדס W116 280S שסבי קנה כשהיא הייתה חדשה.

לפני כמה חודשים החברה שבבעלות אבי הייתה חייבת קצת כסף, ככה שנתנו את האוטו כפקדון למישהו בינתיים, אפילו שהוא על שם סבי.

היום דיברתי עם ההורים, ושאלתי מה בדיוק אפשר לעשות כדי להביא אותה הנה. הם אמרו לי שישנה אפשרות לקנות אותה בחזרה (אחרי שבמייל מאתמול אני הבנתי שלא, אבל זו היתה אי הבנה), ב3000 דולר.

עכשיו הפרוייקט מתחיל להיות רציני, אבל יש לי בעיה של זמן. בגלל שאני עולה חדש, מותר לי להביא רכב משומש שלי לארץ בלי לשלם מיסים.

אני צריך לברר בדיוק מה ההגבלות של זמן, ועד מתי אני יכול לממש את הזכויות שלי. אבא שלי אמר שבתקופה שהוא עשה עליה לארץ (שנות ה70) היו מקפיאים את הזכויות במהלך הצבא והלימודים. אם רק במהלך הצבא, יש לי עוד שנה. אם גם במהלך הלימודים, יש לי כמה שנים טובות, ואני יכול להרשות לעצמי לשפץ אותה למצב תצוגה. כרגע יש בעיות בגיר, וגם בא לי להסב אותה לגיר ידני.

אם אין הקפאה של הזכויות, אני אצטרך לשלם את המיסים בשלמותם, כי ההורים שלי יבואו לקור בארץ בעוד שנתיים, ואני לא משאיר את היפה שלי בצ'ילה, כי לא רק שהיא הרכב האהוב עלי בעולם, אלא גם זהו הרכב הראשון שעליו נהגתי בחיים, והיה הרכב הצמוד שלי במשך שנתיים.

אם מישהו יודע בוודאות לגבי הקפאת הזכויות לעולה חדש, בבקשה תודיעו לי. בבקשה אל תשערו.

מחר בצהריים אני מתקשר למכס, ומחרתיים אני הולך לשם באופן אישי כדי לברר הכל בכתב.

WISH ME LUCK!

(דרך אגב, הרכב הזה הוא לא אותו אחד שהיה לאבא שלי, שזהו 450SEL 6.9. כאן מדובר ברכב שלי)

פורסם

LUCK ! :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא ממש עולה חדש, אני קטין חוזר. גדלתי בארץ עד גיל 12.

הנה אני מצרף כמה תמונות ממש לא אקטואליות שלי עם הרכב האהוב שלי. התמונות הן משנת 97-98. בזאת שאני נופל, ממש נפצעתי. לא מצחיק...

Yo cayendo del meche.JPG

Yo con Koky1.JPG

Yo en Meche1.JPG

Yo encima del meche1.JPG

פורסם

היי יוסי

חסר לך שהייתי תופס אותך יושב כך לך על גג המרצ שלי ... :lol:

attachment.php?attachmentid=78589&d=1171240031

בהצלחה.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

"3)קטין-עולה - תאושר לו זכאות לפטור ממסים אם ביום כניסתו היה בן 17 לפחות, אם התייצב לשירות סדיר-חובה בצה"ל תוך שנה מיום כניסתו הקובעת , או שהחל תוך 18 חודשים בלימודים סדירים כתלמיד מן המניין במוסד להשכלה גבוהה, ולמד לפחות שנתיים רצופות.

4)לקטין-עולה אחר (שנכנס בגפו בהיותו מתחת לגיל 17) - ניתן פטור על טובין המיובאים עמו או בסמוך לכניסתו הקובעת, לפי קביעת גובה-המכס, בכל מקרה לגופו של עניין."

:idea:

משכנתא זה קל

פורסם

אוקיי, עשיתי צבא שנתיים אחרי שעליתי, ועכשיו אני לומד כבר שנה וחצי.

לא הספקתי ללכת למכס בגלל אילוצים שונים (וממש לא היה לי כוח).

היום בבוקר אני אהיה שם ב8:30 ואשאל הכל, ואני לוקח תעודת עולה, תעודת שחרור, תעודת זהות, וכל תעודה מוזרה שיכולה להיות קשורה לעניין.

פורסם

סיפור יפה

בהצלחה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

הייתי במכס היום!

הם אמרו לי שאני זכאי ליבוא רכב בלי לשלם מיסים עד ה22/12/07. אלו חדשות די טובות, כי זה נותן לי כמה חודשים לאסוף כסף, אבל הם לא נותנים לי הרבה מידע על איך עושים את כל הפרוצדורה של היבוא עצמו. זה לא משנה, אני יודע בערך מה לעשות, וראיתי את יומני היבוא בCLASSICAR.

היום אני אדבר עם ההורים שלי ואראה מה אפשר לעשות בדיוק ותוך כמה זמן. אחי חושב שזה רעיון מפגר להביא את האוטו, ואחותי כמעט צעקה עלי בטלפון. יש אנשים שלא מבינים אותנו האספנים...

אבא שלי דווקא חושב שזה רעיון לא רע, כי הוא בעצמו יבוא לגור בארץ תוך שנה-שנתיים, והוא מעריך מכוניות ישנות. לקח לו 9 שנים להפטר מה280SE שלו משנת 85, וזה רק אחרי שהוא עשה עליה 516000 קילומטר, שחצי מהם תוך 5 שנים (בכבישים בין עירוניים בצ'ילה, בנסיעות של 500 קילומטר לכל כיוון)

פורסם

נחמד לראות אנשים שאפילו יש התנגדויות במשפחה לאספנות של רכבים ישנים, הם יעשו הכל ומבלי להקשיב למשפחה.

בהצלחה מחכה בקוצר רוח לתמונות!!!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שוחחתי שוב עם ההורים לגבי המכס וכל העניין של ההובלה, וחישבנו שבמקרה הרע, הכל אמור לצאת בסביבות ה6000$ (אני לא משלם מיסים). במקרה הטוב זה יכול להיות אפילו 4500$

תוך אותה שיחה גם התבררו דברים חדשים שאני לא ידעתי, כמו למשל שסבי הוא לא הבעלים הראשון של "הגמל", אלא שהוא קיבל אותו מעיסקת נדל"ן שלא עלתה טוב בשנת 80.

הבעלים הראשון היה למעשה הצבא הצ'יליאני (אם החברים הקומוניסטים שלי היו יודעים, הם לא היו עולים עליו), ומי שהשתמש בו היה קצין בכיר בזמן הדיקטטורה.

זה אולי פוגם קצת בכל עניין ה"יד ראשונה", אבל נותן סיפור קצת יותר מזהיר ומעניין לרכב.

• תוכן חדש...