Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך לפני כמה שבועות העלאתי איזה שאלה בנושא, שזה הייה צירטוט של הפרויקט הפשוט והראשון שלי (טיול ה 1000 מייל מתחיל בצעד כמו שאומרים). והנה זה הצעד הראשון שלי.

הנה לכם תמונות וקצת פרטים על מה שעשיתי

אז בהתחלה לקחתי מידות בהתחשבות למידת הסאב שאני מחויב בה, יצא לי 40 ס"מ מהתיבה עד לקצה הבגאג (מבפנים) באלכסון משני הצדדים.

דבר ראשון התחכתי שתי פלטות של עץ אותו מידות ואותו דבר כמו שרואים בתמונה. (החורים האלה עשיתי בשתי הפלטות כדי להעביר את החוטים למגבר)

29298337oy8.jpg

וכך יצא לי ברכב

45417329rv8.jpg

יום אחרי הלכתי לרפד ורפדתי את הפלטות בכחול כמו שרואים בתמונה(למה כחול כי כל הרכב שלי מבפנים כחולה גם בקרוב את כל הבגאג)

48010046ms7.jpg

אחר כך התקנתי את המגברים על הפלטות כמו שיש בתמונה

79349327ml2.jpg

אחר כך חברתי את הפלטות לבגאג עם זוויות מברזל, אחד עם השלדה, ושנים עם התיבה מכל צד כמו פה.

70654683ab7.jpg

ועם חיבור של שתי הפלטות כך יצא

20938629ls8.jpg

אחר כך עשיתי מסגרת גם מעץ, וחשבתי לשים מסביב למגברים ולרפד את המסגרת ולהשאיר רק המגבר חשוף, וכך גם לא יראו את החוטים (למרות שלא הצליח בגלל שאין מקום אצלי אבל אני יעלא את הרעון בישבל אחרים).

a1rq2.jpg

a2qe8.jpg

a3de5.jpg

בגלל שזה לא הצליח, החלטתי לשים מאותו פוד שרפדתי ממינו את הפלטות, בצדי המגברים איפה יש החוטים ולהסתיר אותם וכך יצא ליי (פה הכל מחובר ויש חוטים)

60523012km8.jpg

אחר כך הבאתי את המגבר והסאב החדשים והתקנתי אותם וכך יצא לי

32184097hd6.jpg

82413637ev5.jpg

פה עוד בלי להסתיר את החוטים, בקרוב אני יסתיר אותך כשאני יסיים סופית

ומי ששואל למה זה הפוך בכלל הכיוונים יהיו לבחוץ כדי שאוכל לכוון

בקרוב אני יעלה תמונות סופיות ואחר כך גם כל הפגאג' יהפוך לכחול עם נאון נראה לי

עדתכם חשובה לי גם

תודה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

פרויקט יפה אם כי אני לא יודע כמה פרקטי..

כל החלוקה הזאת של הבגאז' גם מונעת ממך לאחסן שם כל דבר וגם אם וויתרת על איחסון אני לא יודע עד כמה אקוסטי זה אבל זה חכמים ממני יגידו.

בהצלחה בהמשך,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

גמני אוהב הוא סאב מעולה דופק לאללה דווקה עם מונו כזהף ואני בכלל לא חשוב לי האחסון כי מה שאני צריך שיהיה אצלי כל יום יש מקום ואת רואים תזה מאחורי הפלטות בתמונות, ואני עדיין נהג חדש אז לא יכול להעלות איתי חוץ משני רוכביםף אז יש מקום בפנים על הכסא למה שאני צריך

תודה מאוד

אני צריך דעות על הפרויקט לא על המוצרים ותודה בכל זאת ספידמן

פורסם

תודה וזאת לא כל כך בעיה כאילו הצבע של הסאב גם מתאים למרות שלא כחול

פורסם

עוד לא הבנתי מה רצית לעשות בבניות שלך. באמת שלא (בלי לפגוע או משהו כזה אני רק מעיר טיפה). אם לא היית נעול על הבניות בצורה הזאת, שלטעמי לא נראות כל כך טוב, אז יכולת לבנות בניה שגם תיראה טוב וגם תשאיר לך מקום בבגז (למרות שזאת לא בעיה, גם מבחינתי, אבל יש ימים שאתה לא מצפה להם ואתה צריך את הבגז תאמין לי).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חחח אל תדאגי יש עוד 3 מכוניות בבית ויש גם טנדר והרכב האחרון שחושבים להעמיס עליו משהו זה הרכב שלי

ואני עשיתי הבניה מעץ לא מפיבר וכזה כי עוד אינני כל כך מנוסה ואין לי את החומר עוד מעט אני יתחיל לעבוד עם זה

בל גם חבל להשקיע כל כך ברכב שאולי יוחלף בקרוב

פורסם

אגב את הסאב הזה אתה יכול להאיר מאחורה.

תפתח את הקופסא ותתקין מאחורה נורת דקרויקה 12וולט בצבע שתבחר הנה לינק:

(http://www.bigmarket.co.il/sg_products~11~172.htm )

ותחבר את החוט לחיבור הנורה של הבגאז' ואז כל פעם שתפתח את הבגאז' הסאב יזהר בצבע שתבחר(ממליץ כחול).

פורסם
יצא יפה יחסית לפרוייקט ראשון שלך! :)

איך הסאב הזה? מדויק ? לא יצא לי לשמוע אותו האמת...

מבחנתי הוא עושה תעבודה וגם מדויק ויותר אם הוא בתיבה אטומה זה ברור (גם צריכים מגבר שיפתח אותו זה 350 RMS הסאב)

בעניין הנורה חשבתי לשים נאון כחול וידלק עם הסאב כאילו עם הדפיקות את מכירים תזה ובוודאי שכל מה שאני יעשה זה בכחול

פורסם

אני יודע אבל זה מה שיש לי מה אני יצבע אותו, גם כך זה לא הכי מושלם עכשיו כי לא כל הבגאג כחול, אבל כשהייה, והסאב יהייה בצבע הזה תאמין לי זה יצא אחלה כי גם לשבור הצבע זה גם יפה

פורסם

תראה אני אומר לך את זה רק לטובתך. אני אראה לך תמונות של בנייה שלי בעבר ברכב שלי, ואז חשבתי בדיוק כמוך (אבל רק לשבוע וחצי) שלא לעשות את הסאב כמו יתר הבגאז' אבל מהר מאוד שיניתי את זה.

3.JPG

332233.jpg

DSCF0039.JPG

לא חותם

פורסם

שניה אתה מתכוון לצבע של התיבה לא של הסאב עצמו נכון??? או שהבנתי טעות??

• תוכן חדש...